مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

kh.ghojoghi

New member
ضروریات بیوشیمی رضا محمدی خیلی عالیه فقط باید چند دور مرور کنی

melodi6908

New member
بچه ها من هیچی نخوندم
خیلیییییییییییی این مدت کار داشتم
فقط یه هفته وقت دارم برای دزس
چون یه مسافرت اجباری در راهه:dadad4:
امروز فقط 2 درس 504 خوندم:13:

estel

Member
منم خیلی کم خوندم خجالت میکشم بگم چقدر یه عالمه کار ریخته رو سرم تا دو سه روز دیگه فکر نکنم هیچی نتونم بخونم

Leila.genetic

New member
سلام دوستای خوبمممم. دو ساعت طول کشید تا از صفحه اول این تاپیک رو خوندم!!! منم امسال کنکور ژنتیک دادم ولی متاسفانه قبول نشدم. راستش هنوز نمیدونم مجدد بخونم یا نه ولی نظرات شما رو که خوندم یه کم انگیزه گرفتم که شروع کنم.

sabaasil

New member
سلام. بچه ها کسی سوالای ژنتیک انسانی 92-91 (همین امسال) رو داره که اول ببینیم سوالا چه جوری بودن؟ ممنون می شم اگه سریع سریع جواب بدین:smiliess (12):

melodi6908

New member
چرا کسی گزارش درساشو نمیده؟
یعنی همه مثل من درس نمیخونن؟؟؟؟؟:smiliess (11):

estel

Member
آره وقتی کسی نیاد گزارش بده من شل میشم واسه گزارش دادن از الان کی واسه خوندن پایه است تا فردا بگین تا بدونیم کیا میخوان گزارش بدن کیا نمیخوان

mahnam

New member
سلام. بچه ها کسی سوالای ژنتیک انسانی 92-91 (همین امسال) رو داره که اول ببینیم سوالا چه جوری بودن؟ ممنون می شم اگه سریع سریع جواب بدین:smiliess (12):

من سوالارو دارم اما نمی دونم چه جوری به شما بدم سوالارو؟؟ دفترچه رو دارم

mahnam

New member
آره وقتی کسی نیاد گزارش بده من شل میشم واسه گزارش دادن از الان کی واسه خوندن پایه است تا فردا بگین تا بدونیم کیا میخوان گزارش بدن کیا نمیخوان

estel من میاااام
منم وقتی میبینم کسی گزارش نمیده شل میشم
امروزم یه کم خوندم اما حالم زیاد خوب نبود

mahnam

New member
سلام دوستای خوبمممم. دو ساعت طول کشید تا از صفحه اول این تاپیک رو خوندم!!! منم امسال کنکور ژنتیک دادم ولی متاسفانه قبول نشدم. راستش هنوز نمیدونم مجدد بخونم یا نه ولی نظرات شما رو که خوندم یه کم انگیزه گرفتم که شروع کنم.

سلام لیلا جاان
خوش اومدی
امسال سعی می کنیم با هم، ما می تونیم :a2d3:

estel

Member
پس تا حالا من و مهنام و لیلا هستیم کسی دیگه ای نبود زود باشین
خب من امروز 2 درس 504 خوندم با 15ص لودیش چون سر کار بودم نشد ژنتیک و بیو رو بخونم و این وضع تا 25 ادامه داره شرمنده ولی سعی میکننم بیشتر بخونم

مینا*

New member
موفق باشی:)

مینا*

New member
پس تا حالا من و مهنام و لیلا هستیم کسی دیگه ای نبود زود باشین
خب من امروز 2 درس 504 خوندم با 15ص لودیش چون سر کار بودم نشد ژنتیک و بیو رو بخونم و این وضع تا 25 ادامه داره شرمنده ولی سعی میکننم بیشتر بخونم
منم میام ولی ن هرروز.خیلی وقتگیره.هفته ای یکی دوبار میام.
من تونستم فصل 23 لنینجرم تموم کنم.لودیش داارم فصل 19 رو میخونم.
تافل ب درس 21 رسیدم.
ژنتیکم مرورش امروز تموم شد:)

mahnam

New member
منم میام ولی ن هرروز.خیلی وقتگیره.هفته ای یکی دوبار میام.
من تونستم فصل 23 لنینجرم تموم کنم.لودیش داارم فصل 19 رو میخونم.
تافل ب درس 21 رسیدم.
ژنتیکم مرورش امروز تموم شد:)

واااااااای مینا جون چقد عااااالی
چقد به آدم انگیزه میدی :a2d3::4d564ad6:

Leila.genetic

New member
تو کامنت های قبلی دیدم بچه ها درموردکتاب خلاصه لودیش اطلاعات خواسته بودن. کتاب خوبی هست نویسنده هاش هم (اقای قائدی و خانم طبسی نژاد) از دوستان خوب خودم هستن و هر دو از رتبه های برتر رشته بیوتکنولوژی. و این کتاب رو کاملا کنکوری و با نکات خوب و دقیق طبقه کردن ولی کسی که میخاد این کتاب رو بخونه باید قبلا کتاب های ساده تر رو خونده باشه. و برای شروع خیلی مناسب نیست. من پیشنهاد میکنم این کتاب رو بعد از عید زمانی که خواستید مطالب رو مرور و جمع بندی کنید بخونید

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا