مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

roj

New member
سلام بچه ها.من امسال شرکت کردم.در مورد شیمی که رشته اصلیه خودمه باید بگم
طراحیه سوالا کاملا با سنواته گذشته فرق داشت.بیشتر از شیمی عمومی اومده بود
درحالیکه من کاملا بر الی مسلط بودم اما سوالاش به 2یا3تا ختم شد. واسه شیمی عمومی من کتاب
چارلز مرتیمر ترجمه دکتر عیسی یاوری رو پیشنهاد میکنم

آخرین ویرایش:

roj

New member
در مورد شیمی مخصوصا الی اگه دوستان سوالی داشتن من درخدمتم.

vitamin

New member
سلام بچه ها.من امسال شرکت کردم.در مورد شیمی که رشته اصلیه خودمه باید بگم
طراحیه سوالا کاملا با سنواته گذشته فرق داشت.بیشتر از شیمی عمومی اومده بود
درحالیکه من کاملا بر الی مصلت بودم اما سوالاش به 2یا3تا ختم شد. واسه شیمی عمومی من کتاب
چارلز مرتیمر ترجمه دکتر عیسی یاوری رو پیشنهاد میکنم
2 جلد مورتيمر ؟

roj
سلام!
آقا ابرومونو بردی که بابا!!!مصلت نه مسلط.
خوشحال میشم ارتباط داشته باشیم امیدوارم که امسال قبول بشی...
به نظر من شیمی آلی مک موری از موریسون بوید بهتر چون که هم مطالبش مختصره و هم اینکه جامع و کامل.
من با نظرت موافقم اگه کسی بخواد شیمی خوب بزنه باید 3 جلد موریسون(یا مک موری) به همراه 2جلد مورتیمر کامل بخونه(البته سخته).:5:

بهنوش

New member
سلام به دوستان عزیز:) بدلیل فاصله زیاد از زمان فرغ التحصیلیم نیاز دارم کلاس برم حالا به نظرتون مدرسان شریف یا پارسه؟ و اگه گزینه بهتری هست بگین ، ممنون میشم . با تشکر.:ad54ad:

roj

New member
roj
سلام!
آقا ابرومونو بردی که بابا!!!مصلت نه مسلط.
خوشحال میشم ارتباط داشته باشیم امیدوارم که امسال قبول بشی...
به نظر من شیمی آلی مک موری از موریسون بوید بهتر چون که هم مطالبش مختصره و هم اینکه جامع و کامل.
من با نظرت موافقم اگه کسی بخواد شیمی خوب بزنه باید 3 جلد موریسون(یا مک موری) به همراه 2جلد مورتیمر کامل بخونه(البته سخته).:5:

سخت نگیر دیگه پیش میاد:14:

گلاب

New member
سلااام
ببخشید کتابی شیواتر از مورتیمر سراغ ندارین در زمینه شیمی که همون مطالب رو ساده تر و روون تر گفته باشه؟
من با مورتیمر خیلی مشکل دارم!

گلاب

New member
سلام به دوستان عزیز:) بدلیل فاصله زیاد از زمان فرغ التحصیلیم نیاز دارم کلاس برم حالا به نظرتون مدرسان شریف یا پارسه؟ و اگه گزینه بهتری هست بگین ، ممنون میشم . با تشکر.:ad54ad:

سلام بهنوش جون
بستگی داره کجایی هستی؟ اگه تهرانی من یه موسسه خوب معرفیت کنم؟!

reihoon

New member
vaaaaaaaaaaaaay. hamatun dige darin tamum mikonin. man taze mikham shoru konam. inghad dargirio moshkelate jur vajur har ruz pish miad ke.........I
khoda kone betunam jobran konam va emsal ghabul sham. vagarna koli az barnamehaye zendegim avaz mishe va dige ramaghi ham vase edame dadan nadaram.....I

سلااام
ببخشید کتابی شیواتر از مورتیمر سراغ ندارین در زمینه شیمی که همون مطالب رو ساده تر و روون تر گفته باشه؟
من با مورتیمر خیلی مشکل دارم!
به نظر من مورتیمر خیلی بی روح توضیح داده ولی میشه بعد از مدتی مطالعه بهش عادت کرد .....چاره ای نیست منبع!!!!

مرسی ...
یعنی هیچ کتاب جایگزینی نیست ؟ خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا :13:
من فکر می کنم با این رویه طراحان سوالات در سال های اخیر پیش گرفتند، ناچاراً مجبوریم مورتیمر 1و2 رو خوب بخونیم....
در مورد آلی هم کتاب مک موری خیلی خوبه!! مختصر،مفید،جامع و کامل....مباحث تفکیکی و کامل.
من امسال چون فرصت ندارم بیشتر وقتم و صرف بیو و آلی و عمومی میکنم...
امیدوارم موفق باشی!!!

majede

New member
من دو جلد موریسون بویدرو بگیرم بخونم یا جلد یکش کافیه؟؟؟

konjkave

New member
سلام به همه بچه های درس خون.خواهشا بیاید یه فکری واسه شیمی عمومی بکنیم.اگه بخوایم دوجلد مورتیمر در کنار دو جلد موریسون بخونیم باید بیخیال درسای دیگه بشیم و همش شیمی بخونیم.مخصوصا اونایی که سر کار میرن یه همچین وقتی رو ندارن.جدا باید دنبال یه راه حل گشت.:21:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا