مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

گلاب

New member
گلاب جونم بیوشیمی جعفرنژاد با جزوه سر کلاسش فرق داره؟

سلام عزییییییییییییییییییزم. چطوری؟ من که خییییییییییییییلی سرم شلوغه خودت که تو جریانی؟
قطعا... این اصلا پرسیدن نداره! هییییییییییییییچ استادی رو پیدا نمیکنی که کلاسش با جزوه اش یکی باشه! خوب تو داری جزوه طرف رو حداکثر 200 تومن میخری کلاسش 380 تومنه! بعدشم کلاس حضور فعال و منفعلت و پرسش و پاسخ ها و راهنماییهای استاد کجا و خوندن ساده یه جزوه تو خونه کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما اگه چاره ای نداری خوب کاچی بهتر از هیچیه!

monika.r

New member
سلام عزییییییییییییییییییزم. چطوری؟ من که خییییییییییییییلی سرم شلوغه خودت که تو جریانی؟
قطعا... این اصلا پرسیدن نداره! هییییییییییییییچ استادی رو پیدا نمیکنی که کلاسش با جزوه اش یکی باشه! خوب تو داری جزوه طرف رو حداکثر 200 تومن میخری کلاسش 380 تومنه! بعدشم کلاس حضور فعال و منفعلت و پرسش و پاسخ ها و راهنماییهای استاد کجا و خوندن ساده یه جزوه تو خونه کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اما اگه چاره ای نداری خوب کاچی بهتر از هیچیه!
آره عزیزم.درس مرس در چه حالی؟زنگ زدم موسسه گفتن جزوش 80 تومنه:33:

s.ahang

New member
سلام به همگی
دوستان موافق هستید نکته های مهمی از بیوشیمی که در طول روز خوندیم را ینجا بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گلاب

New member
دلیل اینکه میگم دیگه بدتر اینه که جزوه اش ناقص تر از اونیه که من فکر میکردم!!!!!!!1

گلاب

New member
سلام به همگی
دوستان موافق هستید نکته های مهمی از بیوشیمی که در طول روز خوندیم را ینجا بنویسیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام عزیزم... فکر نکنم عملی بشه! ما همینجوری به زور میایم مشکلات درسیمون رو مطرح کنیم چه برسه...

majede

New member
سلام حسام جان منم هنوز شروع نکردم فعلا دنبال رفرنسم تو کجای کاری؟

majede

New member
خواهش عزیز.
مرسسسسسسسسسسسی
منم ارشدوزارت علوم و بهداشتو هردورو میدم
مدرکم زیست شناسی
توسایتت یه سری زدم بیشتر به درد پیام نور میخوره!

majede

New member
من فعلا زبان وچکیده بیوشیمی می خونم بعدا لنینجر وموریسون رو میخرم جزوه چیزی ندارم.زیستم بچه ها گفتن که سه سال دبیرستان وتست

majede

New member
حسام یه سری بزن به تاپیکه منابع بیوشیمی خیلی خوبه اگه برا منابع بیو سوالی داری!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا