سلام
می خواستم بدونم این تو همه رشته ها صادق؟
من رشتم پرستاری. نمرم 188 شد و اخرین نمره قبولی 193 بود ولی رتبم600 شد
حالا دیدید من درست میگم .اگر بر اساس رتبه بود که قربونش برم خیلیا قبول نمشن ولی حالا که براساس نمرس خیلی ها قبولن
دوست عزیز شما چطور با نمره 188 رتبه 600 شدید در حالیکه من با نمره 190 رتبه656؟
دوستان خیلی سادست! یک رتبه رو 2 نفر نمیتونن داشته باشن. اما یک نمره رو ده ها نفر میتونن داشته باشن.
دوست من ایشون که دو نمره بیشتر از پرنسس شدن!ساده است چون چند نفر نمره ی مشابه آوردن
مثلا 56 نفر نمرهی 189 گرفتن
برا همین شما که فقط 2 نمره کمترین ولی 56 نفر اختلاف دارین یعنی 56 نفر نمرشون از شما بهتر و از دوستمون کمتر شده
قابل توجه دوستمون nocerino
خب اره دقیقا درسته.دوستان یکی این سوالو جواب بده!البته اگه بیشتر از یکی شد که چه بهتر!
کسی که رتبش 500 شده مثلا آیا معنیش این نیست که 499 نفر وجود دارند که نمرشون بهتر شده؟؟؟؟؟
من که اونو وهمه ی اطلاعیه ها رو چندین بار خوندم نوشته بر اساس نمره!نمیدون شیلان جان چی بگم از دست این بچه ها .اصلان نمیخوان فکر کنند که شاید حرفشون اشتباه باشه و حرف من درست .دوستان برید یکبار اطلاعیه شماره ی 18 بهداشت رو ببینید .من مطمئن هستم شما اطلاعیه شماره ی 18 بهداشت رو درست نخوندین.اگه میخوندین میفهمیدید که درست میگم یا نه
خب اره دقیقا درسته.
بله درسته چیزی که مشخصه اینه که رتبه بندی بر اساس اولویت نمره هاست..پذیرش دانشگاهها بر اساس برتری از لحاظ رتبه ودر واقع نمره اس.ممنون که پاسخ دادین بحث منو nocerino سر همینه!
خانم هیوا باید اطلاعیه جدید بیاد تا ببینیم در اون چی گفته .
با تشکر از شما که در بحث شرکت کردین و با تشکر از دوستان .برای همتون ارزوی موفقیت و سربلندی میکنم ایشالا هرچی خیره پیش بیاد برای ما
من همتون رو لایق ارشد شبانه میدونم ایشالا بیاد اطلاعیه و ببینیم باید چی کار کنیم.
موفق باشید حیوا جان.