تا حالا به کسی علاقمند شدید؟

شفيع

Well-known member
عشق یه چیزی مثه کشک و دوغه !!! دیگه عشق عاشقی معنی نداره !!! الان عشق یعنی دلار !!! یعنی فلز !!!
دولار كه شديدا قيمتش در نوسانه و ميگن قيمتش حبابيه اگه شما عشق رو به دولار تشبيه ميكنيد در بازار قابل خريدو فروشه پس عشق از ديدگاهتون قابل خريدو فروشه ؟

matin

New member
دولار كه شديدا قيمتش در نوسانه و ميگن قيمتش حبابيه اگه شما عشق رو به دولار تشبيه ميكنيد در بازار قابل خريدو فروشه پس عشق از ديدگاهتون قابل خريدو فروشه ؟

دوست عزیز !! من فک کنم تو همین تاپیک یه نوشته گذشتم که عشقا تو زمان مختلف چیجوریه !!!

شما یه قدم بزنی تو سطح شهر تهران ببین عشق قابل خرید و فروش هست یا نه !!! یه صفحه ی خیلی جزئی بزن روزنامه ها رو ببین حتی انسانیت هم قابل خرید و فروش !!! وقتی دین میفروشند عشق کنارش هیچه !!!

وقتی بدن میفروشند عشق کنار هیچه !!!
عشق پاکه بزاریم پاکم بمونه کثیفش نکنیم !!! دین پاکه کثیفش نکنیم !!!

بدن حرمت داره کثیفش نکنیم !!! شیطان بخاطر عدم سجده جلو امثال ما طرد شد !!! ولی ما هر کدوممون خودمون شیطونای خیلی بدتری هستیم !!!

دختره یا پسره طوری حرف میزنه انگار عاشق پس فردا میبینه هیچی به هیچی با یکی دیگس !!!

ما از اون طرف بوم افتادیم !!! به خاطر اینکه فرهنگ اصیل خودمون رو ول کردیم چسبیدیم به فرهنگهای متزلزل غربی و شرقی !!!

و چنین دودمانی آسیب پذیر است !!!

Remember it...The life doesn't give the second chance...

dont-screw-up-your-second-chance._1.jpg

شفيع

Well-known member
دوست عزیز !! من فک کنم تو همین تاپیک یه نوشته گذشتم که عشقا تو زمان مختلف چیجوریه !!!

شما یه قدم بزنی تو سطح شهر تهران ببین عشق قابل خرید و فروش هست یا نه !!! یه صفحه ی خیلی جزئی بزن روزنامه ها رو ببین حتی انسانیت هم قابل خرید و فروش !!! وقتی دین میفروشند عشق کنارش هیچه !!!

وقتی بدن میفروشند عشق کنار هیچه !!!
عشق پاکه بزاریم پاکم بمونه کثیفش نکنیم !!! دین پاکه کثیفش نکنیم !!!

بدن حرمت داره کثیفش نکنیم !!! شیطان بخاطر عدم سجده جلو امثال ما طرد شد !!! ولی ما هر کدوممون خودمون شیطونای خیلی بدتری هستیم !!!

دختره یا پسره طوری حرف میزنه انگار عاشق پس فردا میبینه هیچی به هیچی با یکی دیگس !!!

ما از اون طرف بوم افتادیم !!! به خاطر اینکه فرهنگ اصیل خودمون رو ول کردیم چسبیدیم به فرهنگهای متزلزل غربی و شرقی !!!

و چنین دودمانی آسیب پذیر است !!!
سلام.من در تهران بودم و مدت زياديم نظاره گر بودم و دركتون ميكنم به هرحال انسانها براي پول و شكم گرسنه هركاري ميكنن اما اگر چن نفري كليه بفرشون يا تن فروشي كنن اين بدين كعني نيست كه جامعه ما از هم پاشيده به نظر من كسايكه هستند همين الان در همين تهران كه حاضرن به اين كسي كه عاشقشونن يا دوستش دارن برسن هيچيم نداشته باشه ايرادي نداره چون تكيه گاهي نداره مشكل جامعه ما عدم اعتماد هست بي اعتمادي ملاك شده الان .امروزه با بي اعتمادي زندگي ميكنن

شفيع

Well-known member
نه بابا اين درست نيست خانم پرستار مهربون اين اصلانم درست نيست چون بعضي پسرا مثل فرهاد رفتن كوهو كندن حالا نميتونن يه سيبو از اون بالا بچينن و فقط سيب هاي پايينو كه خوبم نيستن اما دسترسي بهشون اسونه رو مي چينن!!!!!!!!!مخالفم شديدا

نه بابا اين درست نيست خانم پرستار مهربون اين اصلانم درست نيست چون بعضي پسرا مثل فرهاد رفتن كوهو كندن حالا نميتونن يه سيبو از اون بالا بچينن و فقط سيب هاي پايينو كه خوبم نيستن اما دسترسي بهشون اسونه رو مي چينن!!!!!!!!!مخالفم شديدا

چه عالی... :)

ZOT

New member
اره من یه بار تو عمرم عاشق شدم به هیچ کس نگفتم .حتی با خودش هم حرف نزدم ما با نگاهمون با هم حرف می زدیم اون موقع پیش دانشگاهی بودم اما عشقم موقع زیارت امام حسین<ع> تو حرم به شهادت رسیدوبه آرزوش رسید اخه بمب گذاشته بودن موقعی که خبر شهادتش بهم رسید قلبم یه لحظه گرفت نزدیک بود بمیرم اما میدونید خوش بختی عشقم برام مهم تره از به هم رسیدنمون مطمعنم اون به ارزوش رسید
چه جالب !!!!!!!
خوش بحالش !!!
و خوش بحال شما که اینقدر خوب کنار اومدین !:sad:

باران4

New member
چه جالب !!!!!!!
خوش بحالش !!!
و خوش بحال شما که اینقدر خوب کنار اومدین !:sad:
این کنار اومدن نیست بلکه معنای واقعی عشقه عزیزم وقتی تو از خودت به خاطر عشقت میگذری یعنی هر چیز خوبی رو براش میخوای چون وقتی دو نفر عاشق هم میشن در واقع یکی میشن >عشق خیلی معنای پاک وقشنگیه مسئله اینه که خیلیا اونو درک نکردن وبا خیلی چیزای دیگه اشتباهش می گیرن گاهی حتی با معانی کاملا مخالف عشق اونو برابر می کنند

بالا