reza.n
New member
عیب نداره 70 هم واسه خودت کلی خانومی.الکی مظلوم نمایی نکن.:smilies:نگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو که دلم خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونه برادر
عیب نداره 70 هم واسه خودت کلی خانومی.الکی مظلوم نمایی نکن.:smilies:نگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو که دلم خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونه برادر
کاش فقط 70 بود هی بگو داغ دل مارو تازه کن من الان باید کنکور کارشناسی میدادم نه کارشناسی ارشد:13::13::13:عیب نداره 70 هم واسه خودت کلی خانومی.الکی مظلوم نمایی نکن.:smilies:
ای ول.:a2d3:کاش فقط 70 بود هی بگو داغ دل مارو تازه کن من الان باید کنکور کارشناسی میدادم نه کارشناسی ارشد:13::13::13:
الان یعنی خاستی غیر مستقیم بگی که خیلی باهوشی دیگه:smiliess (3):.بابا ما قبولت داریم:28:کاش فقط 70 بود هی بگو داغ دل مارو تازه کن من الان باید کنکور کارشناسی میدادم نه کارشناسی ارشد::13::13:
برادر غلط املایی خواستی میباشد نه خاستی به جهت دفاع از حقوق مهسا جونم که داشت ضایع میشد حقوقش رو میگم نه خودش روالان یعنی خاستی غیر مستقیم بگی که خیلی باهوشی دیگه:smiliess (3):.بابا ما قبولت داریم:28:
what?!..... و میگم آقا من متولد سال 1373 میباشم
1 سال زود رفتم مدرسهwhat?!
چند سال و در چه مقاطع تحصیلی جهش داشته اید؟!:shocked:
آفرین.1 سال زود رفتم مدرسه
1 سال سوم ابتدایی
1 سال دوم راهنمایی
دانشگاهمم قراره 3 ساله تموم شه
این که غلط املایی نیست جانم.این زبان نوشتار محاوره ایه!!برادر غلط املایی خواستی میباشد نه خاستی به جهت دفاع از حقوق مهسا جونم که داشت ضایع میشد حقوقش رو میگم نه خودش رو
در ضمن آقا من غلط بکنم باهوش باشم اتفاقا خیلی هم خنگم در حد جلبک فقط گاهی اوقات حس میکنم اینقدر زندگیم سریع پیشرفته که داغون میشم
من همینجا از این راز ننگین پرده بر میدارم و میگم آقا من متولد سال 1373 میباشم
دارم واسه ارشد میخونم بابا سخت نگیر من هوشم در حد متوسطه بابا این که به هوش ربط نداره:smiliess (4)::این که غلط املایی نیست جانم.این زبان نوشتار محاوره ایه!!نگو بابا.مشخصه باهوشی.73؟بچم از تو بزرگتره.:5:الان یعنی آخرش دانشجویی تازه رفتی یا چی؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
نه اونو که میدونم ربطی ندارهدارم واسه ارشد میخونم بابا سخت نگیر من هوشم در حد متوسطه بابا این که به هوش ربط نداره:smiliess (4)::
نه اتفاقا تو فکر اینم که یه دو سه سالی بشینم خونه گلدوزی خیاطی آشپزی منجق دوزی ملیله دوزی بافتنی عروسک سازی و .... یاد بگیرمای بابا چیه اخه همه رو جهش زدی .یکی جلوشو بگیره دوروز دیگه از ما هم جلو میزنه آبرومون میره.:13:
آفرین اتفاقا منم به عنوان کسی که خیر و صلاحتو میخاد میخاستم همینو پیشنهاد کنم.اینارو یاد بگیر به درد میخوره توو خواستگاری میگن از هر انگشتت یه هنر میباره:5:.بمون.2 3 4 سال اصن.وقت زیاده.اصن عجله نکن.:dadad4:نه اتفاقا تو فکر اینم که یه دو سه سالی بشینم خونه گلدوزی خیاطی آشپزی منجق دوزی ملیله دوزی بافتنی عروسک سازی و .... یاد بگیرم