شمارش معکوس برای اعلان اعلان نتایج کنکور ارشد بهداشت

nazanin...

New member
به خدا این حق الناسه که من یه هفته ست از بس استرس کشیدم قلبم درد گرفته، خوب آدمای حسابی بگید فلان روز فلان ساعت ، اصلا ساعتشو نخواستیم بگید فلان روز نه بگید یه هفتتتتتتتته. یه هفته برا ما مثل یه قرنننننننننه. خدا ازتون نگذره.

ahmadkarimi88

New member
به خدا این حق الناسه که من یه هفته ست از بس استرس کشیدم قلبم درد گرفته، خوب آدمای حسابی بگید فلان روز فلان ساعت ، اصلا ساعتشو نخواستیم بگید فلان روز نه بگید یه هفتتتتتتتته. یه هفته برا ما مثل یه قرنننننننننه. خدا ازتون نگذره.
انتظار قشنگه

arezou.mehrabi

New member

الان زیرنویس شبکه خبر خوندم نتایج ازمون دستیاری تخصصی ساعت 19 اعلام میشه ..خوشم میاد آدمم حسابمون نمیکنن

nazanin...

New member
بمییییییییرن الهی. خدایا دیگه تحمل ندارم. خودت کمک کن.
تا اعلام نتایج من میمیرررررررم.

shita

New member
خوش بحال بچه های علوم‌....استرس داشتن که زودتر ساعت ۸ بشه نتایج رو ببین ٬ اما یهو ساعت ۵ نتایجشونو زدن.....
اما ما !!!!!
Ghelyon.gif
میگم شما علوم انتخاب رشته نکردید ؟

love virology

New member
سلام بچه ها
من علوم میکروبیولوژی اصفهان قبول شدم بهداشت هم به احتمال زیاد میکروب
پزشکی اصفهان میارم الان خیلی گیجم نمیدونم کدومشونو برم
میشه کمکم کنین

تبریک وشاد باش / میکروب پزشکی قشنگ تره

hosseintorabi

New member
ایسنا - اعلام نتایج آزمون دستیاری در ساعت 19 امروز

دستیاری / شاید میخان سوپرایز کنن همزمان اعلام کنن

نه پسرم همزمان اعلام نمیکنیم.. چندتا از بچه های دستیاری از سوگلی های همکاران هستن.. به ما قول ویزیت رایگان دادن.. فی الفور اعلام نتایجشونو در دستور کار قرار دادیم..

love virology

New member
نه پسرم همزمان اعلام نمیکنیم.. چندتا از بچه های دستیاری از سوگلی های همکاران هستن.. به ما قول ویزیت رایگان دادن.. فی الفور اعلام نتایجشونو در دستور کار قرار دادیم..

بعلی اون که شکی نیست / اقای دکتر نیاید خاظرش رنجیده شود

nazanin...

New member

فک کنید پور کاظمی بیاد اینا رو بخونه نور علی نور میشه.

nazanin...

New member
یادمه پارسال رفتم بازار همین جوری سر از کافی نت دراوردم و اتفاقی رفتم سایت سنجش دیدم نتیجه ها رو زدن استرس کل وجودم رو گرفته بود نتیجه م رو که دیدم کلی گریه کردم همونجا، آخه قبول نشده بودم. حالا امسال هر روز میمیرم و زنده میشم. خدایا امیدم به توست.

بالا