عزیز میگن ویژه باید دوسال سابقه کار داشته باشی!!! من دانشجوی سال اخر هوشبری هستمسلام دوست عزیز
ظاهرأ تازه عضو شدین
ایشالا که موفق باشین
ولی به نظر من اگه میخواین ادامه بدین ویژه بخونین
آزمون
به نظرم خوب چون شما ازمحیط درس خارج شدید یاشاغلید یا ترم 7و8ودرحال کاراموزی وازمحیط رقابت دور هستید ازمونهایی شرکت کنید که تاخردادونزدیک امتحان شما پوشش بده بعضی ازمون ها فقط تاقبل عید ازمون دارند چون هدف اوناازمون وزارت علوم نه وزارت بهداشت به هیچ وجه ازمونها غیرحضوری شرکت نکنید رقیباتونوازجلوببینید ازمونی شرکت کنید که کارش علوپزشکی مثلادکترخلیلی درزمینه پرستاری ضعیف امادرزمینه علوم ازمایشگاهی قوی ولی معین درزمینه پرستاری قوی ازمونی شرکت کنید جامعه اماری بالایی داشته باشه 400نفرجامعه اماری بالایی نیست حتی اگر نرسیدید درس بخونید سرجلسه ازمون برید گاهی اوقات شکست خوبه چون غرور میشکنه وتلاشتونودوبرابرمیکنه پس ازنمره بدشدن نترسیدبعضی افرادمیگن ازعیددرس شروع کردن این افراد4سال دانشگاه خوب خوندن وبعدعیدبرای قبولیشون کافی اگربخواهیدبعدعیدشروع کنید بااطمینان میگم قبول نمیشید
سلام
ممنون راستش دلیل شرکت کردن ارشدازادم این بود گفتم شاید خدایی نکرده شرایطی ایجادشدکه نتونم سرجلسه سراسری حاضربشم من ازاینده بی اطلاعم امیدوارم کارتون برای ثبت نام باموفقیت انجام شده باشه
سلام بچها
کسی میدونه کتاب شریف نیا کجا گیر میاد؟؟؟
راسی کسی هست که کتاب مرور جامع پرستاری کودکان(حامد مرتضوی) رو خونده باشه؟؟؟؟چطو کتابیه؟؟؟:smilies:
اینا همه رو فقط صبا خانم میدونه
تازه قبول شدم شیراز عزیز
تبریک میگم
انشالله دوران تحصیلت به ماهم سر بزن تا از راهنماییتون استفاده کنیم.
بنظرت منکه زبانم زیاد خوب نیست شدنی هست که بتونم حداقل 40-50 بزنم؟؟/بهم گفتن واسه شروع زبان رضازاده بخونم
نظر شما چیه؟؟؟
زبان دبیرستان هم نیاز هست؟؟/
والا هر کسی یه چی میگه به نظرم لغات دبیرستان رو بخون بعد تافل و 504 با لایتنر بخونشون اخرشم امیرلزگی مطمن باش کافیه
سلام
پدرمن معلم اگرازنظرشمامعلم جزقشرثروتمند جامعست حتما ثروتمندم من بیشترکتاباموازکتابخونه میگرفتم حتی یک ریال هم ازخونوادم برای خرید کتاب نگرفتم از پس انداز خودم کتاباموتهیه کردم پس اندازی که شاید بقیه دانشجوهاباهاش جدیدترین مدلای لباس بخرند یاصرف تفریحش کنند اما من برای کتابام خرجش کردم تا پدرم پول اضافی برای کتاب به من نده حالا دیدید من چقدر ثروتمندم