متولد چه سالی هستید؟

reza.n

New member
نگوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو که دلم خووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووونه برادر
عیب نداره 70 هم واسه خودت کلی خانومی.الکی مظلوم نمایی نکن.:smilies:

reza.n

New member
کاش فقط 70 بود هی بگو داغ دل مارو تازه کن من الان باید کنکور کارشناسی میدادم نه کارشناسی ارشد::13::13:
الان یعنی خاستی غیر مستقیم بگی که خیلی باهوشی دیگه:smiliess (3):.بابا ما قبولت داریم:28:

estel

Member
الان یعنی خاستی غیر مستقیم بگی که خیلی باهوشی دیگه:smiliess (3):.بابا ما قبولت داریم:28:
برادر غلط املایی خواستی میباشد نه خاستی به جهت دفاع از حقوق مهسا جونم که داشت ضایع میشد حقوقش رو میگم نه خودش رو
در ضمن آقا من غلط بکنم باهوش باشم اتفاقا خیلی هم خنگم در حد جلبک فقط گاهی اوقات حس میکنم اینقدر زندگیم سریع پیشرفته که داغون میشم
من همینجا از این راز ننگین پرده بر میدارم و میگم آقا من متولد سال 1373 میباشم

reza.n

New member
برادر غلط املایی خواستی میباشد نه خاستی به جهت دفاع از حقوق مهسا جونم که داشت ضایع میشد حقوقش رو میگم نه خودش رو
در ضمن آقا من غلط بکنم باهوش باشم اتفاقا خیلی هم خنگم در حد جلبک فقط گاهی اوقات حس میکنم اینقدر زندگیم سریع پیشرفته که داغون میشم
من همینجا از این راز ننگین پرده بر میدارم و میگم آقا من متولد سال 1373 میباشم
این که غلط املایی نیست جانم.این زبان نوشتار محاوره ایه!!:whistle:نگو بابا.مشخصه باهوشی.73؟بچم از تو بزرگتره.:5:الان یعنی آخرش دانشجویی تازه رفتی یا چی؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t

estel

Member
این که غلط املایی نیست جانم.این زبان نوشتار محاوره ایه!!:whistle:نگو بابا.مشخصه باهوشی.73؟بچم از تو بزرگتره.:5:الان یعنی آخرش دانشجویی تازه رفتی یا چی؟:1dco2x0p1lilzhfpg1t
دارم واسه ارشد میخونم بابا سخت نگیر من هوشم در حد متوسطه بابا این که به هوش ربط نداره:smiliess (4)::

reza.n

New member
ای بابا چیه اخه همه رو جهش زدی .یکی جلوشو بگیره دوروز دیگه از ما هم جلو میزنه آبرومون میره.:13:

estel

Member
ای بابا چیه اخه همه رو جهش زدی .یکی جلوشو بگیره دوروز دیگه از ما هم جلو میزنه آبرومون میره.:13:
نه اتفاقا تو فکر اینم که یه دو سه سالی بشینم خونه گلدوزی خیاطی آشپزی منجق دوزی ملیله دوزی بافتنی عروسک سازی و .... یاد بگیرم

reza.n

New member
نه اتفاقا تو فکر اینم که یه دو سه سالی بشینم خونه گلدوزی خیاطی آشپزی منجق دوزی ملیله دوزی بافتنی عروسک سازی و .... یاد بگیرم
آفرین اتفاقا منم به عنوان کسی که خیر و صلاحتو میخاد میخاستم همینو پیشنهاد کنم.اینارو یاد بگیر به درد میخوره توو خواستگاری میگن از هر انگشتت یه هنر میباره:5:.بمون.2 3 4 سال اصن.وقت زیاده.اصن عجله نکن.:dadad4:

ariya21

New member
ببینین این رضاخان بحث سال تولدو به کجاها بردددددددددددددد

بالا