مطالعه گروهی (بیوشیمی بالینی )ارشد 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

reihoon

New member
salam. mese inke gharar nist ye barnameye jame bashe.
behtar nist ye barnameye koli va mah be mah ta eido berizim va hame bahash pish berim?:ad54ad:

rojiin

New member
عزیزم فعلا برنامه خاصی نداریم... چون بعضیمون سال دومیه که داریم تو کنکور شرکت میکنیم پس حضور ذهن و آشنایی با مطالب داریم پس کتابای خلاصه تر رو میخونیم.
بعضی دوستان هم که سال اولشونه ترجیح دادن اول یه دور تکست بخونن بعد برن رو خلاصه.:smilies-azardl (181
فعلا میایم برنامه هامون رو میگیم، هر کس کم کاری کرده باشه تو بخشایی که قرار بود بخونه، تشویق میشه :p7977cujr38iyymsu8: تا بیشتر کار کنه.
من خودم شخصا تصمیم گرفته ام یک ماهه ضروریات رو یه دور مرور کنم بعلاوه اینکه زبان رو هم میخونم و پایه ام رو قوی میکنم. شیمی آلی هم احتمالا برم کلاس. زیست رو هم فعلا کاریش ندارم.
شما هم زودی بیاین بگین چی کار میکنین. امسال که دارم گروهی میخونم خیلی شارژترم.:4d564ad6:

مرسي بخاطر راهنماييت.لطف كردي.سركار ميرم حساب سرم شلوغه.خيلي دوست دارم بخونم.وقتاي كمي بيدا ميكنم واسه خوندن اما روم نميشه بيام بكم.خيلي كمه:14:

گلاب

New member
salam. mese inke gharar nist ye barnameye jame bashe.
behtar nist ye barnameye koli va mah be mah ta eido berizim va hame bahash pish berim?:ad54ad:
سلام ریحون جون
منم باهات موافقم اما به اون دلایلی که گفتم فعلا دست نگه داشتیم:65d6a5d6s:
اگه شما برنامه خوبی سراغ داری بفرما روش به توافق برسیم:smilies-azardl (113
ساعت 11 تا 12 شب دور هم جمع میشیم حتما تو هم بیا:ad54ad:

گلاب

New member
مرسي بخاطر راهنماييت.لطف كردي.سركار ميرم حساب سرم شلوغه.خيلي دوست دارم بخونم.وقتاي كمي بيدا ميكنم واسه خوندن اما روم نميشه بيام بكم.خيلي كمه:14:
سلام رژِین جان
عزیزم سعی و تلاش آدمه که مهمه نه کمیت مطلبی که میخونه
شما روزی 1 ساعت بخون اما این یک ساعت رو تعقیب کن و نذار حتی یک روزم عقب بیوفته.
ساعت 11 شب به سایت بیا. حتمنااااا:28:

biochem

New member
بچه ها توی برنامه تون یکم انعطاف داشته باشید و هرکسی خودشو مشغله شم در نظر بگیره. مثلا گلاب داره میگه میخوام یه ماهه ضروریاتو بخونم اما بیچاره اونی که میخواد تازه شروع کنه. یک سومم برسه بخونه شاهکار کرده. تازه آیه نیومده همه با یه برنامه پیش برن! به نظر من اینجا خوبه هرکی برنامه شو بریزه و بعد دنبال کردن برنامه شو بیاد اینجا اعلام کنه. اگه رسونده بود که خوب بچه ها تشوقش کنن و اگه نرسونده بود تنبیه.یه جورایی مراقب هم باشید. لزومی نداره همه با یه برنامه پیش برن:riz277:

rojiin

New member
سلام رژِین جان
عزیزم سعی و تلاش آدمه که مهمه نه کمیت مطلبی که میخونه
شما روزی 1 ساعت بخون اما این یک ساعت رو تعقیب کن و نذار حتی یک روزم عقب بیوفته.
ساعت 11 شب به سایت بیا. حتمنااااا:28:

با يك ساعت قبول ميشم؟!

vitamin

New member
بچه ها توی برنامه تون یکم انعطاف داشته باشید و هرکسی خودشو مشغله شم در نظر بگیره. مثلا گلاب داره میگه میخوام یه ماهه ضروریاتو بخونم اما بیچاره اونی که میخواد تازه شروع کنه. یک سومم برسه بخونه شاهکار کرده. تازه آیه نیومده همه با یه برنامه پیش برن! به نظر من اینجا خوبه هرکی برنامه شو بریزه و بعد دنبال کردن برنامه شو بیاد اینجا اعلام کنه. اگه رسونده بود که خوب بچه ها تشوقش کنن و اگه نرسونده بود تنبیه.یه جورایی مراقب هم باشید. لزومی نداره همه با یه برنامه پیش برن:riz277:
ممنون biochem جان واقعا دلسوزانه كمك ميكني

vitamin

New member
بچه ها واسه زبان خوندن لزگي + 504 بهتر ه يا لزگي +واژگان ضروري تافل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
يه سوال ديگه
به نظر شما كتاب پاسالار يا پوران پژوهش؟؟ تعريف هر دو را شنيدم

rojiin

New member
يه سوال ديگه

بنظرم لزكي و لغات ضروري برا تافل.

گلاب

New member

سلاااااام :ad54ad:
کجایی تو دختر؟ جدی جدی دلم برات تنگولیده بود :smilies-azardl (113
بیو جون ما هم همین کارو کردیم اما برخی دوستان اعتراض داشتن :New (6):
به هر حال برا من فرقی نمیکنه!

آخرین ویرایش:

گلاب

New member
با يك ساعت قبول ميشم؟!
من یه پسری رو میشناسم که رتبه 5 بیو پارساله، میگفت مطالعه من 5 ماه و نیم روزی 5 الی 6 ساعت بود!
باید بدونی چه منابعی بخونی؟! خودت رو با تکست که خیییییلی جاهاش تو کنکور نمیاد مشغول نکن! اول یه نگاهی به سوالای کنکورای گذشته بنداز ببین طراحا بیشتر از کجا سوال میدن برو اونا رو بخون!
ببینم نمیتونی از بهمن به بعد کارت رو کات کنی تا بعد از کنکور؟

آخرین ویرایش:

گلاب

New member
يه سوال ديگه

واقعیتش نمیدونم! من پارسال 6 تا مهارت از 12 مهارت لزگی رو خوندم اما دیدم اصلا جواب نمیده! دیگه ادامه ندادم! به نظر من اوووووووول از همه سوالای کنکورای گذشته! رو این اوووووووووول خیلی خیلی تاکید دارم! چون خیلی از لغات تکرارین.
بعد لغات تافل. کتاب رضازاده هم خوبه!

در مورد بیو هم من هیچ کدوم از این کتابا رو نخوندم نمیتونم قضاوت درستی داشته باشم :riz513:

آخرین ویرایش:

biochem

New member
يه سوال ديگه

من از کتاب لزگی فقط 3 یا 4 مهارتشو خوندم. چون خیلی وقتگیر بود و لغت نامانوس فراوان داشت گذاشتم کنار. :whistle:
504و تافل تا 70 درصد هم پوشانی دارند. من اول یک سوم 504 رو خوندم. بعدش ول کردم رفتم سراغ تافل. به نظر من تافل بهتره بازم با هرکدوم راحتتری.
من پاسسالر اون کتاب کوچیکه انتشارات خسروی رو خوندم.بسیار کامل و نکته ای. اون یکی رو تا حالا ندیدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا