اسم شما چیه؟

mikhak s

New member
به نظر من واسش قانون بذاریم اگه بهش عمل نکرد تحریمش کنیم
اما از اونجایی که بچه خوبیه قانون و تبصره اش زیادم سخت نباشه

به نظرم از همین الان بریم تو تحریم....

منم فكر ميكنم اول قانون بزاريم

واريا بعدش اگه انجام نداد ميره تو تحريم خوبه؟

ميتونه روزي يه بار از خودش تعريف كنه(ترك عادت...) اگه بيشتر بشه تحريم. يا اصلا تعريف نكنه كدومشون؟

**^^**

New member
خب پس بهش بگیم از این به بعد نباید از خودش تعریف کنه تو هیچ کدوم از تاپیکااااا اینجوری سختتر میشه

mohana

Well-known member
خب علت تحریمش چیه؟
اعتماد ب نفس کاذب؟
اگه آره من شدیییییییییییییید موافقم با تحریم
:4d564ad6:

mohana

Well-known member
پس موافقم هرچی شما بگین
کلاس های مشاوره رایگان هم خوبه ولی چون خشونت نداره من خیلی راضی نیستم:p7977cujr38iyymsu8:

mikhak s

New member
خب پس بهش بگیم از این به بعد نباید از خودش تعریف کنه تو هیچ کدوم از تاپیکااااا اینجوری سختتر میشه

باشه. شهرام 25 آواتار كجايي؟ ؟

بر اساس تصميمي كه همين چند دقيقه قبل تصويب شد ، :rolleyessmileyanim:شما از اين بعد حق نداريد از خودتون تعريف كنيد اگه توي يكي از تاپيكا يكي از بچه هاي هيئت جلسه ببينن كه از خودت داري

تعريف ميكني در جا تحريم ميشي؟:image170:

**^^**

New member
پس موافقم هرچی شما بگین
کلاس های مشاوره رایگان هم خوبه ولی چون خشونت نداره من خیلی راضی نیستم:p7977cujr38iyymsu8:
منم با یه قانون خشن موافقم هیجانش بیشتره:4d564ad6: اما هیچی به ذهنم نمیاد :sadsmiley:

shahram25

New member
بسمه تعالي
تز طرف چجناب شهرام جان به دادگاه.
از انجاييكه در اعلام جرم در دادگاه بايد مجرم نيز حضور داشته باشد و از آنجاييكه اينجانب فاقد وكيل بوده ام و حكم در غياب بنده و غير منصفانه صادر شده است اينجانب از تمام عوامل و دست اندركاران اين دادگاه به دادگاه جنايي لاهه شكايت كرده و تمامي راي دهندگان تحريك كنندگان حاميان و ساكتين سايت اعلام جرم كرده و همه شما را دادگاه صحرايي خواهم كرد.هر كس كه تا ساعت 12 امشب از ديگران برائت بجوييد تخفيفي در حكمش قايل خواهم شد.
از طرف:جنا آقاي شهرام خان گل.

mikhak s

New member
بسمه تعالي
تز طرف چجناب شهرام جان به دادگاه.
از انجاييكه در اعلام جرم در دادگاه بايد مجرم نيز حضور داشته باشد و از آنجاييكه اينجانب فاقد وكيل بوده ام و حكم در غياب بنده و غير منصفانه صادر شده است اينجانب از تمام عوامل و دست اندركاران اين دادگاه به دادگاه جنايي لاهه شكايت كرده و تمامي راي دهندگان تحريك كنندگان حاميان و ساكتين سايت اعلام جرم كرده و همه شما را دادگاه صحرايي خواهم كرد.هر كس كه تا ساعت 12 امشب از ديگران برائت بجوييد تخفيفي در حكمش قايل خواهم شد.
از طرف:جنا آقاي شهرام خان گل.

اعتراض وارد نيست متاسفانه بهتون گفتن ولي خودت نيومدي پس بايد به حكمي كه داده شده احترام بزاري

بالا