مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

biochem

New member
سلام به همگی، خوش به حالتون که وقت کافی واسه درس خوندن دارین! من که تا از سر کار برگردم خونه ساعت 17 میشه! خیلی هنر کنم شبی 3 ساعت میتونم درس بخونم، به نظرتون امیدی هست؟!!!!!
ساعت 5 میرسی بعد اونوقت فقط 3 ساعت؟ برسونی به 5 ساعت امیدی هست

rojiin

New member
من شيمي الي هيج زمينه قبلي ندارم.بنظرتون اول از همه از جي شروع كنم به خوندن؟

biochem

New member

من هم مثل شما بودم. با موریسون بوید شروع کردم. توضیحاتش خیلی روشنه و برای کسی که زمینه قبلی نداره عالیه. ولی خوب وقت گیره

biochem

New member
دوستای عزیزم من تا یه مدتی بعید میدونم بتونم بهتون سربزنم. درساتونو خوب بخونید.میدونم که همه تون سال دیگه بهترین دانشگاهها قبولید:bunnyearsmiley:

konjkave

New member
منم با موریسون موافقم درست وقت گیر ولی مطالب خیلی ساده و کامل گفته.با یکی از رتبه اولای این رشته که صحبت میکردم اونم گفت جلد یک و دو موریسون خونده.

biochem

New member
من هم مثل شما بودم. با موریسون بوید شروع کردم. توضیحاتش خیلی روشنه و برای کسی که زمینه قبلی نداره عالیه. ولی خوب وقت گیره[/QUOT
ای بابا گفتن شیمی آلی دکتر نادری که
بله. اونو که خودم گفتم! ولی من اول با موریسون بوید شروع کردم برای اینکه بفهمم. من خفظیاتم خوب نیس حتما باید بفهمم واسه همین بعدشم که نادری رو خوندم هرجا اشکال داشتم روی موریسون برطرف میکردم!

monika.r

New member
بله. اونو که خودم گفتم! ولی من اول با موریسون بوید شروع کردم برای اینکه بفهمم. من خفظیاتم خوب نیس حتما باید بفهمم واسه همین بعدشم که نادری رو خوندم هرجا اشکال داشتم روی موریسون برطرف میکردم!
یعنی اول موریسون بعد نادری

konjkave

New member
ای بابا من که امسال قبول شدم کنجکاو! اونم تهران:ph34r-smiley:
تبریک میگم.اصلا حواسم نبود اینم از اثرات استرس کنکور.واسه مبانی زیست چی خوندی؟برا شیمی عمومی اون فصلایی که از دو جلد مورتیمر گفتین کافیه.

biochem

New member
حالا این شب آخری بمبارونمون کردین!
موریسون رو من واسه اینکه یه زمینه داشته باشم چشم خونی کردم
زیست دبیرستان و پیش خصوصا سال سوم. بعضی فسلا رو از روی مروری بر نکات زیست شناسی عمومی انتشارات خسروی
کتاب تست مریم خالصی هم داشتم که فوق العاده غلط داره!

konjkave

New member
حالا این شب آخری بمبارونمون کردین!
موریسون رو من واسه اینکه یه زمینه داشته باشم چشم خونی کردم
زیست دبیرستان و پیش خصوصا سال سوم. بعضی فسلا رو از روی مروری بر نکات زیست شناسی عمومی انتشارات خسروی
کتاب تست مریم خالصی هم داشتم که فوق العاده غلط داره!
مرسی که جواب دادی.ایشالا قبولی دکترا.

بچه ها من در حال گذراندن دوران سربازی ام تا شب عید سربازم...
به عشق بیو شیمی و ادامه تحصیل رفتم خدمت....
خوشحال میشم بتونم از تجربیاتتون استفاده کنم.امیدوارم همگی در آزمون 92 موافق بشیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا