rahmani65
New member
باشه من هستم....:ad54ad:حالا این حرفو زدم ولی هوا برتون نداره. همچنان سر رتبه یک رقیب میطلبم...
باشه من هستم....:ad54ad:حالا این حرفو زدم ولی هوا برتون نداره. همچنان سر رتبه یک رقیب میطلبم...
بله معدلش 13 بود. فکر کنم اسمش رامین شاه پری بود.جدی ؟؟ معدلش 13 بود؟؟!!! منظورت کنکور وزارت علومه؟
ببخشید قبلا رزرو شده، من اولمباشه من هستم....:ad54ad:
تو یه مدت نبودی گفتم شاید از رقابت انصراف دادی( همچنین سلمان خان) :4d564ad6:پس من چی؟:smiliess (2):
راحله اون تاپیک همه واسه خودشون جشن گرفتن
اشکال نداره منم به تو قبول نشدنت رو تبریک میگم.
حالا شیرینیت کو :ad54ad:
ببخشید قبلا رزرو شده، من اولم
راحله دوم
بیو سوم
شما چهارم
والا ما هر چی گفتیم هیچ کدوم از قبول شده های گرامی به روی خودشون نیووردن! مجبورم از تو بگیرم، میفهمی مجبورم! :a2d3:عجب آدمی هستی تو!
هندونه زیر بغلم میذاری که شیرینی بگیری؟
چی فک کردی درمورد من ها؟ اگه اینجوره که باید تا حالا هزار بار مرده باشم!عیبی نداره مائده جان!
تو خیالاتت اول باش
فقط من از بعد از اعلام نتایج میترسم. نمیدونم بعد از اینکه ببینی رتبه یک منم چه بلایی سرت میاد:tsimuzpzwoap1t9y3o7
امیدوارم فقط در حد افسردگی باشه و کار به ... نکشه:13:
راحله جون من برای کمک به دیگران آفریده شدم! :riz303:آخی! تو که همه چیزتو وقف دیگران میکنی!:smiliess (11):
پس کی میخوای واسه خودت زندگی کنی؟:shocked:
نمیبخشم !:New (6): حالا باشه بخشیدم .:black_eyed: میگم تورو خدا بذار من اول باشم جون من؟!! ها چی میگی؟ میذاری ؟ بذار دیگه ؟ ای بابا باشه :65d6a5d6s: فقط تقصیر تو بود وگرنه من حتما اول میشم!ببخشید قبلا رزرو شده، من اولم
راحله دوم
بیو سوم
شما چهارم
راحله جون من برای کمک به دیگران آفریده شدم! :riz303:
نذار بیشتر از این از خودم بگم ریا میشه
راستی شعرم قشنگ بود؟( در مورد رنگ زرد) :4d564ad6: