سلام ارشد جان.
بهتون تبریک میگم.همه جانبه
ایشالا همیشه موفق باشید
سلاممممممم جناب ارشد
ما نیز به نوبه خود تبریک عرض مینماییم من شیرینی نمیخوام برا من پاستیل بگیر از اون کرم خاکی هاش :a2d3:
فقط هرچی فک میکنم نمی فهمم ک این مدت کجا بودی ک هم دور بود هم دسترسی به سایت نداشتی؟ :smiliess (11):
سلام ارشد خان من تبریکم رو گفتم جهت صرفه جویی دوباره نمیگم.. شیرینی هم نمیخوام که بهم وعده سر خرمن بدین !!:smiliess (3):سلام خدمت شما انتنیوس
ممنونم.
پاستیل شما هم به روی چشم...شما تشریف بیارین اصفهان...اوکی
این مدت نه...اون مدت جای دوری نبودم....فقط تو خودم بودم!
سلام ارشد خان من تبریکم رو گفتم جهت صرفه جویی دوباره نمیگم.. شیرینی هم نمیخوام که بهم وعده سر خرمن بدین !!:smiliess (3):
توو خودتون بودین؟؟ احتمالا میخواستین صوفی شین.. داشتین ریاضت میکشیدین.. نکنه شیخ هستین ما خبر نداریم!!!:smiliess (11):
تبرییییک ارشد جان.
جای خالیتون حسابی تو انجمن حس می شد :rose:
مدیریتم مبارکتون باشه :rose:
:applause::applause: ناطق خوبی هم که هستین..شیخ!!نه بابا...چرا سر خرمن...شما تشریف بیار...بقیه ش با من!
اره...ما انسانها نه که از طبیعتیم....تو وجود ماهم کوه و جنگل و دریا و اسمون هست..... یه مدتی زده بودم تو خط کوه و جنگل و دریا....دور از دنیای ارتباطات یا به اصطلاح دهکده جهانی!
چطوره؟
:applause::applause: ناطق خوبی هم که هستین..شیخ!!
امیدوارم جنگل های وجوتون همیشه سبز، کو ه هاش برقرار و خوش آب و هوا، دریاش زلال و پر از کوسه!!! نه پر از خاویار و ماهی های زیبا، آسمونش هم آبی و خالی از دود..
حالا این چطوره؟؟
تبریک میگم مدیر شدنتونو ...مبارکا باشه آقای ارشد:rose:
قابل شما را نداشت..
یکی از صاحبدلان سر به جیب مراقبت فرو برده و در بحر مکاشفت مستغرق شده. حالی که از این معامله باز آمد یکی از دوستان گفت از این بوستان که بودی ما را چه تحفه کرامت کردی ؟؟:65d6a5d6s:
شرمنده چرا؟ دشمنتون شرمنده..! باز جای شکرش باقیه اگه واقعا به این مرحله رسیده باشین..
حالا که به اینجا رسیدیم بذارین تیکه آخرش هم گفته بشه هر چند ربطی به تاپیکتون نداره! با اجازه..!
ای مرغ سحر عشق ز پروانه بیاموز
کان سوخته را جان شد و آواز نیامد
این مدعیان در طلبش بی خبرانند
کانرا که خبر شد خبری باز نیامد
ای برتر از خیال و قیاس و گمان و وهم
وز هر چه گفته اند و شنیدیم و خوانده ایم
مجلس تمام گشت و به آخر رسید عمر
ما همچنان در اوّل وصف تو مانده ایم
بسیار عالی و زیبا بود.
بله واقعا جای شکرش هست که ما همچنان در اول صف تو مانده ایم....
متاسفانه خیلی ها هستن که از صف خارجن!
آقا! واو وصف جا افتاد! شد صف..![]()
شایدم راستی راستی صف باشه هر کی معرفتش بیشتره و زودتر به شناخت خودش رسیده، برای شناخت خدا توو اول صفه! ایشالله که همه اول صف باشیم و جزو از صف خارج شده ها نباشیم....
(شایدم ......کسی که شیرینی قبولیشو بده و وعده سر خرمن نده اول صفه، امتیاز ویژه داره)![]()
پیروز باشید:rose: