سلام
اینو ببینید و حتما حتما حتما همین الان امتحان کنید
من هنوز واقعا هنگم
نمیدونم اصلا چطوری همچین چیزی ممکنه
هیچ توجیهی براش پیدا نکردم.
مرحله اول
کشور مورد نظر شما روسیه میباشد |
دوباره امتحان کن |
مثلا من توی ذهنم عدد ۲۳ رو انتخاب می کنم.. ۲+۳ میشه ۵... ۵ رو از ۲۳ کم کنیم میشه ۱۸.. بعد میریم صفحه بعد ،میبینیم ۱۸ میشه قبرس.. میریم مرحله بعد میبینیم نوشته قبرس!... سایت از کجا فهمیده من عدد ۲۳ توی ذهنم بوده؟؟ من که اونجا چیزی ننوشتم!.. همه چی توی ذهنم بوده!!..
خوب شما هر عددی رو انتخاب کنید بزارید توی اون فرمول یا 9 هستش یا مضربی از 9. این بنده خدا اومده هر بار که بازی میکنید تمام اینا رو یه کشور میزاره چون قطعا یا 9 یا 18 27 یا 36 الی آخر (9 تا 9تا برید بالا)میاد دیگه بقیه کشورایی که اونجا نوشته واسه رد گم کنیه.
بهله دقيقا
اكه خيلي راست ميكه عدد تو ذهنمونو بكه نه كشور و :d
!!!!!اما من هنوز قانع نشدم..آخه همش یه کشور نمیاد... هر دفعه اسم کشور فرق میکنه و دقیقا همونی هست که توی ذهنمون بود...
اما من هنوز قانع نشدم..آخه همش یه کشور نمیاد... هر دفعه اسم کشور فرق میکنه و دقیقا همونی هست که توی ذهنمون بود...
!!!!!
این کاملا واضحه !
شما که کشور رو در نظر نمیگیری که اون بخواد علم غیب داشته باشه
شما عددی بدست میاری که تو اون مرحله میری کشورشو میخونی دقت کن هر عدد دو رقمی هر عددی مهم نیست که در نظر بگیری منهی حاصل جمع ارقامش میشه مضرب 9 ،بعد صفحه بعد اون میگه ایتالیا خب چرا درسته؟ چون همه ی مضارب 9 ایتالیا بوده تو همون صفحه همه مضارب 9 رو نگاه کن و با اعداد مثال بزن ببین ایتالیاست مثلا...
مرحله بعد همه مضاربو میذاره روسیه پس شما عددتو نگاه میکنی روسیه بوده و بعد اون میگه روسیه !
از این واضح تر نمیشه توضیح داد ایشالا قانع بشی اگه نه که همون فکر کنید علم غیب داره بهتره!
توی هر بازی ،بدون در ن ظر گرفتن عددی تو ذهنت ....بزن مرحله ی بعد ...و مضارب عدد نه رو ببین .......و اینو چند بار بدون اینکه عددی تو ذهنت در نظر بگیری امتحان کن ...خواهی دید که تویهر بازی مضارب عدد نه همه یک کشور هستن.....و هربا که بازی جدید میزنی فقط نام کشور عوض میشه .....ودر اخر هم اسم همون کشور میاد....
شما هر عدد دو رقمی رو انتخاب کنی و حساب کتابی که خواسته رو بکنی ..جوابت میشه مضارب عدد نه ...از این حالت خارج نیس ......که یارو اومده تو هر مرحله تمام مضارب نه رو یه کشور خاص گذاشته و در پایان اسم اونو میگه ......یهنی هنر خاصی نکرده
و بعد میگه دوباره امتحان کن ...
و هربار که رفرش بزنی .....کشوری که برای مضارب نه درنظر گرفته رو تغییر میده که شک نکنی
خب! من ۴ بار بدون توجه به ذهن و جمع و تفریق ها تا مرحله آخر رفتم..دفعه اول کانادا،دفعه دوم مالزی،دفعه سوم پاکستان،دفعه چهارم برلین اومد..نمیدونم چطوری باید نتیجه گیری کنم این قضیه رو؟!...:65d6a5d6s::33::smiliess (4):h34r-smiley:
توصیه ی من به شما اینه که کلا بی خیال شوو
اما ما که این جمع و تفریق ها رو توی سایت نمینویسیم، توی ذهنمون یک عدد انتخاب می کنیم و توی ذهنمون هم جمع و تفریق می کنیم..سایت از کجا تشخیص میده ما چه عددی رو انتخاب کردیم و جمع و تفریق کردیم؟؟؟