مطالعه ی گروهی رشته ی میکروب شناسی(میکی ها)92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

Arina

New member
سلام وضع منم چندان تعریفی نداره مخصوصاکه ترم جدیدم شروع شده.
بیوشیمی ساختارکربوهیدرات تمام شد.میکرب نصف فصل3وزبان صدتاکلمه

swan20

New member
سلام دوستان،چه خبر؟چیکارا میکنین؟؟؟این روزا خبری ازتون نیست؟؟؟:ad54ad:
من که یه چندروزی درگیر دانشگاه بودم!!!ولی خوب ازاین به بعدسعی میکنم بچه ی خوبی باشم ودرسمو حسابی بخونم؟حالا شمااین مدت چیکارکردید؟؟

bacillus.bs

New member
ارینا این که خیلی خوبه/من وضعم از تو بدتره/یعنی تمرکزم ضعیفه/بچه ها سعی کنید این جا بیشتر بیاید تا ایجاد انگیزه بشه/5 مین هم وقت بزارید کافیه:bunnyearsmiley:

Arina

New member
مرسی باسیلوس جان
لطفاهمه بیاییدوگزارش بدین.من مشکلم اینه ترم شروع شده ومتاسفانه من12واحددرسم کلاساش در5روزه واین کلی وقت صرف رفت وامدمیشه

pesarkhale

New member
سلام
گزارش این هفته هم دست کمی از هفته پیش نداره ولی امیدوارم هفته اینده یه تغییر جدی اتفاق بیوفته
تصمیم گرفتم اگه تا اخر اسفند نتونم درسا رو به حداقل ۷۰٪ برسونم امسال شرکت نکنم
بهر حال این هفته دو درس از 504و حدود ۳ ساعت مطالعه نیمه مفید

swan20

New member
دوستان دقت کردین ما قرار بود بیایم اینجا گزارش بدیم که یه حس رقابتی بینمون بوجودبیاد!!!حالا برعکس میایم میبینیم وضع بقیه بدتره میریم کلی ذوق میکنیم میگیم:خدارو شکر اینا وضعشون خرابتره!!!:14:

Arina

New member
منم باswan20موافقم.اگه همین جوری پیش بره منم دیگه نمیام
هفته گذشته 1فصل میکرب
1فصل سلولی
30تاکلمه زبان و5صفحه بیو

bacillus.bs

New member
منم 1 فصل سلولی 2 فصل میکروب 1 درس زبان 1 فصل بیوشیمی تست فصل باسیلوس ها

ثمینه

New member
سلام بچه ها! متابولیسم باکتریها رو از رو چی بخونیم کاملتره؟
در ضمن خوشحالم باهاتون اشناشدم.

بانو

New member
سلام بچه ها.منم میخوام با شماها شروع کنم اما میترسم دیر شده باشه برا منم که رشته زیست عمومی بودم قبولی محال باشه حالا لطفا بهم بگین من میرسم الان شرو کنم :sadsmiley:

باسیلوس.....من سال گذشته میکروبیولوژی وزارت علوم دادم نا آشنا با درسا نیستم ولی میترسم :sadsmiley:

swan20

New member
سلام،من که خیلی وقته نرسیدم بیام!!!این چندوقتم وضع درس خوندنم عجیب غریب شده!!!مثلا 4صفحه ویروس میخونم بعد میرم سر بیوشیمی باز بعد چندصفحه میرم سرایمونو بعد باکتری و...یعنی یه وضعی شده:wacsmiley:
ولی مبحثارو که تموم کردم میام میگم:smilies-azardl (181
راستی کجاییدشماpesarkhale ،Arina و بقیه!!!!باز خوبه bacillus.bs یه سراینجا میزنه:riz304:
راستی شما چیکارکردی باسیل جان؟؟؟

بانو

New member
swan جان میشه بگی شما از کی شروع کردین برا خوندن؟سخت و کند پیش میرین؟

bacillus.bs

New member
سلام بچه ها.منم میخوام با شماها شروع کنم اما میترسم دیر شده باشه برا منم که رشته زیست عمومی بودم قبولی محال باشه حالا لطفا بهم بگین من میرسم الان شرو کنم :sadsmiley:

باسیلوس.....من سال گذشته میکروبیولوژی وزارت علوم دادم نا آشنا با درسا نیستم ولی میترسم :sadsmiley:
هیچ وقت دیر نیست/این اشتباهو من پارسال کردم/اوووووووووووووووه/این همه وقت تا ازمون بهداشت هست/به نظر من باید برای یک ازمون سرمایه گذاری کنید/هم علوم و هم بهداشت با هم جور در نمیاد

bacillus.bs

New member
باکتری را هر روز بخونید+زبان/درس سوم درسی باشه که ازش بدتون میاد یا در اون درس کند پیش میرید

swan20

New member
swan جان میشه بگی شما از کی شروع کردین برا خوندن؟سخت و کند پیش میرین؟
مثلا از اول مهر شروع کردم!!!فعلا که کند پیش میرم:sadsmiley: ولی سعی میکنم اوضاع رو بهتر کنم
راستی mojtabak62عزیز واقعا از راهنماییت ممنون،واقعا خوشحالم که افرادی مثل شما اینجا هستن که مارو راهنمایی کنن

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا