mahtab_nutritionist
New member
اینکار به ضرر همه هست.حتی شما دوست عزیز. بعدا متوجه میشید. هرچند منم اگه جای شما بودم منتظر بودم که به این شکل پذیرفته بشم و همچین موقعیتی رو از دست نمیدادم.ولی به ضرر هممونه.باور کنید.
اینکار به ضرر همه هست.حتی شما دوست عزیز. بعدا متوجه میشید. هرچند منم اگه جای شما بودم منتظر بودم که به این شکل پذیرفته بشم و همچین موقعیتی رو از دست نمیدادم.ولی به ضرر هممونه.باور کنید.
سلام دوست من مینا 6228.دوست من من خودم رتبم 648 شده ولی نمرم 135 و نمره ی اخرین فرد قبول شده تو بیوبالینی 214 هست .یعنی من 79 نمره فاصله دارم با نمره ی اخرین فرد قبول شده . پش میبینید چرا نمره رو ملاک قرار دادن؟! . هرچی ظرفیت واسه رشته های مختلف اعلام کنند بهداشتیا ملاکشون برای قبولی افراد تو نمره ی فرد واولویت و ترتیب شهرهای انتخابی ست . نفر 221 کنکور بیو بالینی امسال نمرش شده 206 و رتبش شده 221 یعنی فقط 8 نمره با نمره اخرین فرد قبول شده که نمرش 214 بوده فرق داشته.جالب نیست؟
یعنی بر فرض مثال خود علوم پزشکی تهران 15 تا میگیره میگه از نمره 213 تا تا 198
رو میگیرم .بعد باید ترتیب شهراتو هم درست انتخاب کنی .
بچه ها لطفا جواب منو بدید . من ایمنو شرکت کردم و با نفر آخر هفتاد نفر فاصله دارم به نظر شما ممکنه منم شبانه قبول بشم؟
سلام دوست من مینا 6228.دوست من من خودم رتبم 648 شده ولی نمرم 135 و نمره ی اخرین فرد قبول شده تو بیوبالینی 214 هست .یعنی من 79 نمره فاصله دارم با نمره ی اخرین فرد قبول شده . پش میبینید چرا نمره رو ملاک قرار دادن؟! . هرچی ظرفیت واسه رشته های مختلف اعلام کنند بهداشتیا ملاکشون برای قبولی افراد تو نمره ی فرد واولویت و ترتیب شهرهای انتخابی ست . نفر 221 کنکور بیو بالینی امسال نمرش شده 206 و رتبش شده 221 یعنی فقط 8 نمره با نمره اخرین فرد قبول شده که نمرش 214 بوده فرق داشته.جالب نیست؟
من 11 نمره فاصله دارم امیدوار باشم؟؟......:sad:
خو اگه پولش خیلی باشه که منم نمیتونم برم:sadsmiley:
سلام دوست من.ممنون از توضیحتون .:rolleyessmileyanim:سلام دوست من مینا 6228.دوست من من خودم رتبم 648 شده ولی نمرم 135 و نمره ی اخرین فرد قبول شده تو بیوبالینی 214 هست .یعنی من 79 نمره فاصله دارم با نمره ی اخرین فرد قبول شده . پش میبینید چرا نمره رو ملاک قرار دادن؟! . هرچی ظرفیت واسه رشته های مختلف اعلام کنند بهداشتیا ملاکشون برای قبولی افراد تو نمره ی فرد واولویت و ترتیب شهرهای انتخابی ست . نفر 221 کنکور بیو بالینی امسال نمرش شده 206 و رتبش شده 221 یعنی فقط 8 نمره با نمره اخرین فرد قبول شده که نمرش 214 بوده فرق داشته.جالب نیست؟