راست ميگى دقيقا ، آخه وزن زير آب چه ربطى به Body Mass Index داره ؟ اين سئوالو از يه دانشجوى پرستارى ام بپرسى جوابشو بلده !vase man ke aslan farghi nakard !!!!!!!
soalaye ghalat hamin bud?
pas un bmi taghzie chi bud masalan?
راست ميگى دقيقا ، آخه وزن زير آب چه ربطى به Body Mass Index داره ؟ اين سئوالو از يه دانشجوى پرستارى ام بپرسى جوابشو بلده !vase man ke aslan farghi nakard !!!!!!!
soalaye ghalat hamin bud?
pas un bmi taghzie chi bud masalan?
areee vaghan mozheke...از صب تا حالا فقظ دارم یه سری صفحه ی تکراری و هر دیقه رفرش میکنم
واقعا مسخرست!
تو رو خدا یکی یه چیزی بگه بحث عوض شه
جک بلد نیستید؟
jok!!!! az in mtehani ke dadim dge joktaram mage hast??? kole zendegimo0n joke!!! alan vezaratkho0ne dare bemo0n hamchin mikhande!!:thanks:
طنز تلخ روزگار ما ، مركز سنجش آموزش پزشكى ست !!!:a2d3:تو رو خدا یکی یه چیزی بگه بحث عوض شه
جک بلد نیستید؟
injuri begim behtare ke aya ghad ba bmi rabt nadare?راست ميگى دقيقا ، آخه وزن زير آب چه ربطى به Body Mass Index داره ؟ اين سئوالو از يه دانشجوى پرستارى ام بپرسى جوابشو بلده !
درسته ، دو تا گزينه ديگه يعنى قد و وزن كه صد در صد ارتباط داره ، چربى بدن هم معقول تره تا وزن زير آب ! حجم توده بدن (bmi) , حجم توده نميتونه با مقدار چربي ارتباط داشته باشه آيا ؟injuri begim behtare ke aya ghad ba bmi rabt nadare?
Pas tu formulesh chera majzure ghad be tavane do mizanim
yani kollan vaghti mibinam enghad hameja hardanbilo kashkie mariz misham![]()
vezarat khune mage akvan dive injuri migiii?:thanks::thanks:khoda ro che didi yeho didin hame pas shodin inhame stress ham bikhod bud,vezarat khoone duset darim :thanks:kash har sal in emtehan ro bargozar koni:thanks:
vaghean ezafe nemikonan?سلام.من نماینده بچه های ازاد قمم..اوضاع مام تعریفی نداره..
چرا تو اعتراضا نمی اومدید؟روزه اخر اقای سراجی (وزارت)مارو از اتاقش انداخت بیرون و گفت چیزی اضافه نمیکنن.تقصیر خودمونم هست بخدا...