پاتوق همیشه داااااااااغ خوشگذرونی ☻

kolouche

New member
نامرد سر صندلی داغ من اینقدر سوال نپرسید!! :65d6a5d6s:
چه کرده ای مینا با این سحر؟؟
Eeee :5:
واسه شما ک اونقد شولوغ بود نوبت من نشد اصا... بعدشم من بلد نیستم ازون سوالا و کارا... مینا هم چون میناست ب افتخارش ی حرکت رفتم.. :)))) :*****

atarod

New member
Eeee :5:
واسه شما ک اونقد شولوغ بود نوبت من نشد اصا... بعدشم من بلد نیستم ازون سوالا و کارا... مینا هم چون میناست ب افتخارش ی حرکت رفتم.. :)))) :*****
قربووووونت عسیسسسسسسم. ما ارادت داریم خدمتتون. بدون شما ک نمیشه اصصصصن :(40):

atarod

New member
قبلا اسمون ومارلیک حالا هم سحر و مینا ای خدای من:whistle:
ای واااای. سحر ببین چقققد حسسسود دورمون ریخته.خب پسرای حسود ام ک چشم ندارن دوستیه دخترارو ببینن باهم جفت شن.اتفاقن تو و احسان زوج خوبی میشین بنظرم .خخخخخ

atarod

New member
دلت بگیره چیکار می کنی؟ گریه میکنم (ولی اروم کسی نمیفهمه )
بهترین نصیحتی که شنیدی چی بوده؟شکست مقدمه پیروزیه
بیشترین نصیحتی که شنیدی چی بوده؟چرا انقد تو حرف گوش نکنیییییی؟؟؟حرف گوش کن دختر خوب
چه نصیحتی رو بیشتر به دیگران می کنی؟قوی باشن و برای رسیدن ب هدفشون بجنگن
دختر شرایط سخت هستی؟ اره.بشدت
تنبلی یا فعال؟تنبلم خیلی
زور داری یا بی زور؟ بی زورم. 52 کیلو دیگه زورش کجا بوده ؟؟:65d6a5d6s:
بارفیکس چندتا میری؟ یه دونه ب زووووور
شنا چندتا میری؟هیچییی.سخته
خوشخوابی یا کم خواب؟جدیدا کم خاب شدم (خابو همینطوری مینویسن فهمیدی بی ادددب :sdasdasd:)
بعد نهار معمولاً پلکات میافته یا نه؟نه.بیدارررر
معدت تاحالا خونریزی کرده؟یه بار.ولی وخیم نبود.چند روز قبل کنکور بود.بخاطر فشار عصبی
سر درد میگیری؟ اگه میگیری چیکار می کنی واسه رفعش؟ب ندرت سردرد میگیرم.اغلبم بخاطر کم خابیه.بخابم خوب میشه خودبخود
بدترین بیماری که دچارش شدی؟بخاطر پیاده روی بیش از حد با کفش نامناسب یه بار میخچه زد کف پام (بیماری محسوب میشه این عایاااا؟ :25r30wi: )
بدترین ویروسی که تاحالا گرفتی؟انفولانزا
آبله گرفتی؟بله
مگس رو بیشتر ترجیح میدی یا پشه رو؟پشه.چون مگس خیلی سمجه.رو اعصااابه
حیوون مورد علاقت؟سگ (ازین تزیینیا )
نظرت راجع به سوسکی که مغزش پخش زمین شده باشه؟ تهوع اور
مار، عقرب، زنبور و غیره تاحالا نیشت زدن؟ حساسیت داری به زهر؟ وقتی گزیده شدی چیکار کردی؟ گریه؟ ترس؟ ریلکس؟اره زنبورر ی بار نیشم زد.نه حساسیت ندارم.کوچیک بودم نیشم زد .دور حیاط میچرخیدم جیغ میزدم.میترسیدم از روی لپم بکنمش.همینجوری فقط میدووییدم
از چه اسم دختر و پسری خوشت میاد؟ یکی از هر کدوم. گفتم قبلن
اگه بخوای بری خارج کدوم کشور میری؟ایتالیا
آخرین باری که گریه کردی کی بود؟عههه.جدیدا.دیروز بود.با یکی از دوستام درباره رتبم و اینکه کجا میارم داشتم میحرفیدم گریه م گرف
کدوم تکنیکای آزمایشگاه رو بیشتر دوست داری؟PCR _MLR
کدوم آزمایشگاه رو بیشتر دوست داری؟ ایمنی؟ سلولی؟....ایمنیییییی
رتبه کنکور تجربیت چنده؟5003 منطقه دو.بهم بخندین با این رتبه عیییین خنگا زدم زیست اراااااک :(50): نادون بودم قبلنااااا
نظرت رو راجع به اینا بگو،
Kolouche :ااااای جانم.دختر خیلی خاکی و مهربون و دوس داشتنی.قراره باهم کلی لینک کنیم.دوس دارم هرچه زودتر ببینمش
Immunity : برخلاف ظاهر اروم و سرب زیرش تو انجمن ، تو واقعیت خیلی شیطون و سر ب هواس.( آبروتو بردم برو حال کن ) دیگه اینکه دلسوز و مهربونه خیلیییی
eeeeeeehsan : واسه همه از جون مایه میذاره.خیلی طنز پردازیش عالیییه واقعن این روحیه شو تحسین میکنم.ولی تو درس خیلی سر به هواس.ولی امسال قول داده یه رقمی شه حتمممممن
ati1408 : خیلی دختر خوب و ساده ای هستش.بنظرم یکم روحیه ش حساس و شکننده س.اعتماد ب نفسشو یکم بیشتر کنه دیگه خیلی عالی میشه (بهمنیاااا ماهن )
Sahar_az : شناخت زیادی ندارم ازش.بنظرم خیلی جدی و رسمیه .نمیشه باهاش زیاد شوخی کرد. تو درس خیلی قویه.اعتماد ب نفسشم بالاس بنظرم
*baroon* : خیلی ارومه.زیاد تو درس ب خودش مطمین نیس بنظرم. یکم خودشو باور داشته باشه حله
bahar.zr93 : دختر خوبیه.خیلی ندیدم پست یذاره.چیزی درباره ش نمیدونم
emmy : فقط میاد ی دور همه رو هییییی لایک میکنه و میره. حرف نمیزنه بفهمیم چجوریه اخلاقش
hebe.nurse : خیلی شوخ طبع و اجتماعیه. پرستار خوبی میشه مطمینم

تیکه کلام داری؟ چی؟اره. خیلی از مثلن استفاده میکنم
بیشترین ضرب المثلی که استفاده می کنی؟از هر دستی بدی از همون دست پس میگیری
سرت بره چیت نمیره؟دوستیم با ادمای خوب
رفیق بی کلک؟ مادرررررررررر
بزرگترین فرصت زندگیت؟ اینکه میتونم تو رشته ای ک دوس دارم ادامه تحصیل بدم
بزرگترین حسرت زندگیت؟ اینکه واسه کنکور کارشناسی اگه ی سال میموندم پشت کنکور الان پزشک بودم

atarod

New member
سلطان صدا از دید تو؟ ابی
برند مورد علاقت تو موبایل؟ سامسونگ گلکسی
برند مورد علاقت تو لپ تاپ؟ اپل
برند مورد علاقت تو تبلت؟ اپل
برند مورد علاقت تو لباس؟متنوع.بستگی داره ب لباسش.
برند مورد علاقت تو مانتو؟گوکسی
برند مورد علاقت تو شال و روسری؟تیتی
برند مورد علاقت تو کفش؟اسکیچرز
برند مورد علاقت تو تو وسایل صوتی تصویری؟سونی
برند مورد علاقت تو خودرو؟هیوندا
برند مورد علاقت تو آنتی ویروس؟کسپر اسکای.ند
برند مورد علاقت تو دوربین؟کنون
دو تا مورد دیگه بگو که من نگفتم و در موردشون برند مورد علاقت رو بگو؟
چرا آدم تو خواب سرفه میکنه ولی عطسه نمیکنه؟چونکه زیرا
به نظرت وقتی میگن خر نفهم، خرها رو به ۲ دسته فهیم و نفهم تقسیم کردن؟اره. دقیقن همینطوره خخخخ
به کی میگن خوش اومدی؟ کسی که داره میاد یا کسی که داره میره؟هردوش.منتها استعاره تو دومی نهفته س.دومی ینی دفه اخرت باشه اومدی.دیگه نیای اینجا :thumbsdownsmileyani
سخت ترین کاری که تو زندگیت انجام دادی چی بوده؟انتخاب شهر واسه کنکور امسال.هنوزم شک دارم کارم درس بوده یا نععع
هیجان انگیز ترین كاری كه كردی چی بوده؟تو خابگا بود.خیلی دل داشتم اونوقتا خدایی.اگه خاستین براتون تعریف میکنم
ازشکست می ترسی یا نه؟ چرا؟بله.بشدت
آخرین باری که با خدا عاشقانه حرف زدی کی بوده و چی بهش گفتی؟همین دیروز.بهش گفتم عاشقققتم تورو خدا جون من یه کاری کن یه دانشگا خوب قبول شم
تو دفتر زندگی هر کسی سطر هایی وجود دارن که آدم دلش می خواد با یه پاک کن پاکشون کنه ، دوست داری اون پاک کن غیر از خودت دست کی باشه؟ باهاش چیو پاک کنه؟دست مامانم.
اگه مجبور باشی با کسی باشی ولی خیلی هم رو مخت باشه چیکار میکنی که کمتر عذاب بکشی؟ باهاش حرف نمیزنم مخاطب خودم قرارش نمیدم تا طرف بفهمه رو مخمه.زیاد ازینکارا کردم :motat:
یه دعا؟ همه جوونااا شاد باشن و خوشبخت شن.
آخرین لحظه ی زندگیته .. مرگ رو به وضوح جلوی چشمات می بینی ، می فهمی که دیگه باید این دنیا رو ترک کنی ، اما دم آخر بهت اجازه داده میشه سه تا آرزو کنی تا برآورده بشه ، تو چه آرزوهایی می کنی ؟(ب جز این ک مرگت تاخیر بیفته) 1_همه کسایی ک دوسشون دارمو حتمنن واسه باره اخر ببینم و بغلشون کنم 2_ازشون میخام هیچوخ فراموشم نکنن و ازم ب نیکی یاد کنن همیشه 3_از همشون و همینطوز از خدا بخام هر بدی و گناهی کردم منو ببخشن
سه تا "چــــرا" که توی زندگيت وجود داره و هنوز جوابي براشون پيدا نكردي؟1_چرا ایرانیا انقد متقلب و فریبکار و بدجنسن؟ 2_چرا من رتبم انقد بد شد؟اخه چرا واقععععن؟ 3_چرا راه رسیدن ب ارامش و خوشبختی انقدددد طولانیه؟؟ پیر میشیم خووووو :13:
اگه 5 روز قرار باشه تنها باشي كجا رو واسه تنها بودن تو اين 5 روز انتخاب ميكني ؟ چرا؟یه کلبه دنج و ساکت وسط جنگلای شمال.خیلی ارامشه اونجارو دوس دارم.و هوای مه گرفته .کنارش ی برکه ام باشه.وااااااووو
چقدر شخصيت واقعيت به شخصيتي كه اينجا داري نزديكه؟خیلییییی.همینطورم تو واقعیتم
فك ميكني واقعيت مستقل از حقيقته؟نه.بهم ربط مسقیم دارن کامللن
اگه بهت بگن 1 ساعت دیگه زنده نیستی چیکار می کنی؟اگه کسیو دوس داشته باشم (عاشقش باشم ) ترجیح میدم کنار اون باشم تا با ارامش بمیرم
روزهات رو معمولا چجور میگذرونی؟ب سختییی.خخخخ
یک عکس که خیلی بهش علاقمندی رو اینجا بذار؟ چیزی خاصی ندارم تو لپ تاب.شرمنده پسرم
با چه چیزهای حال میکنی؟ interested هات چیا هستن؟خیلی چیزا.قبلن گفتم علایقمو
اسمگولی کیه؟
اگه یه روزی صبح بلند بشی و ازتختت بیای پایین ولی ببینی که جسمت هنوز روتخت خوابیده‏(‏یعنی مردی‏)‏چی کار میکنی..؟گریه میکنم سعی میکنم برگردم تو جسسمم
تا حالا اتفاق گنده ای تو زندگیت افتاده که به قول تو فیلما! یهو مسیر زندگیتو عوض بکنه؟بله
با اینا یه جمله بساز:
عشق.سگ.پدرسوخته.تافت مو.الاغ.توالت.چایی نبات.5+1.کاپشن.آخوند.ایمنی شناسی.بمیرم واست.ستاره :***
اشتباهی که هرگز تکرار نمیکنی؟اعتماد بیجا ب ادما
اگه قرارباشه یه سفرمفتی بری ترجیح میدی باکی وکجاباشه؟ با کسی ک دوسش دارم باشه و برم ایتالیا.البته اون کلبه ک گفتمم خوبه
اگه توی یه مهمونی رودربایستی دار غذایی که ازش متنفری رو جلوت بذارند چیکار میکنی؟از گلوم پایین نمیره.بهش ورمیرم تا همه غذاشونو بخورن.بعد زود بشقابمو برمیدارم تو سطل خالیش میکنم کسی نفهمه :whistle:
یه کاری که تو زندگیت کردی که بعدش احساس شجاعت و غرور کردی؟اعتصاب کردیم تو خابگا.یکی از سردسته هاشم من بودم
اسم بهترین بازی که تو عمرت کردی چی بوده؟بازی مجازی منظورته؟؟کندی کراش
کجای بدنت اگه ضخم بشه خیلی اذیت میشی؟ من میگم کف دست.کف پا بنظرم بدتره
اگه به کسی معذرت خواهی بزرگ بدهکار باشی چطوری میخوای واسش جبران کنی؟ میرم ی کادو براش میخرم بوسش میکنم از دلش درمیارم.اگه خیلی ازم ناراحت باشه گریه مم میگیره.اونوخ خودش میبخشتتتم خخخخخ

atarod

New member
تا حالا شماره گرفتی؟ اگه آره چندبار؟ اگه آره کدوماش رو زنگ زدی؟ مــــرد باش راستش رو بگو...اره یه بار فقط خودم ب اراده خودم شماره گرفتم...بقیه دفعه ها اینطوری بوده ک یا تو دانشگا شمارمو از یکی گرفتن بهم زنگ زدن. یا تو خیابون شماره انداختن تو کیفم :14:
تا حالا عاشق شدی؟ اگه آره چند بار؟خیررررر.نشدم
نظرت راجع به عشق؟درکش برام سخته.کلن عشق خیلی برام مبهمه و تاره
نظرت راجع به عشق واقعی؟خیلی قشنگو قابل ستایشه
نظرت راجع به عشق اول؟تکرار نشدنی.دوس دارم عشق اول و اخر یه نفر باشم
پسری بوده که ببینیش ازش خوشت بیاد بعد بگی کاش باهم بودیم؟ اگه آره چندتا و بگو کی و کجا بوده...نه نشده. ظاهر کسی جذبم نمیکنه.فکنم برعکسش ولی زیاد بوده.خخخخ
تا حالا نخ دادی به کسی؟ چندبار؟نه.جدی ام تو روابطم با پسرا
متلک چقدر شنیدی؟ وقتی شنیدی چیکار کردی؟ اغلباشو بگو...اره.خیلییی.اصن نگاشونم نمیکنم.جوابشونم نمیدم.رد میشم میرم
نظرت راجع به پسر متلک گو؟واققعن متاسفم براش.همین
نظرت راجع به اونایی که دنبال دختر نیستن، دنبال چیز دیگن؟ فحش ندیااا!!! منظورتو متوجه نشدم.دنبال چی ان دقیقن؟؟
تاحالا شده ناخواسته کاری بکنی طرف فکر کنه داری بهش نخ میدی؟نه نشده.ملت میترسن بیان سمتم.
خواستگار داشتی؟ چندتا؟اره.سنتی یا مدرن؟؟هر دوتاش بودن.نمیدونم دقیقن چنتا بوده تا حالا

اگر حس کردی بی مزست واست نمیخواد جواب بدی.
راجع به همسر آیندت انتخاب کن، فقط باید یکیشون رو انتخاب کنی و گزینه ی هیچکدام جزو آپشنات نیست، باید بین بد و بدتر یکیو انتخاب کنی؛
اگرم میبینی زیاد گفتم خوشگل و پولدار دلیل اینه که انتخابات رو سخت کنم، دلیل دیگه ای ندارم...
هر کدوم رو هم دوست داشتی میتونی توضیح بدی... :

دوست داری همسر آیندت پولدار زشت باشه یا خوشگل بی پول؟اولی
زشت دلپاک باشه یا خوشگل بد دل؟اولی
با ایمان ولی خلاف کار یا سالم ولی ایمان ضعیف؟دومی
نماز طاعتی و دروغ گو یا نماز نخون ولی راستگو؟دومی
غیبت کن یا دروغ گو؟اولی
210 قدش ولی وزنش 70 (یعنی خیلی لاغر) یا 155 قدش ولی وزنش 100 (یعنی عملاً توپ فوتباله)؟اولی
بو گندو ولی رقاص یا خوشبو ولی یه قر کوچیک هم بلد نیست؟دومی
اهل فوتبال باشه یا نباشه؟نباشه ترجیحا
آشپزی کنه یا ظرف بشوره؟دومی
ماهی 10 میلیون تومن بریزه به حسابت ولی سالی یه بار نهایتش دو بار ببینیش (مثلاً ناخدای کشتیه که جنس میبره تایلند و 8 ماه یه بار میاد خونه) یا حقوق بخور نمیر داره ولی هر روز میبینیش؟چقدد سخته سوالت.حقوق بخورنمیر ؟؟؟ نمیدونم چی بگم
رفیق باز و عزیز دلت یا فقط و فقط زنش ولی دور از دلت؟اولی.ولی جدا از مرد رفیق باز متنفرم
ترسو ولی خوش صدا یا شجاع ولی صداش نکره؟دومی
همه فن حریف و تنبل یا بی دست و پا ولی فعال؟دومی
پیژامه بپوش یا شلوارک بپوش یا شلوار ورزشی بپوش؟دومی
دکتری تخصصی ایمونولوژی از آکسفورد ولی آه در بساط نداره یا دکتری همینجا گرفته و دستش هم به دهنش میرسه؟دومی
خنگ پولدار یا باهوش بی پول؟اولی.(ولی خنگا پولدار نیستن هیچوخ )
مهربون بی پول یا پولدار بداخلاق؟اااه .چ سوال بدی.مهربون پولدار.حرفم نباششششه :smiliess (7):
بوی عرق بده یا بوی دود؟بوی عطر بده فقط.هردوشو بدم میاد خوووووو
عقیم و پولدار یا بی پول ولی زایا؟اولی
عقیم ولی دارای مردونگی یا زایا ولی دارای مردونگی ناقص؟ یه جورایی تصور کن که ناقصه دیگه، چجوریش مهم نیست، مهم اینه که ممکنه زایا باشد ممکنه نباشد!!اولی
ژنش دو قلو زا باشه یا تک قلو زا؟ البته زایش از شماست، ایشون فقط اهدا کنندن.دومی
ژنش پسر زا یا دختر زا؟ بازم البته زایش از شماست، ایشون فقط اهدا کنندن.فرقی نداره.بیشتر دومی
آلزایمر داشته باشه یا پارکینسون؟اولی
ایدز داشته باشه یا ام اس؟ خدا همه مریضا رو شفا بده.ایدز
دهن سرویس کن یا دهن آسفالت کن؟:14:
بیشعور ولی مهربون یا باشعور ولی عصبی؟دومی.عایااا باشعور عصبی ام داریم؟؟
سیگاری ولی خوب یا عوضی ولی سالم؟اولی
بچه سوسول ولی پولدار یا ساده و بی پول؟ساده پولدار.حرف نزنیااااا.میزنمت
دست و دل باز و بی اخلاق یا خسیس و خوش اخلاق؟واااای از ادم خسیس خیلی بدم میاد.سخته سوالت
کچل پیشرفته (مثل محمد) یا کچل پسرفته یا کچل تخرفته (تخت رفته)؟ :d کچل تخت رفته چجوریه دقیققققن؟؟؟
وفادار و بی پول یا بی وفا و پولدار؟اولی.ولی بعدش باید پولدارم بشه هااااا
دماغ گنده یا گوشاش آینه بغل اسکانیا؟اولی
دست بزن دار و سالم یا سیگاری و مشروبی ولی دست نزن دار؟دومی
سیگاری یا مشروبی؟:14:
فان و بدجنس یا سرد و خوب؟دومی
شلخته و کمک دست یا منظم و تنبل؟اولی
باسنش تپل باشه یا شکمش؟دومی
خیکی و حرف گوش کن یا خیک معمولی ولی حرف حرف خودش؟اولی
آشپز و شلخته یا بی هنر و منظم؟دومی
محترم و سیگاری یا شخصیتی غیر محترم ولی سالم؟اولی
قاچاقچی یا دزد؟
حبس ابدی یا حکم اعدامی؟دومی
زندونی یا تیمارستانی؟اولی
تیمارستانی یا معلول؟دومی
فلج قطع نخاعی یا ضربه مغزی تو کمایی ولی وجود امی

آخرین ویرایش:

ati1408

New member
مینا جون خدا بهت صبر بیشتر عطا کنه ! خدا رو شکر برای صندلی من احسان این سوالا رو نپرسید ! :rolleyessmileyanim:
چقدر آپشن داره این سوال ! :25r30wi:

kolouche

New member
وااااای دخترم خسته نباشی....
اخه اینا چ جور سواله... :))) ... اوووووون زمانا ک ما اینجا بودیم ازین خبرا نبود... :)))

عاقا ی لحظه دوست داشتم جای مینا باشم..مدیر دو تا سوال از من بپرس ... دو تا فقط... ارزو ب دل نرم.. ولی ن ازین سوالا.. :))) ...

eeeeeeehsan

New member
قبلا اسمون ومارلیک حالا هم سحر و مینا ای خدای من:whistle:
والا.. بخدا!
تازه خوبیش این بود مارلیک و آسمون ستاره ول نمی کردن وسط تاپیک، اینا خسته نمیشن از ستاره ول کردن!
مشالا پرچم خواهران این تاپیک بالاست. دمتون گرم.

- - - Updated - - -

خیلی نامردی!! نصف سوالات منو جواب ندادی! من دیگه مابقیش رو نمی پرسم ازت :|

eeeeeeehsan

New member
وااااای دخترم خسته نباشی....
اخه اینا چ جور سواله... :))) ... اوووووون زمانا ک ما اینجا بودیم ازین خبرا نبود... :)))

عاقا ی لحظه دوست داشتم جای مینا باشم..مدیر دو تا سوال از من بپرس ... دو تا فقط... ارزو ب دل نرم.. ولی ن ازین سوالا.. :))) ...
باشه، چون پسر خوبی هستی می پرسم ازت :)

1- اگه روزی یه بدبختِ بی پولِ چلاقِ کچلِ کرِ کور اومد تورو گرفت، روز اول زندگی واسش می پزی؟
2- درمورد عکس به سوالات زیر پاسخ دهید:

1.JPG

1. کدام یک خسته و خواب آلود به نظر میرسد؟
2. آیا میتوانید دوقلو ها را تشخیص دهید؟
3. چند زن در تصویر فوق وجود دارد؟
4. چند نفر خوشحالند؟
5. چند نفر ناراحت هستند؟

3- این رو چه طوری حل می کنی؟! فقط یک سؤاله، پس وقت بذار و درباره اش فکر کن.
از بچه های پیش دبستانی این سؤال پرسیده شد :​

«اتوبوس توی این شکل به کدوم طرف میره؟!»​

.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
با دقت به شکل نگاه کن.
می تونی جواب بدی.......
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
(جواب های ممکن، چپ یا راست هست) درباره اش فکر کن.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
هنوز نمی دونی؟... .باشه، من بهت می گم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بچه های پیش دبستانی همگی جواب دادند: «چپ»...
وقتی ازشون پرسیدن که چرا فکر می کنید اتوبوس داره به طرف چپ میره؟ اونا جواب دادن:....«چون توی عکس، نمی تونی در اتوبوس رو ببینی.»...
..
.
.
.
.
.
.
.
الآن چه احساسی داری؟

می دونم. من هم همین طور.

HASSAN.S

New member
خخخخخخخ قراربود یه روزی منم به این سوالات جواب بدم نمیدونم چی شد دیگه ازم نپرسیدن:(
:(
فک کنم لیاقت نداشتیم
:(

بالا