گلاب
New member
اصلا با iqb قابل مقایسه نیستاگه iqb داشته باشیم لازمه ؟
گنجینه خییییییییییلی سر تره!
مونیکا جون یه کاری پیش اومده باید فوری برم خداحافظ
اصلا با iqb قابل مقایسه نیستاگه iqb داشته باشیم لازمه ؟
مرسیییییییییییی خداخافظ عزیزماصلا با iqb قابل مقایسه نیست
گنجینه خییییییییییلی سر تره!
مونیکا جون یه کاری پیش اومده باید فوری برم خداحافظ
عزیزم فعلا برنامه خاصی نداریم... چون بعضیمون سال دومیه که داریم تو کنکور شرکت میکنیم پس حضور ذهن و آشنایی با مطالب داریم پس کتابای خلاصه تر رو میخونیم.
بعضی دوستان هم که سال اولشونه ترجیح دادن اول یه دور تکست بخونن بعد برن رو خلاصه.:smilies-azardl (181
فعلا میایم برنامه هامون رو میگیم، هر کس کم کاری کرده باشه تو بخشایی که قرار بود بخونه، تشویق میشه7977cujr38iyymsu8: تا بیشتر کار کنه.
من خودم شخصا تصمیم گرفته ام یک ماهه ضروریات رو یه دور مرور کنم بعلاوه اینکه زبان رو هم میخونم و پایه ام رو قوی میکنم. شیمی آلی هم احتمالا برم کلاس. زیست رو هم فعلا کاریش ندارم.
شما هم زودی بیاین بگین چی کار میکنین. امسال که دارم گروهی میخونم خیلی شارژترم.:4d564ad6:
سلام ریحون جونsalam. mese inke gharar nist ye barnameye jame bashe.
behtar nist ye barnameye koli va mah be mah ta eido berizim va hame bahash pish berim?:ad54ad:
سلام رژِین جانمرسي بخاطر راهنماييت.لطف كردي.سركار ميرم حساب سرم شلوغه.خيلي دوست دارم بخونم.وقتاي كمي بيدا ميكنم واسه خوندن اما روم نميشه بيام بكم.خيلي كمه:14:
سلام رژِین جان
عزیزم سعی و تلاش آدمه که مهمه نه کمیت مطلبی که میخونه
شما روزی 1 ساعت بخون اما این یک ساعت رو تعقیب کن و نذار حتی یک روزم عقب بیوفته.
ساعت 11 شب به سایت بیا. حتمنااااا:28:
مطمئنا باید بیشترش کنی ولی برای استارت خوبه:a2d3:با يك ساعت قبول ميشم؟!
ممنون biochem جان واقعا دلسوزانه كمك ميكنيبچه ها توی برنامه تون یکم انعطاف داشته باشید و هرکسی خودشو مشغله شم در نظر بگیره. مثلا گلاب داره میگه میخوام یه ماهه ضروریاتو بخونم اما بیچاره اونی که میخواد تازه شروع کنه. یک سومم برسه بخونه شاهکار کرده. تازه آیه نیومده همه با یه برنامه پیش برن! به نظر من اینجا خوبه هرکی برنامه شو بریزه و بعد دنبال کردن برنامه شو بیاد اینجا اعلام کنه. اگه رسونده بود که خوب بچه ها تشوقش کنن و اگه نرسونده بود تنبیه.یه جورایی مراقب هم باشید. لزومی نداره همه با یه برنامه پیش برن:riz277:
مطمئنا باید بیشترش کنی ولی برای استارت خوبه:a2d3:[/QUOTE
مرسي بخاطر راهنماييتون.نظرتون راجع به بيوشيمي بيام نور جيه؟ارزش داره؟قابل قبول هست؟
بچه ها واسه زبان خوندن لزگي + 504 بهتر ه يا لزگي +واژگان ضروري تافل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه سوال ديگه
به نظر شما كتاب پاسالار يا پوران پژوهش؟؟ تعريف هر دو را شنيدم
بچه ها توی برنامه تون یکم انعطاف داشته باشید و هرکسی خودشو مشغله شم در نظر بگیره. مثلا گلاب داره میگه میخوام یه ماهه ضروریاتو بخونم اما بیچاره اونی که میخواد تازه شروع کنه. یک سومم برسه بخونه شاهکار کرده. تازه آیه نیومده همه با یه برنامه پیش برن! به نظر من اینجا خوبه هرکی برنامه شو بریزه و بعد دنبال کردن برنامه شو بیاد اینجا اعلام کنه. اگه رسونده بود که خوب بچه ها تشوقش کنن و اگه نرسونده بود تنبیه.یه جورایی مراقب هم باشید. لزومی نداره همه با یه برنامه پیش برن:riz277:
من یه پسری رو میشناسم که رتبه 5 بیو پارساله، میگفت مطالعه من 5 ماه و نیم روزی 5 الی 6 ساعت بود!با يك ساعت قبول ميشم؟!
يه سوال ديگه
يه سوال ديگه
پیام نور که دیگه بالینی نیس.مطمئنا باید بیشترش کنی ولی برای استارت خوبه:a2d3:[/QUOTE
مرسي بخاطر راهنماييتون.نظرتون راجع به بيوشيمي بيام نور جيه؟ارزش داره؟قابل قبول هست؟