نظرات شرکت کنندگان آزمون جامع علوم پایه پزشکی شهریور 91

jok!!!! az in mtehani ke dadim dge joktaram mage hast??? kole zendegimo0n joke!!! alan vezaratkho0ne dare bemo0n hamchin mikhande!!:thanks:

این نظره یکی از بچه ه ای ماست:

دانشجوی یک وزارت خانه هردنبیل(کنایه از کار کیلویی انجام دادن) ۸:٢٠ ‎ب.ظ - چهارشنبه، ٢٩ شهریور ۱۳٩۱بجه ها چرا وزارت اینقد خل و چل بازی در میاره؟؟؟؟؟؟
حالا میفهمم چرا اینقد پزشک بیسواد داریم یه روزی هم یکی از ماها میشیم وزیر و طراح سوال و کارمند وزارت.
یادمون باشه کاری نکنیم که بهمون بخندن بجه های 20 ساله

D deniz

New member
dg shoma bebinid ke cheghadr kare ina kashkieeee
soale 69 hamune aslan avaz nashode
yani dar kol vase pezeshki 3 ta eslah kardan
be nazare man aslan eslah nakardan
vaghean maskharast

D deniz

New member
راست ميگى دقيقا ، آخه وزن زير آب چه ربطى به Body Mass Index داره ؟ اين سئوالو از يه دانشجوى پرستارى ام بپرسى جوابشو بلده !
injuri begim behtare ke aya ghad ba bmi rabt nadare?
pas tu formulesh chera majzure ghad be tavane do mizanim
yani kollan vaghti mibinam enghad hameja hardanbilo kashkie mariz misham :(

Dr.Arash

New member
injuri begim behtare ke aya ghad ba bmi rabt nadare?
Pas tu formulesh chera majzure ghad be tavane do mizanim
yani kollan vaghti mibinam enghad hameja hardanbilo kashkie mariz misham :(
درسته ، دو تا گزينه ديگه يعنى قد و وزن كه صد در صد ارتباط داره ، چربى بدن هم معقول تره تا وزن زير آب ! حجم توده بدن (bmi) , حجم توده نميتونه با مقدار چربي ارتباط داشته باشه آيا ؟

D deniz

New member
man ba 93 mioftam?
yani age hameye gozinehaii ke balad nabudam alef mizadam alan 10 ta jelo budam
maskharast vaghean

Dr.Arash

New member
بستگي داره چجورى صحيح كنن ، حالا شايدم يه نظر كلى روش پياده كنن !

D deniz

New member
man az kasi nomre gedaii nemikonam
bezar bioftam aslan
be darak
bezar aslan pishe hame zaye sham
bezar aslan poole shahriam hadar she
dr dastjerdi shoma razi mishi in hame javoon beran motad shan?
bezar aslan motad shim
:(((((((((((

leila88

New member
:thanks::thanks:khoda ro che didi yeho didin hame pas shodin inhame stress ham bikhod bud,vezarat khoone duset darim :thanks:kash har sal in emtehan ro bargozar koni:thanks:

آخرین ویرایش:

vb2

New member
بچه ها من هروز میام تایپیکتونو میخونم انقد استرسش بالاست مثل نتایج ارشد ماست ایشالله خوشحال شید شمام مثل من واسه همتون دعاااااااااااااا میکنم ایشالله فردا همتون شاد باشید

mohamad sadegh

New member
سلام.من نماینده بچه های ازاد قمم..اوضاع مام تعریفی نداره..
چرا تو اعتراضا نمی اومدید؟روزه اخر اقای سراجی (وزارت)مارو از اتاقش انداخت بیرون و گفت چیزی اضافه نمیکنن.تقصیر خودمونم هست بخدا...

D deniz

New member
سلام.من نماینده بچه های ازاد قمم..اوضاع مام تعریفی نداره..
چرا تو اعتراضا نمی اومدید؟روزه اخر اقای سراجی (وزارت)مارو از اتاقش انداخت بیرون و گفت چیزی اضافه نمیکنن.تقصیر خودمونم هست بخدا...
vaghean ezafe nemikonan?
kollan chi bardasht kardin az nahveye javab dadaneshun?
akhe bazia migan unja goftan mibarim zire nemudar!!

par

New member
همیشه زمان ثابت می کند که بسیاری از رویدادها را که بدبیاری و مسائل لاینحل زندگی خود می پنداشته ایم صلاح و خیرمان بوده و آ ن مسائل ، نعمات و فرصتهایی بوده که زندگی به ما اهدا کرده است.

"چه بسا چیزی را شما دوست ندارید و در حقیقت خیر شما در آن بوده و چه بسا چیزی را دوست دارید و در واقع برای شما شر است خداوند داناست و شما نمیدانید"

گاه برای ساختن بايد ويران كرد

گاه براي داشتن بايد گذشت

و گاه در اوج تمنا بايد نخواست

mohamad sadegh

New member
نه من با چند تا از بچه های دانشگاه ازاد تهران با هم رفتیم تو خیلی بد بخورد کردن.تازم من از چند تا نماینده مجلس و امام جمعه هم نامه بردم که بامون همکاری کنن مثلا!!!

بالا