من که قبلا اسمه دخملمو انتخاب کردم«سارینا».بچه بودم اسم عروسک نازم بودسایت جالبیه هااا تازه کشفش کردم
اسم بچه هاتونو میتونین از اینجا انتخاب کنین
.:: سازمان ثبت احوال كشور-راهنمای نام گزینی ::.
حالا بایستی قابل رویت باشم!آ.... عزیزم .... یه سوال شما چی کار می کنی که هم زمان آن نیستی ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه!:smiliess (7):
یه اسم قشنگ!:thumbsupsmileyanim:
حالا بایستی قابل رویت باشم!
کنترل پنل-> حساب کاربری من->ویرایش تنظیمات شخصی:اولین قسمت: حالت مخفی
آخر سر شماها منو نمی ذارین که بخوابم هیچ، دق مرگمم می کنید!:14::13::13::13:آناهیتا؟؟ انیس خاتون؟؟ امشب فیلم زنان ناصر الدین شاهو دیدی؟؟ اسم اونا رو دوست داری بابا؟؟؟
اون لایک که پایین سارینا زدی یعنی چی ..؟آخر سر شماها منو نمی ذارین که بخوابم هیچ، دق مرگمم می کنید!:14::13::13::13:
راس میگی فکر خوبیه:smiliess (8):تا به حال تو این تایپیک فقط خواننده بودم اما دیگه باید وارد عمل بشم :smiliess (7): همتون یه مدت این a-67 رو تحویل نگیرید خودش با التماس میاد اسمشو میگه پسر ندیدیم اینقد لوس سسسسسسسسسسسسس...................
من همیشه مطمئن بودم که پسره ولی الان دارم مشکوک میشم که نکنه دختره اصن.هرچند که پسره:wacsmiley:تا به حال تو این تایپیک فقط خواننده بودم اما دیگه باید وارد عمل بشم :smiliess (7): همتون یه مدت این a-67 رو تحویل نگیرید خودش با التماس میاد اسمشو میگه پسر ندیدیم اینقد لوس سسسسسسسسسسسسس...................
خو اسمتو بگی که دق مرگ نمیشی.حداقل بگو دختر یا پسر علی جان
:25r30wi::25r30wi::25r30wi::من همیشه مطمئن بودم که پسره ولی الان دارم مشکوک شدم که نکنه دختره اصن.هرچند که پسره:wacsmiley:
اون لایک که پایین سارینا زدی یعنی چی ..؟
به سلامتی یعنی بله ...؟
سارینا ...1
سارینا ...2
سارینا ...3
تموم !
تصویب شد!
سارینا
ماشالا چقدم به جفری میاد!!!
پرسونا ، آقای دکتر به سارینا لایک می زنه .. به الهام لایک می زه ... به انتخاب یه اسم دیگه لایک می زنه !!! معلوم نیست دلش کجاست ؟!!! ...