مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

گلاب

New member
من فکر می کنم با این رویه طراحان سوالات در سال های اخیر پیش گرفتند، ناچاراً مجبوریم مورتیمر 1و2 رو خوب بخونیم....
در مورد آلی هم کتاب مک موری خیلی خوبه!! مختصر،مفید،جامع و کامل....مباحث تفکیکی و کامل.
من امسال چون فرصت ندارم بیشتر وقتم و صرف بیو و آلی و عمومی میکنم...
امیدوارم موفق باشی!!!

ممنون شما هم موفق باشی...
من شنیدم مک موری تو یه سری مطالب نظرش با موریسون فرق داره و از اونجا که مرجع کنکور ما موریسونه پس بهتره موریسون رو بخونیم، نظر شما چیه؟
من پارسال فقط یک و نیم ماه زیست خوندم، درصدم 78 شد. اگه از الان هفته ای 3 ساعت برا زیست در نظر بگیری قول میدم درصدت بالای 80 میشه...:a2d3:
اما طبق تجربه خودم و خیلی افراد مجرب تر از خودم بهت میگم که زبان و درس اصلی هر رشته تعیین کننده اس تو دراومدن یه فرد، درسای دیگه تعیین میکنن که کجا قبول میشی... زبان هم بخون خییییییییییییییییلی مهمه! به قول یه استاد کنکور: اگه زبانت خوب نیست و نمی خوای تقویتش کنی اصلا پاشو برو پی کارت... (من نمیگم اون میگه:black_eyed:)

foroozan

New member
سلام گلاب جون میشه اسم این موسسه خوبی که میگی رو بگی.من ساکن تهرانم.

foroozan

New member
راستی بچه ها کسی جزوه عالی واسه کنکور بیوشیمی بالینی سراغ نداره؟من اصلا حال خوندن این کتابای حجیمو ندارم.

majede

New member
دوستان نظرتون در مورد شیمی الی وشیمی عمومی برای کنکور انتشارات خسروی چیه؟؟؟اونا حجمشون کمتره وخلاصه هستن؟؟؟!!!

ممنون شما هم موفق باشی...
من شنیدم مک موری تو یه سری مطالب نظرش با موریسون فرق داره و از اونجا که مرجع کنکور ما موریسونه پس بهتره موریسون رو بخونیم، نظر شما چیه؟
من پارسال فقط یک و نیم ماه زیست خوندم، درصدم 78 شد. اگه از الان هفته ای 3 ساعت برا زیست در نظر بگیری قول میدم درصدت بالای 80 میشه...:a2d3:
اما طبق تجربه خودم و خیلی افراد مجرب تر از خودم بهت میگم که زبان و درس اصلی هر رشته تعیین کننده اس تو دراومدن یه فرد، درسای دیگه تعیین میکنن که کجا قبول میشی... زبان هم بخون خییییییییییییییییلی مهمه! به قول یه استاد کنکور: اگه زبانت خوب نیست و نمی خوای تقویتش کنی اصلا پاشو برو پی کارت... (من نمیگم اون میگه:black_eyed:)
به نظر من مک موری خوبه نمی دونم شاید من باهاش راحت ترم نسبت به موریسون.
من رشتم چون شیمی بوده تو زمینه شیمی زیاد مشکل ندارم:motat:
به نظر من بیشتر سوالات دراه از مورتیمر میاد که یه خورده خوندنش وقت گیره..
من تو زبان مشکلی ندارم فقط باید تخصصی بخونم...
من چون سربازم تا عید نمی تونم تمام وقت بخونم خوش به حال بقیه..
در مورد آلی فرق مک موری با موریسون بوید زیاد نیست ولی عوضش خوندنش راحت تر.

rojiin

New member
من به سوال ابتدايي ببرسم؟فرق بيو عمومي با الي جيه؟اين كتاب مورتيمر الي يا عمومي؟

konjkave

New member
من به سوال ابتدايي ببرسم؟فرق بيو عمومي با الي جيه؟اين كتاب مورتيمر الي يا عمومي؟
عزیزم فکر کنم منظورت شیمی عمومی و آلی نه بیو.منظور از مورتیمر دو جلد کتاب شیمی عمومی که نویسنده اش چارلز مورتیمر و یکی از معروفترین منابع شیمی عمومی به حساب میاد.

konjkave

New member
سلام.آخه رفرنس بعضی جاهاش لازم نیست
سلام.حرفت کاملا درسته ولی لازم نیست رفرنس دقیق بخونیم.یه اطلاعاتیم دستمون بیاد کافیه.در عوض موقع خوندن جزوه یا نکته اشراف بیشتری به مطلب پیدا میکنیم.

majede

New member
آره کنجکاو درست میگه و در آخر کار هم مطمینیم همرو خوندیم واسترس نداریم.
راستی از مرایین خبری نیست؟!!!

konjkave

New member
بچه ها کسی هست که واسه خوندن شیمی برنامه خوبی داشته باشه؟حجم مورتیمر و موریسون خیلی زیاده میترسم تا کنکور نتونم برسونم.خواهشا اگه کسی برنامه ای داره راهنماییم کنه.

monika.r

New member
بجه ها اگه کسی هم برنامه خوبی واسه درس خوندن داره پیشنهاد بده.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا