مسعود21
New member
خوبه...درصد هر درس ضربدر ضریبش همهشو جمع کن تقسیم 14 کن بالای 45 درصد اومد میگن قبولی[/QUOT
حالا چرا بالای 45؟؟:smiliess (12):
مال من 56.7دراومد:smiliess (11):
خوبه...درصد هر درس ضربدر ضریبش همهشو جمع کن تقسیم 14 کن بالای 45 درصد اومد میگن قبولی[/QUOT
حالا چرا بالای 45؟؟:smiliess (12):
مال من 56.7دراومد:smiliess (11):
من فقط روانم بالای 45 در میاد
منم موافقم واقعا به طور قطع یقین هیچی نمیشه گفتبه نظر من این حساب کردن درصد و تخمین رتبه واسه پارسال صادق بوده واسه امسال هیجی معلوم نی، شانس مایه بخدا به ما که رسید تا جایی که میتونستن تو کنوور تغییر ایجاد کردن
آره بابا.حرص خوردن ما دردی رو دوا نمیکنه.منم موافقم واقعا به طور قطع یقین هیچی نمیشه گفت
آره بابا.حرص خوردن ما دردی رو دوا نمیکنه.
پس فعلا باید دندون رو جگر بذاریم تا 6تیر.:65d6a5d6s:
اره خب کلا امسال تابستونم حروم شده، زهر مارمون کردن با ای ارشد!!!
بعضی ها خیلی دارایند.......تنها داراییشان فقط و فقط تکه نانیس که میخورند!
بعضی هاخیلی فقیرند...
تنها داراییشان پول است!
سلام قبولی تو این مراکز بسایر اسونه تا جایی که حتی تکمیل ظرفیت میذارن براشون..فقط هزینش ترمی پنجو نیم در می یاد.سلام دوستان وقتتون بخیر به نظر شما قبولی تو واحدای بین الملل خیلی سخته؟ اطلاع دارین که متقاضیشون زیاده یا نه.ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگید
سلام دوستان وقتتون بخیر به نظر شما قبولی تو واحدای بین الملل خیلی سخته؟ اطلاع دارین که متقاضیشون زیاده یا نه.ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگید
امسال که هر کی دانشگاه ایران قبول شده بود ثبت نام کرد شهریه دو ترم رو یه جا گرفتن که برای بهداشت و ویژه نوزادان تقریبا نه میلیون و ششصد شد.
سلام دوست عزیز.سلام بچهها خسته نباشید دوستانی که زبان رو بالا زدین یه لطفی میکنید بگین چه منابعی استفاده کردین که واقعا کمکتون کرده