zahra68
New member
تقصیر وزارت بهداشته. اگه ظرفیتارو زیاد کنن هممون قبول شیم کارمون به اینجاها نمیکشهآفرین ! باریکلا! رو کن! سیگار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! :riz277:
تقصیر وزارت بهداشته. اگه ظرفیتارو زیاد کنن هممون قبول شیم کارمون به اینجاها نمیکشهآفرین ! باریکلا! رو کن! سیگار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!! :riz277:
گیریم رفیق ناباب و شکست عشقی و ذغال خوبم باشه باید معتاد شی؟تقصیر وزارت بهداشته. اگه ظرفیتارو زیاد کنن هممون قبول شیم کارمون به اینجاها نمیکشه
دست بزن داریا. میگم bio نیست بیا خللاف کنیمگیریم رفیق ناباب و شکست عشقی و ذغال خوبم باشه باید معتاد شی؟7977cujr38iyymsu8:
بی تربیتt0837h0nn8zfqu8ult
کتک بخوری بهتره اینه که معتاد شی :bunnyearsmiley:دست بزن داریا. میگم bio نیست بیا خللاف کنیم
بیا پشت biostat حرف بزنیم- خیلی دوس دارم بدونم دختره یا پسر.کتک بخوری بهتره اینه که معتاد شی :bunnyearsmiley:
مثلا چکار کنیم؟
اتفاقا منم دوس دارم بدونم فکر کنم دختر باشهبیا پشت biostat حرف بزنیم- خیلی دوس دارم بدونم دختره یا پسر.
بخاطرزیاد درس خوندنش میگی . ولی خیلی دوسش دارم با مزه استاتفاقا منم دوس دارم بدونم فکر کنم دختر باشه
نه از چندتا مطلب فهمیدم :bunnyearsmiley:بخاطرزیاد درس خوندنش میگی . ولی خیلی دوسش دارم با مزه است
دل تنگمون میخواد پشت سر biostat حرف بزنه! مشکلیه؟بیو نیست از این ببعد من هستم. میام اینجارو بازرسی میکنم. خلاف کنین کلا حذفتون میکنم:25r30wi:
به biostat هم کاری نداشته باشین. یه کی هم که درس خونه پشت سرش صفحه بذارین50): :smilies-azardl (12)
shayeste جون خیلی بانمکی و همینطور rahele.t و zahra68.. کلی خندیدم..:25r30wi: خصوصا با اون غیبت هاتون پشت سر biosta..اینقدر گفتین که برای رفع ابهام عکسشو گذاشت رو آواتارش!!![]()
راستش منم فکر میکردم دختره!.. تعجب کردم!!:5:[/QUOTE
ا خانم چی میگی ما biostat منظورمونه نه biosta. میخوای آقا مدیر دعوامون کنه7977cujr38iyymsu8:؟
همش تقصیر شایسته است اون گفت غیبت کنیمبچه ها اينجا چه خبره؟
درسته درس نمي خونم اما اين ورا پيدام ميشه ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:smiliess (11): پسرهتو چی فکر میکنی؟
67704 گفت:
[/QUOTE
ا خانم چی میگی ما biostat منظورمونه نه biosta. میخوای آقا مدیر دعوامون کنه7977cujr38iyymsu8:؟
اوکی..عذر.. شفاف سازی نشده بود!! هر دو بیو داشت آخه7977cujr38iyymsu8:....
به هر حال ...من نظرم رو گفتم!!!!!
زهراااااااااااا داشتیم! من گفتم غیبت کنیم؟بیا پشت biostat حرف بزنیم- خیلی دوس دارم بدونم دختره یا پسر.
خبر خاصی نیست عزیزم شما فکرتو مشغول نکن درستو بخون :smilies-azardl (181بچه ها اينجا چه خبره؟
درسته درس نمي خونم اما اين ورا پيدام ميشه ها !!!!!!!!!!!!!!!!!!!