یکی بود ، یکی نبود... من موندم و اون نموند

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

hebe.nurse

New member
اره فردا شب نامزدیه
هنوز نه, عقد مختصره
راستش اصلا دل و دماغشو ندارم
قبل از دیدن اون من همش ۱۸سالم بوده, و تمام افتخارم این بود که با هیچ پسری در ارتباط نبودم تو زندگی
اما الان دیگه اون افتخارم واسه خودم ندارم
نه عزیزم ,حرفای همه ی شما خوب و ارامش بخشه
شاید لحن من گاهی بد باشه که دوستان شدید از دست طرف عصبی میشن
بهرحال اونم یه انسان بود که مثل همه خوبی و بدی داشت
حالام که رفته از صمیم قلب ارزو میکنم خوشبخت شه

یکی از دغدغه های من تو عروسی اینه که رقص بلد نیستم

- - - Updated - - -

جدی؟!مبارکه عزیزم
بیا یروز خوابگاه درخدمتم
راستی هبه اموزشگاه رقص سراغ نداری؟

نع متاسفانه . رقص به اون صورت نیس فقط تو ی سری ایروبیک ها تمرین رقص هم هس!! بری بپرسی راهنماییت میکنن. ولی ی ورزشی خیلی تو تغییر روحیه مفیده خیلی زیاد. حتما برو

کرهانی

New member
مطمئن باش الان هم افتخاراتی داری که خیلیها ندارن!
مثلا تو لاغری من نیستم:)
تو ارشدی من نیستم و...

در ضمن اون موقع هم که 18 سالت بوده تنها افتخاری اون چیزی که میگی نبوده....

از کجا میدونی لاغرم؟! :|
اینجا هر روز بابت لاغری دعوام میکنند
ارشد که دیگه اهمیتی نداره واسم

کرهانی

New member
نع متاسفانه . رقص به اون صورت نیس فقط تو ی سری ایروبیک ها تمرین رقص هم هس!! بری بپرسی راهنماییت میکنن. ولی ی ورزشی خیلی تو تغییر روحیه مفیده خیلی زیاد. حتما برو

شاید اگر زومبا باشه برم

امشب پیام داد, حال اونم خوب نیس
از اینکه فراموشم نکرده حس بهتری پیدا کردم

- - - Updated - - -

نمیدونم چرا عکس il2 میبینم حال به حالی میشم دینگ دینگ / پیام بازرگانی / میگوووم این جناب خان ببین از خطه ما دلت باز شه کلا دوایی شده برای من

روم به دیوار ما ماه..... داریم
شبکه نسیم نمیگیره

eli 72

Member
سلام دوست عزیز کرهانی جون..
کلا سختی هست عزیزم..واسه همه..فقط یه چیز جالب که میدونم اینع که بعد اینکه حالت خوب شد..میفهمی اون ادمی که ایقد عاشقش بودی پر از عیب و ایراد بوده!
الان اینارو نمیبینی..واسه اینکع حالت خوب شه باید به این باور برسی که این زخمی که تو وجودت هست از بین نمیره ولی اگه تو بخای کوچیکو کم اثرتر میشع..درسته که درد داره ولی بعدش تجربت ناخواسته خیلی درسا بهت میده.. عزیزم سعی کن به خودت اتکا کنی...سر نماز واسه راحت عبور کردن از این امتحان واسه خودت دعا کن..هدف گذاری کن واسه ایندت..نمیدونم واقعا راضی بوده به ازدواجش یا نه ...ولی اینو میدونم که تورو در حد خودش ندونسته!اینو مطمعنم..سعی کن خودتو از هر نظر رشدبدی..مخصوصا از چیزی که تو طرف مقابلت بود و حس تحسین بهش داشتی!
شعور یا تحصیلات یا ثروت یا هر چیز دیگه...
کم کم ادم متفاوتی میشی..ولی اونقد اتفاقای خوووب برات خواهد افتاد طی این تغیرات که تلخیای این روزات فراموش میشع!
قدر خودتو زندگیتو و خونوادتو بدون..متاسفانه اونقدر عمرمون کوتاهه که وقت صرف کردن واسه این جور غصه ها بعدش پشیمونی میاره!
ازش با اقتدار عبور کن..
به سایت دکتر شیری هم سر بزن حتما
ارزوی شادی و خوشبختی برات دارم
ا

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز کرهانی جون..
کلا سختی هست عزیزم..واسه همه..فقط یه چیز جالب که میدونم اینع که بعد اینکه حالت خوب شد..میفهمی اون ادمی که ایقد عاشقش بودی پر از عیب و ایراد بوده!
الان اینارو نمیبینی..واسه اینکع حالت خوب شه باید به این باور برسی که این زخمی که تو وجودت هست از بین نمیره ولی اگه تو بخای کوچیکو کم اثرتر میشع..درسته که درد داره ولی بعدش تجربت ناخواسته خیلی درسا بهت میده.. عزیزم سعی کن به خودت اتکا کنی...سر نماز واسه راحت عبور کردن از این امتحان واسه خودت دعا کن..هدف گذاری کن واسه ایندت..نمیدونم واقعا راضی بوده به ازدواجش یا نه ...ولی اینو میدونم که تورو در حد خودش ندونسته!اینو مطمعنم..سعی کن خودتو از هر نظر رشدبدی..مخصوصا از چیزی که تو طرف مقابلت بود و حس تحسین بهش داشتی!
شعور یا تحصیلات یا ثروت یا هر چیز دیگه...
کم کم ادم متفاوتی میشی..ولی اونقد اتفاقای خوووب برات خواهد افتاد طی این تغیرات که تلخیای این روزات فراموش میشع!
قدر خودتو زندگیتو و خونوادتو بدون..متاسفانه اونقدر عمرمون کوتاهه که وقت صرف کردن واسه این جور غصه ها بعدش پشیمونی میاره!
ازش با اقتدار عبور کن..
به سایت دکتر شیری هم سر بزن حتما
ارزوی شادی و خوشبختی برات دارم
ا

eli 72

Member
منظورم از شعور..
از نگاه تو به اونه!
راستی..امید به برگشت هم نداشته باش..که این روند خوب شدنتو تاخیر میندازه فدات
یه توصیه دیگم دارم..الان تو بحران روحی به ادم دیگه فک کردن باعث میشه خوبیا و بدی هاشو نبینی!
تا وقتی خوب نشده حالت به کسی فک نکن عزیزم
کیس جدیدو بذار تو تعلیق ؛)
ایشالا که به هر کی لیاقتتو داره برسی
چقد حرفیدم :)

کرهانی

New member
منظورم از شعور..
از نگاه تو به اونه!
راستی..امید به برگشت هم نداشته باش..که این روند خوب شدنتو تاخیر میندازه فدات
یه توصیه دیگم دارم..الان تو بحران روحی به ادم دیگه فک کردن باعث میشه خوبیا و بدی هاشو نبینی!
تا وقتی خوب نشده حالت به کسی فک نکن عزیزم
کیس جدیدو بذار تو تعلیق ؛)
ایشالا که به هر کی لیاقتتو داره برسی
چقد حرفیدم :)

ممنون عزیزم
اینطور که خودش میگفت حال و روز خوبی نداره
به برگشتش فکر نمیکنم, عقد کرده دیگه
به کیس جدیدم فکر نمیکنم
فعلا داداشم پیشنهاد مسافرت داده, شاید اگر بشه برم سفر تا دور شم
هرچند هیچ چیز حالمو خوب نمیکنه

mahii

New member
کرهانی جون دیگه بهش اس نده دیگه دختر
باورکن حالت بدتر میشه من ب اون کاری ندارم اصلا من همجنس توام تو واسم مهمی بخودت بیا گلم فراموشش کن !شده ی تنبیه واسه خودت بذار ک دیگه بهش اس ندی !!کلا هرچی در ارتباط با اونه ازبین ببر !!انقدر احساسی نباش جان من
فک کن!
گذشته دیگه گذشت تمام شد رفت!تو خیلی جوونی خیلییی هنوز راه زیاد داری گلم
میگن خانوم‌ها روزای اول جدایی بدترین روزاشونه اما خوشبختانه هرچی بیشتر بگذره راحتتر فراموش میکنن این نعمت خداجون بما خانوماست!!امیدوارم زود زود تجربه کنی اینو و ی همسر لایق و انسان نسیبت بشه

کرهانی

New member
کرهانی جون دیگه بهش اس نده دیگه دختر
باورکن حالت بدتر میشه من ب اون کاری ندارم اصلا من همجنس توام تو واسم مهمی بخودت بیا گلم فراموشش کن !شده ی تنبیه واسه خودت بذار ک دیگه بهش اس ندی !!کلا هرچی در ارتباط با اونه ازبین ببر !!انقدر احساسی نباش جان من
فک کن!
گذشته دیگه گذشت تمام شد رفت!تو خیلی جوونی خیلییی هنوز راه زیاد داری گلم
میگن خانوم‌ها روزای اول جدایی بدترین روزاشونه اما خوشبختانه هرچی بیشتر بگذره راحتتر فراموش میکنن این نعمت خداجون بما خانوماست!!امیدوارم زود زود تجربه کنی اینو و ی همسر لایق و انسان نسیبت بشه

ممنون ماهی جان
من پیام ندادم خودش داد و اخرشم بحثمون شد
الکی الکی خودشو گرفتار کرد, بسکه لجباز و مغروره
وگرنه اونم هم سنم بود, سنی نداشت هنوز
اره میگن روزای اول سخته
اما گذشت زمان هم نمیتونه کامل از بینش ببره
شاید وقتی به کسی بله گفتم کامل از یادم بره
هرچند سطح توقع منم انگار بالاست
بهرحال سپردمش به خدا و ازش خواستم خودش هوامو داشته باشه

nazanin...

New member
خانم کرهانی به نظر من در حال حاضر تنها کار درست و عاقلانه اینه که کلا قطع ارتباط کنید تا بتونیدباهاش کنار بیاید. این پیام دادن ها و جواب دادن ها اصلا به صلاحتون نیست اگه این کار ادامه پیدا کنه این شمایید که بیشتر داغون میشید. اون پسره و نسبت به خانم ها احساساتشون کمتره راحت تر کنار میان مخصوصا اینکه عقد کرده و یه دختر کنارشه. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان داند.

N@RVIN

Well-known member
کرهانی :sad:

زمان همه چیزو رو کم رنگ میکنه صبور باش

میدونم الان وقت خوبی برا گفتنش نیست ..اما زندگی بدون هر کسی میگذره هرقدرم دوسش داشته باشی یوقت چشم باز میکنی می بینی عمرت گذشته و تو فقط عزادار بودی ..البته اینو برا یه ماه دیگه گفتم ..که بعدا پی زندگیتو بگیری:riz304:

کرهانی

New member
خانم کرهانی به نظر من در حال حاضر تنها کار درست و عاقلانه اینه که کلا قطع ارتباط کنید تا بتونیدباهاش کنار بیاید. این پیام دادن ها و جواب دادن ها اصلا به صلاحتون نیست اگه این کار ادامه پیدا کنه این شمایید که بیشتر داغون میشید. اون پسره و نسبت به خانم ها احساساتشون کمتره راحت تر کنار میان مخصوصا اینکه عقد کرده و یه دختر کنارشه. به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان داند.

اره نظر منم همینه
البته اون فقط ظاهرش مغروره, وگرنه نسبت به من خیلی احساسی تره
ممنون عزیزم:riz304:

- - - Updated - - -

کرهانی :sad:

زمان همه چیزو رو کم رنگ میکنه صبور باش

میدونم الان وقت خوبی برا گفتنش نیست ..اما زندگی بدون هر کسی میگذره هرقدرم دوسش داشته باشی یوقت چشم باز میکنی می بینی عمرت گذشته و تو فقط عزادار بودی ..البته اینو برا یه ماه دیگه گفتم ..که بعدا پی زندگیتو بگیری:riz304:

ممنون ناروینی
چاره ای جز صبر ندارم
هر روزم با خودم حرف میزنم تا خودمو قانع کنم

هانیه

Well-known member
خواهری با ما حف بزن ولی با اون پسره نه...اس داد ج نده ...شمارتو کاش عوض کنی....معنی نداره پسر متاهل به عشق قبلیش اس بده ....میدونم ناراحت میشی از حرفام ...ولی خب من دوست دارم ...الان من منطقی ام ...یک لحطه خودمو نو بگداریم جای اون دختر خانم ....وای حالم اظ پسرهای بوالهوس بهم میخوره .....تف به همه هوسیا ...

کرهانی

New member
خواهری با ما حف بزن ولی با اون پسره نه...اس داد ج نده ...شمارتو کاش عوض کنی....معنی نداره پسر متاهل به عشق قبلیش اس بده ....میدونم ناراحت میشی از حرفام ...ولی خب من دوست دارم ...الان من منطقی ام ...یک لحطه خودمو نو بگداریم جای اون دختر خانم ....وای حالم اظ پسرهای بوالهوس بهم میخوره .....تف به همه هوسیا ...

باهم در ارتباط نیستن تا وقت عروسی
نمیدونم رسومشون خیلی خاصه
شمارمو دانشگاه و همه جا دارن, یکم سخته عوض کردنش
راجبش قضاوتی نمیکنم

هانیه

Well-known member
خواهر رسم ورسوماشون پس خیلی متفاوته ...خدا بهت رحم کرده ....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

کرهانی

New member
خواهر رسم ورسوماشون پس خیلی متفاوته ...خدا بهت رحم کرده ....:tsimuzpzwoap1t9y3o7

اره یجور اداب و رسوم قدیمی
یکی از دوستام عروسیش میگفت تا سه روز کسی نمیبینتش و همش تو یه اتاقه و پارچه رو صورتشه و تو حال بقیه زنا در حال رقص و جشن
بعد سه روز داماد میاد

حالا که گذشت, اون اداب و رسوم مارو دوس داشت
بهرحال ادم خودش انتخاب نمیکنه کجا بدنیا بیاد

IL-2

Well-known member
کرهانی غزیزم شماره اتو نمیتونی عوض کنی بجاش:
بذارش توی بلک لیست.
بلاکش کن.
تو به هیچ وجه نباید نباید نباید باش ارتباط داشته باشی ...
با پیام دادنش نباید دلگرم شی!

و اینکه که اون میخواد با مسائلش چطور کنار بیاد به تو هیچ ربطی ندااااااااره
خودش میدونه و زنش
دلت به حالش نسوزه ....

ببخشید رک گفتم

آخرین ویرایش:

love virology

New member
اره یجور اداب و رسوم قدیمی
یکی از دوستام عروسیش میگفت تا سه روز کسی نمیبینتش و همش تو یه اتاقه و پارچه رو صورتشه و تو حال بقیه زنا در حال رقص و جشن
بعد سه روز داماد میاد

حالا که گذشت, اون اداب و رسوم مارو دوس داشت
بهرحال ادم خودش انتخاب نمیکنه کجا بدنیا بیاد

یاد یه فیلمی افتادم این قظیه عروسی /

mahii

New member
كرهاااااااااااااااااااااااني خخخخخخخخخخخخخخ
خدابگم چيكارت نكنه دخمل
من خيلي رو دخترا حساسم خيلي تعصب دارم شديد
مگر اينكه من اين پسره رو نبينم وگرنه گوششو ميكنم

prinses

New member
ببخشید من یه سوال بپرسم؟ برای همه بچه های فامیلشون این رسم رو دارن؟ یا فقط همین یکی؟
اگه برای همه هست چرا پسره از اول به تو نگفت و باهات سالها دوست بود؟ همین کارش خیانت به تو بوده که نگفته همه چیز رو
بعد میشه بگید کجای کرمان این رسم رو داره؟ ما 3 خاندان قدیمیه کرمان و سیرجان و بافت رو وصلتی میشناسیم این رسم رو از هر سه نماینده اون خانواده دیروز جویا شدم و نشنیده بودن
تو از خودش شنیدی؟ یا خودت میدونستی؟ اگه خودش گفته دروغ گفته من بهت قول میدم ، این خط این نشون

The Guy

Well-known member
منم تجربه مشابه داشتم این اواخر....
دختری ک باهاش کلی شراکت احساسی و مادی و معنوی داشتم. گذشته و حال و ایندمون در هم گره خورده بود از خواستگارش صحبت میکرد....

منو تو مضحک ترین دوراهی قرار داد
تو ناعادلانه ترین نبرد....
من یه پسر 23ساله ک یک سال اخیرش رو کلن تو یه اتاق 9متری سپری کرده بود چطوری میتونستم با یه مردیکه تو المان زندگی و تشکیلات داره نبرد کنم.......

تو یه لحظه همه روزها و شبهایی ک یا پیش هم بودیم و یا به یاد هم بودیم رو از خاطر گذروندم.
مثل یه مشت شن
که تا میای نگاهش کنی به باد رفته....

اسون نبود
ولی خب خیلی هم سخت نگرفتمش....
گرچه حدس میزنم کنار اومدن با این موضوع برای دخترها کمی مشکلتر باشه....

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا