شیلا جون من وزارت علومیم بنظرت برا میکروب پاکزاد بهتره یا بهادر؟ممنونم
دوستان عزیـز؛ اگر هدف اصلی تون ایمنی شناسی هست کتاب دکتــر بهــادر به نظرم برای شما مناسب تر هست.
فلش کارت ها فوق العاده هست؛ اما برای کسی که هدفش رشته ی میکروب شناسی هست. اگر هدف تون این رشته نیست نیاز به درصد بالایی برای وزارت علوم و وزارت بهداشت ندارید.
سلام دوستان من صحبت های شیلا خانم رو تایید میکنم ...همونطور ک در گذشته گفتم کتاب پاکباز کتاب عالی ای هست ..برام علوم حتما کتاب مدر++سان رو بخونید
برای وزارت علوم هدفت چه رشته ای هست؟ میکروبیولوژی وزارت علوم شامل میکروبیولوژی غذایی و محیطی و صنعتی هم هست. البته من خودم وزرات علوم شرکت نکردم و نمی دونم از این بخش ها چه تعداد سوال میاد؛ فقط در این حد می دونم که شامل این بخش ها هم میشه. چند فصل آخر فلش کارت ها به این مباحث اختصاص داده شده. کتاب میکروبیولوژی ( م.د.ر.س.ا.ن ) هم تمام این مباحث رو با کنکورهای سال های گذشته داره.
اگر هدف شما رشته ی میکروب شناسی نیست؛ به نظرم فقط بخش عمومی رو دقیق مطالعه کنید؛ برای هر دو کنکور کافی باشه. چون بخش پزشکی نیاز به مطالعه ی دقیق و مرور کردن زیاد داره. شما باید مباحث رو خوب متوجه بشید تا بتونید دسته بندی و خلاصه نویسی کنید. اکثر داوطلب های رشته های غیرمیکروب شناسی تا جایی که من باهاشون برخورد داشتم؛ زمان و انرژی زیادی رو به این درس اختصاص میدن و به دلیل نداشتن علاقه و مرور نکردن، درصد بالایی در کنکور نمیزنن. شاید اگر همین زمان و انرژی رو برای درس اصلی تون صرف می کردید، نتیجه ی بهتری می گرفتیـد.
کتاب باکتری شناسی - پاکباز هم کتاب خوبی هست. داوطلب های رشته های غیرباکتری شناسی از این کتاب استقبال بهتری می کنند. 10 فصل اول کتاب که شامل میکروب شناسی عمومی هست رو با دقت بیشتر مطالعه کنیـد. 19 فصل بعدی رو می تونید به نظرم مطالب کلی رو بخونید و برای خودتون دسته بندی کنید.
اگر فرصت باشه و بتونم برای خواندن این درس و دسته بندی مطالب بهتون می کنم. در نهایت هم تصمیم با خودتون هست که چطور و چه کتابی رو بخونید.
دوستان عزیز لطفا به این نکته دقت کنید؛ وقتی برای یک درس رتبه های برتر و قبول شده ها بهتون چند تا کتاب خوب رو معرفی می کنند، خودتون کتاب ها رو ببینید و بررسی کنید. این شما هستید که باید چند ماه این کتاب رو بخونید و باهاش ارتباط برقرار کنید. ممکن هست کتابی از دید شخص دیگه ای عالی باشه؛ ولی شما از سبک نوشتار؛ حجم؛ فونت کتاب و یا هر چیز دیگه ای خوشتون نیاد و اصلا نتونید اون کتاب رو بخونید و مدام به اجبار سمتش برید، که این نوع خواندن هیچ فایده ای نداره.
به امید موفقیت همگی شما عزیـزان...
شیلا خانم من میک بهادر رو گرفتم.انتشارات خانه فرهنگ...بنظرتون خوبه؟
نه هدفم میکروب نیس، خیلی ممنونم عزیزم ک با صبرو حوصله جواب دادی،موفق شی
سلام شیلا جون ، کتاب میکروب دکتر بهادر رو کدوم بخشش به درد ما میخوره با توجه به این که برای وزارت علوم هم میکروبیولوژی مد نظرم نیس
سلام ،دوستان چنتا سوال اینکه برای ابولعباس ترجمه ی کیو میخونین و راضی این ، و اینکه برای سلولی ملکولی به غیر از لودیش چی پیشنهاد میکنین ؟ خلاصه لودیش انتشارات رفیع چطوره؟ مهدوی چی خوب نیس؟ کلا برای زیست چی پیشنهاد میدین؟ برای تستش چی؟ و یکی دیگه اینکه برای زبان لزگی خوبه یا رضا رضازاده یا آیییی.کیووووو.بییی ؟ کدومش خوبه ؟ نحوه ی خوندن لایتنر سنننننا چه جوریه ؟ ادم گیج میشه .
دوست عزیز جواب همه سوالای شما تو تایپیک های رتبه های برتر کنکور امسال هست، اونارو با دقت مطالعه کن، اگرم سوالی داشتی از اونا بپرس کمکت میکنن، برای ترجمه ابوالعباسم الان میگن کیهانی اومده؛خ ل ی ل ی میگن خوبه، اما من احمد مسعود دارم، زیستمم فشرده لودیشه اندیشه رفیعه، تستشم میگن آیکیو بی خوبه، البته جداگانس برا سلولی و مولکولیش، زبانم من تافلو لزگی دارم...وای چقد سوال داشتین..دوستان لطفا یک نفر جواب این سوالای بالای منو بده مرسیییی بچه ها![]()
کتاب درس آزمون باکتری شناسی - تالیف: سعید دانشمندی - انتشارات ارجمنـد
خلاصه درس و سوال های طبقه بندی شده ی کنکور همراه با پاسخ های تشریحی
بخشی از فصل 10 کتاب => مایکوباکتریوم ها
باسیل های هوازی اجباری، مقاوم به اسید یا اسید فست ( به آسانی رنگ نمی شوند/ ولی به محض رنگ شدن، در مقابل رنگ زدایی با اسید یا الکل، مقاومت می کنند. ) هستند، رنگ آمیزی آن ها به روش زیل – نلسون انجام می شود.
- مایکوباکتریوم توبرکلوزیس ( باسیل سل )
توسط کخ شناسایی شد، عامل بیماری سل بوده، زندگی درون سلولی عمدتاً درون مونوسیت، رتیکواندوتلیال و سلول های غول آسا دارد. مقاوم به خشکی است.
18 ساعت : Doubling time
انسان و خوکچه دارای حساسیت زیاد به M.T بوده.
اجزاء دیواره ی سلولی
مورامیل دی پپتید و اسید مایکولیک: باعث تشکیل گرانولوم می شود.
فسفولیپید: نکروز پنیری ایجاد می کند.
فاکتور طنابی ( ترهالوز 6 و 6 دی مایکولات ) باعث گرانولوم مزمن شده و عملکرد ادجوانی دارد.
....
سلام ،دوستان چنتا سوال اینکه برای ابولعباس ترجمه ی کیو میخونین و راضی این ، و اینکه برای سلولی ملکولی به غیر از لودیش چی پیشنهاد میکنین ؟ خلاصه لودیش انتشارات رفیع چطوره؟ مهدوی چی خوب نیس؟ کلا برای زیست چی پیشنهاد میدین؟ برای تستش چی؟ و یکی دیگه اینکه برای زبان لزگی خوبه یا رضا رضازاده یا آیییی.کیووووو.بییی ؟ کدومش خوبه ؟ نحوه ی خوندن لایتنر سنننننا چه جوریه ؟ ادم گیج میشه .
دوست عزیز جواب همه سوالای شما تو تایپیک های رتبه های برتر کنکور امسال هست، اونارو با دقت مطالعه کن، اگرم سوالی داشتی از اونا بپرس کمکت میکنن، برای ترجمه ابوالعباسم الان میگن کیهانی اومده؛خ ل ی ل ی میگن خوبه، اما من احمد مسعود دارم، زیستمم فشرده لودیشه اندیشه رفیعه، تستشم میگن آیکیو بی خوبه، البته جداگانس برا سلولی و مولکولیش، زبانم من تافلو لزگی دارم...وای چقد سوال داشتین..
سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده توی قسمت جدائی آناتومیک لنفوسیت ها کموکاین مرتبط با لنفوسیت cxcl13. B معرفی شده اما توی عکسی که هایلات کردم نوشته cxc113 این اشتباه تایپیه یا ۱۱۳ هم یه کموکاین دیگست؟!
![]()
شما احمد مسعود رو خوندین؟ راضی هستین؟ آخه من 16 تا فصلش رو که خوندم غلط زیاد داشت!
سلام دوستان یه سوال برام پیش اومده توی قسمت جدائی آناتومیک لنفوسیت ها کموکاین مرتبط با لنفوسیت CXCL13. b معرفی شده اما توی عکسی که هایلات کردم نوشته CXC113 این اشتباه تایپیه یا ۱۱۳ هم یه کموکاین دیگست؟!
![]()