nazanin...
New member
به خدا این حق الناسه که من یه هفته ست از بس استرس کشیدم قلبم درد گرفته، خوب آدمای حسابی بگید فلان روز فلان ساعت ، اصلا ساعتشو نخواستیم بگید فلان روز نه بگید یه هفتتتتتتتته. یه هفته برا ما مثل یه قرنننننننننه. خدا ازتون نگذره.
انتظار قشنگهبه خدا این حق الناسه که من یه هفته ست از بس استرس کشیدم قلبم درد گرفته، خوب آدمای حسابی بگید فلان روز فلان ساعت ، اصلا ساعتشو نخواستیم بگید فلان روز نه بگید یه هفتتتتتتتته. یه هفته برا ما مثل یه قرنننننننننه. خدا ازتون نگذره.
به خدا این حق الناسه که من یه هفته ست از بس استرس کشیدم قلبم درد گرفته، خوب آدمای حسابی بگید فلان روز فلان ساعت ، اصلا ساعتشو نخواستیم بگید فلان روز نه بگید یه هفتتتتتتتته. یه هفته برا ما مثل یه قرنننننننننه. خدا ازتون نگذره.
مرسی پسرم..
ببینم حاج خانوم اگه یه چایی واسم بیاره شاید نتابجتونو زدم.. :motat:
انتظار قشنگه
انتظار قشنگه
اونم شبای جمعه زبونش باز میشه اطلاعاتش هم غلطهمیگم این فامیلتون تاریخ جدیدی نگفتن؟؟چیزی نشنیدن؟؟؟
میگم شما علوم انتخاب رشته نکردید ؟خوش بحال بچه های علوم....استرس داشتن که زودتر ساعت ۸ بشه نتایج رو ببین ٬ اما یهو ساعت ۵ نتایجشونو زدن.....
اما ما !!!!!
![]()
سلام بچه ها
من علوم میکروبیولوژی اصفهان قبول شدم بهداشت هم به احتمال زیاد میکروب
پزشکی اصفهان میارم الان خیلی گیجم نمیدونم کدومشونو برم
میشه کمکم کنین
ببین پورکاظمی این mmdreza.psy معتاد بشه زندت نمیزام ها. گفته باشم.
ایسنا - اعلام نتایج آزمون دستیاری در ساعت 19 امروز
دستیاری / شاید میخان سوپرایز کنن همزمان اعلام کنن
نه پسرم همزمان اعلام نمیکنیم.. چندتا از بچه های دستیاری از سوگلی های همکاران هستن.. به ما قول ویزیت رایگان دادن.. فی الفور اعلام نتایجشونو در دستور کار قرار دادیم..
نه پسرم همزمان اعلام نمیکنیم.. چندتا از بچه های دستیاری از سوگلی های همکاران هستن.. به ما قول ویزیت رایگان دادن.. فی الفور اعلام نتایجشونو در دستور کار قرار دادیم..