ثبت نام دانشگاه

vb2

New member
بچه ها عجله نکنید تا شنبه زنگ بزنیم بپرسیم سوالامونو

4 روز وقت دادن یه روزش جمعه است 1 روزشم خودشون نیستن

biochem

New member
بچه ها همش اشغال میزنه شمارشون
منم کلی سوال دارم
البته ثبت نام اولیه رو انجام دادم فقط واسه همین تعهد محضری لنگم

vb2

New member
میشه ثبت نامو انجام داد بعد تعهد محضری رو اسکن کرد؟؟

biochem

New member
ببین اونجوری که تو سایت نوشته این مهلت برای ثبت نام هست و توی مدارک ثبت نامی هم چیزی از تعهد محضری نگفته. احتمالن الان نیاز نیست تا شماره دانشجوییت صادر بشه

vb2

New member
ولی دیدی نوشته اسکنش الزامیه؟؟؟

منم میگم اول با همون مدارکی که گفته ثبت نام میکنیم بعد میشه اونم اسکن کرد

biochem

New member
آره فعلا ثبت نام اولیه رو کامل کنیم. بالاخره جوابمونو میدن دیگه

biochem

New member
ار بچه های تربیت مدرس کسی نبود؟ این دوست منم درد منو داره دانشگاشون جواب تلفن نمیده؟! به جای مدرک فارغ التحصیلی باید فرم 14 رو پر کرد؟

YekRaha

New member
بچه های دانشگاه تهران : یه سوال: تو قسمت اطلاعات مربوط به سکونت منظور از وضعیت سکونت(بومی یا غیر بومی)، وضعیت سکونت در شهر فعلی می باشد یا وضعیت سکونت در تهران؟

biochem

New member
بچه های دانشگاه تهران : یه سوال: تو قسمت اطلاعات مربوط به سکونت منظور از وضعیت سکونت(بومی یا غیر بومی)، وضعیت سکونت در شهر فعلی می باشد یا وضعیت سکونت در تهران؟
شهر خودمون دیگه. آخه بقیه شم مشخصات شهر خودمون بود دیگه

vv1990

New member
من که اصلا نمیتونم وارد بشم همش میگه نام کاربری یا رمز عبور اشتباه است. هرچی ام زنگ میزنم یا اشغاله و یا جواب نمیدن.ویدا جون کمککککککککککککککک
سلام دوست عزیز احتمالا شماره شناسنامه رو با صفر میزنی، کدملی رو کامل حتی با صفرها پر کن که میشه 10 رقم، شناسنامه دوصفر اول نمی خواد

vv1990

New member
کسی می دونه تاریخ اخذ مدرک رو باید چی وارد کنیم؟ من 31 تیر فارغ التحصیل شدم ولی هنوز گواهی موقتم صادر نشده، همون 31 تیر رو باید وارد کنم؟

بالا