B.sabtilis
New member
امشب اگه بگی کم کاری کردی اصلا قبول نیست باهات برخورد میشهمن هم امشب ميا برناممو چك ميكنم يكمي دعوام كنيد تا بخودم بيام
:shocked: :smiliess (2):
یکی باید به خودم بگه:ad54ad:
امشب اگه بگی کم کاری کردی اصلا قبول نیست باهات برخورد میشهمن هم امشب ميا برناممو چك ميكنم يكمي دعوام كنيد تا بخودم بيام
:shocked: :smiliess (2):
باشه من اشتباه کردم توجیه کردم .:sad:مرسی اگه چکم کنی که عالیهینی چی ک نخوندم هان؟؟؟؟!!!!!:New (6):
تاپیک اعتراف میکنمو نگا نکن..من تو مقوله ی درس هیولا میشما...!!!!!از نگار بپرس...
بعدم چرا توجیه میکنی کار زشتتو؟کارورزیو موجه اعلام میکنیم ولی مهمون ب تو چ ربطی داشته؟خیلی مودبانه میای سلام میکنی بعد عذر خواهی میکنی میگی من درس دارم باید برم...
دیگه تکرار نشه ها...اگه تو ختمی من چهلمم!!!!خودم اند این کارام..پیچوندن ممنوع!
بعدم حرف B.sabtilis رو گوش نده...ما اینجا از این حرفا نداریم...ما سنتی کار میکنیم!قانون اینجا تنبیه بدنیه!t0837h0nn8zfqu8ultتجربه نشون داده بیشتر ج میده!درس خوندنم ی توفیق اجباریه ک هرکی گفت منم هستم نصیبش میکنیم!
اصن تو یکیو ک مستعد در رفتنی خودم ب شخصه کنترل میکنم...شبا میای میگی ک تو روز چیکار کردی!برنامه ی فرداتم میگی و بعد میری لالا...
نیم ساعت بیشتر طول نمیکشه...:smilies-azardl (113
منم مشکلم همینه مثل لاک پشت پیش میرم ...........یکی هم منو دعوا کنه/با سرعت لاک پست پیش میرم
افرین :thumbsupsmileyanim:سلام من امروز ترکوندم :smiliess (8):
حتی از اون چیزی که برنامه داشتم بیشترم خوندم آفرین به خودم . حالا لیلی خانم اگه میتونی دعوام کن
20ص بیوشیمی - 20 ص تغذیه - 1 درس زبان خوندم تازه امروز کلاسم داشتما و این همه خوندم:smiliess (8):
به افتخار خودم:28:
خودتم گزارش بده ببینم چه کار کردی؟افرین :thumbsupsmileyanim:
منم به یرنامم رسیدمخودتم گزارش بده ببینم چه کار کردی؟
قبول باشه عزیزم:sarma:سلام نگار جان ليلي جونم و سابتيليس من امروز زياد راضي نبودم آخه امروز روزه بودم زياد حال نداشتم واسه همين كم بود فعاليتم.
چی کار؟ اگه راه حل داری بگو منم کندم:21:زاستي بچه ها من براي جبران اين كند پيش رفتنهام يه كاري ميخوام بكنم اساسي!!!!!!!!!!!
afariiiiin ghabul daram:ad54ad:قبول حق ممنون عزيزم
نميدونم براي شما هم جواب بده ولي فكر كنم يه جور جبر براي هركدوممون خوب حواب بده.من يه 2 هفته اي از كتابخونه استفاده كردم خيلي خوب سرعت خوندنم ويادگيريم.دوباره ميخوام برم كتابخونه و يكي هم اينكه چون زمان آزمون ديره خيالمون راحته.آدم وقتي رقيباش جلوي ديدش باشن بيشتر تحريك ميشه براي خوندن.نه؟؟؟؟؟؟؟؟
باشه دوستم..تو هم عضو گروهی...حق داری...منو نگار هماهنگ میکنیم ی شب در میون میایم همون ساعتی ک تو بگی...10 خوبه؟؟فقط باید حسابی بخونی و دست پر بیای...این چن شب نیومدی حسابی کتک کاری کردیم!!!:sdasdasd:جمعه و شنبه من میام چون نگار جریمه شده حق نداره بیاد کامنت بذاره...لیلی کجایی/لیلی جان 12 دیره
سلام نگین جان...خوش اومدی:28:منم می خوام بیام تو گروه :ad54ad: