اطلاعیه مرکز سنجش پزشکی درخصوص نحوه پذیرش دانشجو با پرداخت شهریه

به طور کلی نظرتون در مورد پذیرش دانشجوی پولی در کنکور 92

• مجموع رای دهندگان
    0
اینکار به ضرر همه هست.حتی شما دوست عزیز. بعدا متوجه میشید. هرچند منم اگه جای شما بودم منتظر بودم که به این شکل پذیرفته بشم و همچین موقعیتی رو از دست نمیدادم.ولی به ضرر هممونه.باور کنید.

hiva6747

New member
اینو خودمونم میدونیم!
ولی خب من یکی که نمیتونم تا سال دیگه طاقت بیارم!
از این بابت شبانه هم خوشحالم
منم نرم خب یکی دیگه میره
سال دیگه هم همین طوره!
اینکار به ضرر همه هست.حتی شما دوست عزیز. بعدا متوجه میشید. هرچند منم اگه جای شما بودم منتظر بودم که به این شکل پذیرفته بشم و همچین موقعیتی رو از دست نمیدادم.ولی به ضرر هممونه.باور کنید.

Samaneh1366

New member
سلام دوستان
من مسئول روابط عمومی دانشگاه شهرمونو دیونه کردم امروز دیدمش از ارشد شبانه پرسیدم قبلا بهم گفته بود که رشته شما رو کم میگیریم اما امشب دیدمش ( همسایه اس) بهم گفت ارشد شبانه اجباری است و اصلا به ما درخواست ظرفیت ندادن و ظرفیت رو خودشون اعلام میکنن ....

اوه چ اوضاعيه
اي واي
من ي كي ك موندم امسال چرا همه چي قاطي پاتيه
اون از ازاد ك 69 نفر ظرفيت گرفته
اينم از بهداشت ك شبانه بر ميداره
اينم معلوم نيس كي چطوري
اي خدا

silverclove

New member

چرا به ضررمونه آخه؟ اینطوریام که شما میگی نیست.

silverclove

New member
بچه ها امروز شیشمه دیگه؟
من نمیفهمم چرا گفتن نیمه اول آبان؟
خب میگفتن هفته دوم آبان. هوم؟

nocerino

New member
سلام دوست من مینا 6228.دوست من من خودم رتبم 648 شده ولی نمرم 135 و نمره ی اخرین فرد قبول شده تو بیوبالینی 214 هست .یعنی من 79 نمره فاصله دارم با نمره ی اخرین فرد قبول شده . پش میبینید چرا نمره رو ملاک قرار دادن؟! . هرچی ظرفیت واسه رشته های مختلف اعلام کنند بهداشتیا ملاکشون برای قبولی افراد تو نمره ی فرد واولویت و ترتیب شهرهای انتخابی ست . نفر 221 کنکور بیو بالینی امسال نمرش شده 206 و رتبش شده 221 یعنی فقط 8 نمره با نمره اخرین فرد قبول شده که نمرش 214 بوده فرق داشته.جالب نیست؟
یعنی بر فرض مثال خود علوم پزشکی تهران 15 تا میگیره میگه از نمره 213 تا تا 198
رو میگیرم .بعد باید ترتیب شهراتو هم درست انتخاب کنی .

nocerino

New member
اصلا به ضززمنون نیست تازه منفعتم داره .چون یک ترم جلو افتادن یعنی یکسال جلو افتادن در زندگی

princess

New member
سلام دوست من مینا 6228.دوست من من خودم رتبم 648 شده ولی نمرم 135 و نمره ی اخرین فرد قبول شده تو بیوبالینی 214 هست .یعنی من 79 نمره فاصله دارم با نمره ی اخرین فرد قبول شده . پش میبینید چرا نمره رو ملاک قرار دادن؟! . هرچی ظرفیت واسه رشته های مختلف اعلام کنند بهداشتیا ملاکشون برای قبولی افراد تو نمره ی فرد واولویت و ترتیب شهرهای انتخابی ست . نفر 221 کنکور بیو بالینی امسال نمرش شده 206 و رتبش شده 221 یعنی فقط 8 نمره با نمره اخرین فرد قبول شده که نمرش 214 بوده فرق داشته.جالب نیست؟

سلام

می خواستم بدونم این تو همه رشته ها صادق؟
من رشتم پرستاری. نمرم 188 شد و اخرین نمره قبولی 193 بود ولی رتبم600 شد

Elham.R

New member
بچه ها لطفا جواب منو بدید . من ایمنو شرکت کردم و با نفر آخر هفتاد نفر فاصله دارم به نظر شما ممکنه منم شبانه قبول بشم؟

hiva6747

New member
اگه 70 نفر فاصله داری حتما ولی اگه 70 نمره فاصله داری بعید میدونم!
بچه ها لطفا جواب منو بدید . من ایمنو شرکت کردم و با نفر آخر هفتاد نفر فاصله دارم به نظر شما ممکنه منم شبانه قبول بشم؟

hiva6747

New member
نه جانم اینطور نیست چون ممکنه بین نمره های 213 تا 198 به جای 15 نفر 50 نفر وجود داشته باشه
قضیه خیلی سادس
یه بار دیگه انتخاب محل تحصیل میکنیم و مثل دفعات قبل بر اساس اولویت نمره پذیرفته میشیم ان شاالله

mina6228

New member
سلام

سلام دوست من.ممنون از توضیحتون .:rolleyessmileyanim:

nocerino

New member
دوست من چون قبولی در این مرحله اولویت براساس نمره و رشته محل های انتخابی هست شما براحتی قبولی شک نکن.بله برای همه ی رشته ها همینطوره . اقا مهدی عزیز باید ببینی نمرت چند شده چون براساس نمره و رشته محل های انتخابی قبولی هار واعلام میکنه بهداشت.

تو رو بخدا دوستان به سایت سنجش پزشکی برن و اطلاعیه ی شماره ی 18 رو خوب بخونند ببینند چی گفته بعد بیان اینجا تو دله بچه دلشوره بندازن

nocerino

New member
دوست من شاید یکی از دروست رو که حتما بیوشیمی بوده رو کم تر از اون که نمرش 206 شده زدی.حتمما همینطور هست

بالا