مطالعه گروهی ارشد ژنتیک انسانی 92

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

mahnam

New member
Salam.man taze ozv shodam.manam movafegham.kei shoro konim?

سلام خوش اومدین :riz304:
هر چه زودتر بهتر
ما مثلا داریم می خونیم
و قرار بود هر روز گزارش بدیم که دیگه بچه ها انگاار نه انگااار
اما من 2باره شروع می کنم به گزارش درسام
شما هم بگین
اگه لطف کنین فارسی بنویسین خوندن خیلی راحت تره :) یه دنیا ممنون

rozi

New member
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

estel va mahnam tnx:riz304::thanks:
khb pas chera kasiiiiii gozaresh darsasho nemige
bacheha jooooooooon????:33:

elahe

New member
بجه ها لطفا نظراتتون رو فارسی تابپ کنید در غیر اینصورت پست ها حذف میشه
موفق باشید

مینا*

New member
سلام.
من به درس 13 تافل رسیدم.
فصل 19 لنینجرو تموم کردم.
ژنتیک و ب کل گذاشتم کنار.
دارم مثلا فصل 16 لودیشو میخونم ولی دریغ از یک کلمه فهمیدن.
کسی فصلای 15و16 لودیشو میفهمه بچه ها؟؟؟
چرا اینطورین؟!!!

rozi

New member
الهه جوووووون باشه . مینا من این فصلا رو نخوندم.فعلا دارم واسه کلاس icdl که امتحان دارم اماده میشم . کاش زودتر تموم شه تا منم بتونم شروع کنم .

jenetic

New member
سلام من برا پایه زنتیک میخوام از مبانی زنتیک آساد شروع کنم کسی میدونه خوبه یا نه؟

و این که کسی یه کتاب تست جامع ژنتیک میشناسه از کدوم انتشارات و نویسندشو میشه بفرمایید؟

rozi

New member
از امری شروع کن . به منم توصیه شد از اساد یا ... شروع کنم . اما:smilies-azardl (113 به نظرم وقتتو بذار رو امری . چون زمان بره .

mahnam

New member
سلام.
من به درس 13 تافل رسیدم.
فصل 19 لنینجرو تموم کردم.
ژنتیک و ب کل گذاشتم کنار.
دارم مثلا فصل 16 لودیشو میخونم ولی دریغ از یک کلمه فهمیدن.
کسی فصلای 15و16 لودیشو میفهمه بچه ها؟؟؟
چرا اینطورین؟!!!

آفرین مینااا عالیه
خیلی خوب خوندی :smilies-azardl (113
متاسفانه من لودیش ندارم فعلا
موضوعش چیه؟؟

mahnam

New member
سلام من برا پایه زنتیک میخوام از مبانی زنتیک آساد شروع کنم کسی میدونه خوبه یا نه؟

و این که کسی یه کتاب تست جامع ژنتیک میشناسه از کدوم انتشارات و نویسندشو میشه بفرمایید؟

اگه وزارت علوم هم برات مهمه کتاب آساد و ژنتیک دکتر اکرمی رو بخون
فکر می کنم یکی کافی باشه
چون مباحث امری چندان به درد علوم نمی خوره

rozi

New member
بچه ها

بچه هااااااااااااااااااااااااااا کجایید پس؟؟؟؟؟؟:smiliess (11)::ahi5slcgm04mi8jqqkl

rozi

New member
من امروز فصل 5 لزگی رو تموم کردم . دورش کنم تا غروب . من طرح هم میگذرونم . از مهر جدی تر میخونم . فعلا تا اخر شهریور فقط زبان میخونم تایمای خالیمو:a2d3::riz304:موفق باشیم .

kh.ghojoghi

New member
سلام دوستان
من امسال ارشد ژنتیک دادم ولی قبول نشدم!!!
رشته ام علوم آزمایشگاهی بود و خوندن ژنتیک واقعا واسم سخت بود چون ما فقط1 واحد ژنتیک پاس میکنیم!!!
در مورد زیست سلولی و مولکولی اینو بگم که: قبلا سوالا اکثرا از مولکول میومد ولی دو سه سال اخیر از سلول زیاد میاد.

mahnam

New member
سلام دوستان
من امسال ارشد ژنتیک دادم ولی قبول نشدم!!!
رشته ام علوم آزمایشگاهی بود و خوندن ژنتیک واقعا واسم سخت بود چون ما فقط1 واحد ژنتیک پاس میکنیم!!!
در مورد زیست سلولی و مولکولی اینو بگم که: قبلا سوالا اکثرا از مولکول میومد ولی دو سه سال اخیر از سلول زیاد میاد.

سلام
عیبی نداره ایشالا سال دیگه حتما خبر قبولیتو همین جا بدی بهمون
اگه سال دیگه هم می خوای ژنتیک انسانی امتحان بدی خوشحال میشیم که بیای تو جمع ما
ممنون بابت نکته ای که گفتی

دوستان عزیز منابع پیشنهادی زیر خوب جواب داده... نظرتونو بگید:
ژنتیک: ژنتیک پزشکی امری/ژنتیک مولکولی پزشکی هزاره سوم
بیوشیمی: ضروریات بیوشیمی رضا محمدی(البته کمی سنگینه)/بیوشیمی برای پرستاران تالیف حافظ حیدری(فوق العادست)
سلولی مولکولی: خلاصه لودیش (انتشارات رفیع)/زیست شناسی سلولی مولکولی مریم خالصی
زبان: لغات تافل و 504 / لزگی برای متون/ ترمینولوژی پزشکی هم کسی بخونه ضرر نمی کنه
تست: فقط iqb + نجات مهدیه
البته ناگفته نماند از کتاب راهیان ارشد ژنتیک هم تعریف می کنن

عزیزم برو رزومه فارسی دکتر عباس زادگان رو پیدا کن و بخون تا بفهمی خدا کیه! و عشق چیه!!

دوست عزیز؛ دکتر محمدرضا عباس زادگان از بهترین های ژنتیک مولکولی انسانی در کشور و حتی بین المللی هستند ایشون تحصیلاتشونو در آمریکا انجام دادند و در موسسه بسیار معتبر nih و استاد دانشگاه های معتبری چون جرج تاون و دانشگاه ایالتی آریزونا بوده اند و هم اکنون دانشیار دانشکده پزشکی مشهد و بطرو مشترک دانشگاه آریزونا هستند. از مقاله های بی شمار و پروژه های پژوهشی موفق ایشان و داشجوهایشان در درمان نوعی سرطان با روش ایمونوتراپی و ctl در دانشکده پزشکی مشهد میباشد ایشان از بنیان گزاران دپارتمان پاتولوژی مولکولی بیمارستان قائم دانشگاه علوم پزشکی در مشهد و پژوهشکده بوعلی هستند در ضمن بخشی از یافته های مرتبط با زمینه ژنتیکی و مولکولی مفاومت دارویی در سلولهای سرطانی و abc ترانسپورتر های مقاوم به داروهای شیمی درمانی توسط ایشان و اساتید و همکارانشان در دانشگاه آریزونای آمریکا و موسسه nih می باشد. در ضمن ایشان در حال حاضر بعنوان پژوهشگر با موسسه معتبرتحقیقات ژنوم انسانی در فینیکس اریزونا که از پیشگامان و پارتنرهای اصلی hgp می باشد همکاری دارند. وجود ایشان قطعا افتخار بزرگی برای جامعه علمی بخصوص ژنتیک دانان ایرانی می باشد.

مینا*

New member
الهه جوووووون باشه . مینا من این فصلا رو نخوندم.فعلا دارم واسه کلاس icdl که امتحان دارم اماده میشم . کاش زودتر تموم شه تا منم بتونم شروع کنم .
ایشالا توام زود شروع میکنی.
نگران نباش:)

مینا*

New member
دوستان عزیز منابع پیشنهادی زیر خوب جواب داده... نظرتونو بگید:
ژنتیک: ژنتیک پزشکی امری/ژنتیک مولکولی پزشکی هزاره سوم
بیوشیمی: ضروریات بیوشیمی رضا محمدی(البته کمی سنگینه)/بیوشیمی برای پرستاران تالیف حافظ حیدری(فوق العادست)
سلولی مولکولی: خلاصه لودیش (انتشارات رفیع)/زیست شناسی سلولی مولکولی مریم خالصی
زبان: لغات تافل و 504 / لزگی برای متون/ ترمینولوژی پزشکی هم کسی بخونه ضرر نمی کنه
تست: فقط iqb + نجات مهدیه
البته ناگفته نماند از کتاب راهیان ارشد ژنتیک هم تعریف می کنن
منم تعریف اکثرشونو شنیدم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا