بازی خواندن ذهن...

karshenasgh

New member

سلام
اینو ببینید و حتما حتما حتما همین الان امتحان کنید
من هنوز واقعا هنگم
نمیدونم اصلا چطوری همچین چیزی ممکنه
هیچ توجیهی براش پیدا نکردم.

مرحله اول

ba ba barghi

Well-known member

سلام
اینو ببینید و حتما حتما حتما همین الان امتحان کنید
من هنوز واقعا هنگم
نمیدونم اصلا چطوری همچین چیزی ممکنه
هیچ توجیهی براش پیدا نکردم.

مرحله اول

سلام این یک ترفند ریاضی هست....روندش هم ایطوریه :

اگه هر عدد دو رقمی رو از مجموعش کم کنیم حاصل مضربی از عدد 9 میشه ...و توی هر مرحله اگه دقت کنی مضارب عدد 9 یک کشور هست....این بازی در هر مرحله فقط یه کشور جدید برای عدد 9 درنظر میگیره ، و اسم اونو میگه ..وشما باکمال تعجب هنگ میکنید.

ببیند:
10-1=9__11-2=9_12-3=9_13-4=9_.......19-8=9
20-2=18...21-3=18...22-4=18................29-11=18
30-3=27.................................................39-12=27
40-4=36...
50-5=45
60-6=54
70-7=63
80-8=72
90-9=81
fs64_untitled.gif

کشور مورد نظر شما

روسیه

میباشد

دوباره امتحان کن

karshenasgh

New member
اما ما که این جمع و تفریق ها رو توی سایت نمینویسیم، توی ذهنمون یک عدد انتخاب می کنیم و توی ذهنمون هم جمع و تفریق می کنیم..سایت از کجا تشخیص میده ما چه عددی رو انتخاب کردیم و جمع و تفریق کردیم؟؟؟

karshenasgh

New member
مثلا من توی ذهنم عدد ۲۳ رو انتخاب می کنم.. ۲+۳ میشه ۵... ۵ رو از ۲۳ کم کنیم میشه ۱۸.. بعد میریم صفحه بعد ،میبینیم ۱۸ میشه قبرس.. میریم مرحله بعد میبینیم نوشته قبرس!... سایت از کجا فهمیده من عدد ۲۳ توی ذهنم بوده؟؟ من که اونجا چیزی ننوشتم!.. همه چی توی ذهنم بوده!!..

alireza-ja

New member
مثلا من توی ذهنم عدد ۲۳ رو انتخاب می کنم.. ۲+۳ میشه ۵... ۵ رو از ۲۳ کم کنیم میشه ۱۸.. بعد میریم صفحه بعد ،میبینیم ۱۸ میشه قبرس.. میریم مرحله بعد میبینیم نوشته قبرس!... سایت از کجا فهمیده من عدد ۲۳ توی ذهنم بوده؟؟ من که اونجا چیزی ننوشتم!.. همه چی توی ذهنم بوده!!..

خوب شما هر عددی رو انتخاب کنید بزارید توی اون فرمول یا 9 هستش یا مضربی از 9. این بنده خدا اومده هر بار که بازی میکنید تمام اینا رو یه کشور میزاره چون قطعا یا 9 یا 18 27 یا 36 الی آخر (9 تا 9تا برید بالا)میاد دیگه بقیه کشورایی که اونجا نوشته واسه رد گم کنیه.

ba ba barghi

Well-known member
خوب شما هر عددی رو انتخاب کنید بزارید توی اون فرمول یا 9 هستش یا مضربی از 9. این بنده خدا اومده هر بار که بازی میکنید تمام اینا رو یه کشور میزاره چون قطعا یا 9 یا 18 27 یا 36 الی آخر (9 تا 9تا برید بالا)میاد دیگه بقیه کشورایی که اونجا نوشته واسه رد گم کنیه.

بهله دقيقا

اكه خيلي راست ميكه عدد تو ذهنمونو بكه نه كشور و :d

karshenasgh

New member
اما من هنوز قانع نشدم..آخه همش یه کشور نمیاد... هر دفعه اسم کشور فرق میکنه و دقیقا همونی هست که توی ذهنمون بود...

prinses

New member
اما من هنوز قانع نشدم..آخه همش یه کشور نمیاد... هر دفعه اسم کشور فرق میکنه و دقیقا همونی هست که توی ذهنمون بود...
!!!!!
این کاملا واضحه !
شما که کشور رو در نظر نمیگیری که اون بخواد علم غیب داشته باشه
شما عددی بدست میاری که تو اون مرحله میری کشورشو میخونی دقت کن هر عدد دو رقمی هر عددی مهم نیست که در نظر بگیری منهی حاصل جمع ارقامش میشه مضرب 9 ،بعد صفحه بعد اون میگه ایتالیا خب چرا درسته؟ چون همه ی مضارب 9 ایتالیا بوده تو همون صفحه همه مضارب 9 رو نگاه کن و با اعداد مثال بزن ببین ایتالیاست مثلا...
مرحله بعد همه مضاربو میذاره روسیه پس شما عددتو نگاه میکنی روسیه بوده و بعد اون میگه روسیه !
از این واضح تر نمیشه توضیح داد ایشالا قانع بشی اگه نه که همون فکر کنید علم غیب داره بهتره!

ba ba barghi

Well-known member

توی هر بازی ،بدون در ن ظر گرفتن عددی تو ذهنت ....بزن مرحله ی بعد ...و مضارب عدد نه رو ببین .......و اینو چند بار بدون اینکه عددی تو ذهنت در نظر بگیری امتحان کن ...خواهی دید که تویهر بازی مضارب عدد نه همه یک کشور هستن.....و هربا که بازی جدید میزنی فقط نام کشور عوض میشه .....ودر اخر هم اسم همون کشور میاد....

شما هر عدد دو رقمی رو انتخاب کنی و حساب کتابی که خواسته رو بکنی ..جوابت میشه مضارب عدد نه ...از این حالت خارج نیس ......که یارو اومده تو هر مرحله تمام مضارب نه رو یه کشور خاص گذاشته و در پایان اسم اونو میگه ......یهنی هنر خاصی نکرده

و بعد میگه دوباره امتحان کن ...

و هربار که رفرش بزنی .....کشوری که برای مضارب نه درنظر گرفته رو تغییر میده که شک نکنی

karshenasgh

New member
!!!!!
این کاملا واضحه !
شما که کشور رو در نظر نمیگیری که اون بخواد علم غیب داشته باشه
شما عددی بدست میاری که تو اون مرحله میری کشورشو میخونی دقت کن هر عدد دو رقمی هر عددی مهم نیست که در نظر بگیری منهی حاصل جمع ارقامش میشه مضرب 9 ،بعد صفحه بعد اون میگه ایتالیا خب چرا درسته؟ چون همه ی مضارب 9 ایتالیا بوده تو همون صفحه همه مضارب 9 رو نگاه کن و با اعداد مثال بزن ببین ایتالیاست مثلا...
مرحله بعد همه مضاربو میذاره روسیه پس شما عددتو نگاه میکنی روسیه بوده و بعد اون میگه روسیه !
از این واضح تر نمیشه توضیح داد ایشالا قانع بشی اگه نه که همون فکر کنید علم غیب داره بهتره!

نه!..من اصلا فکر نمیکنم که علم غیب داره،فقط یه کم خنگ شدم و نکته ای که توش هست رو نمیفهمم...
:21::smilies::smiliess (12)::sad:

karshenasgh

New member
توی هر بازی ،بدون در ن ظر گرفتن عددی تو ذهنت ....بزن مرحله ی بعد ...و مضارب عدد نه رو ببین .......و اینو چند بار بدون اینکه عددی تو ذهنت در نظر بگیری امتحان کن ...خواهی دید که تویهر بازی مضارب عدد نه همه یک کشور هستن.....و هربا که بازی جدید میزنی فقط نام کشور عوض میشه .....ودر اخر هم اسم همون کشور میاد....

شما هر عدد دو رقمی رو انتخاب کنی و حساب کتابی که خواسته رو بکنی ..جوابت میشه مضارب عدد نه ...از این حالت خارج نیس ......که یارو اومده تو هر مرحله تمام مضارب نه رو یه کشور خاص گذاشته و در پایان اسم اونو میگه ......یهنی هنر خاصی نکرده

و بعد میگه دوباره امتحان کن ...

و هربار که رفرش بزنی .....کشوری که برای مضارب نه درنظر گرفته رو تغییر میده که شک نکنی

خب! من ۴ بار بدون توجه به ذهن و جمع و تفریق ها تا مرحله آخر رفتم..دفعه اول کانادا،دفعه دوم مالزی،دفعه سوم پاکستان،دفعه چهارم برلین اومد..نمیدونم چطوری باید نتیجه گیری کنم این قضیه رو؟!...:65d6a5d6s::33::smiliess (4)::ph34r-smiley:

ba ba barghi

Well-known member
خب! من ۴ بار بدون توجه به ذهن و جمع و تفریق ها تا مرحله آخر رفتم..دفعه اول کانادا،دفعه دوم مالزی،دفعه سوم پاکستان،دفعه چهارم برلین اومد..نمیدونم چطوری باید نتیجه گیری کنم این قضیه رو؟!...:65d6a5d6s::33::smiliess (4)::ph34r-smiley:

توصیه ی من به شما اینه که کلا بی خیال شوو

setayesh71

New member
اما ما که این جمع و تفریق ها رو توی سایت نمینویسیم، توی ذهنمون یک عدد انتخاب می کنیم و توی ذهنمون هم جمع و تفریق می کنیم..سایت از کجا تشخیص میده ما چه عددی رو انتخاب کردیم و جمع و تفریق کردیم؟؟؟

با همون جمع و تفریقایی که میگه ، خود عدد اصلی به دست میاد !

melinaa

New member
اونوقت این عدده که تو ذهنم بود...این سایته از کووجججججاااااااااا فهمید که من عددم چی بودش.
نکنه کامپیوترمون جن داره خبرارو میده اونور...هااااااا
:thumbsupsmileyanim:

زینبی

New member
اگه عدد بین 10 تا 19 باشه: جواب 9 میشه
اگه عدد بین 20 تا 29 باشه: جواب 18 میشه
اگه عدد بین 30 تا 39 باشه: جواب 27 میشه
.
.
.
یعنی هر عدد دو رقمی را انتخاب کنی و این اعمال را روش انجام بدی، مضرب های 9 درست می شن یعنی یا 9 یا 18 یا 27 یا ...
حالا برو کشورها رو نگاه کن، می بینی که همه مضارب 9 یک کشور هستن؛ هر بار هم که بازی را تکرار کنی می بینی که کشورها عوض می شوند ولی مضرب های 9 همشون بازم یک کشور دارند.
بعد فکر می کنیم که داره ذهنمون را می خونه

ااااااااااااااااااا چجوری اینجور شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111:33:
.
.
.
.
.
..

..
.
.
.
.
شوخی کردم خیلی هم ساده توضیحش دقیقا همینه که بچه ها گفتم حالا عملیش میشه این بازی رو با دو مرورگر متفاوت مثلا کروم و فایرفاکس انجام بدی میبینی که دو کشور متفاوت رو میگه
( اینا کد نویسی هستش که بعد از هر رفرش مضرب های 9 اسم کشور جدیدی رو بگیره ):smilies-azardl (113

بالا