آزمون ارشد نانوتکنولوژی پزشکی سال 94

tiamooo

New member
مالمن چاپ هشتمه صفحه 20 بود تو اون صفحه دقیقا گفته بین 10-30 هست تو منبع من نوشته بود 4.5 کیلوکالری که ضربدر 4.2 بشه همون بین 10-30 درمیاد ولی علی الحساب من رو اینم اعتراض گذاشتم چون تمام مولکولهایی که پیوند هیدروژنی دارن دوقطبی هم هستن
ولی همه مولکول هایی که دو قطبی هستند پیوند هیدروژنی ندارند مثل nacl
گزینه 3 یعنی بین همه دوقطبی ها پیوند هیدروژنی هست

khorsand

New member

من دقیقا میدونم که گزینه د درست تره ولی تیری در تاریکی بود اعتراضم چون بالاخره قابل انکار نیست که مولکول هایی که پیوند هیدروزنی دارن هم دوقطبین
البته امیدی ندارم که قبولش کنن و توی محاسبه نمره هم غلط حسابش کردم

nrk

New member
منم اعتراضام رو ثبت کردم.دیگه توکل به خدا انشالله رسیدگی بشه درستشون کنند.

ELHAM A.F

New member
سلام به همه دوستان عزیز ، خدا قوت و خسته امتحان نباشید ، تا جایی که من یادمه برای محاسبه نمره کل درصد هر درس رو (بدست آمده با این روش: تعداد پاسخ درست ضرب در سه منهای تعداد پاسخ غلط ) باید در ضریب اون درس ضرب کرد . مثلا درس زیست رو ضرب در دو کرد بعد اعداد به دست اومده رو با هم جمع و در نهایت به مجموع ضرایب تقسیم کرد . در مورد زبان دقیقا مطمین نیستم که این روش صادقه یا نه اما در مورد بقیه دروس مطمینم . امیدوارم همتون به نتیجه دلخواهتون برسید و موفق باشید.

khorsand

New member
سلام به همه دوستان عزیز ، خدا قوت و خسته امتحان نباشید ، تا جایی که من یادمه برای محاسبه نمره کل درصد هر درس رو (بدست آمده با این روش: تعداد پاسخ درست ضرب در سه منهای تعداد پاسخ غلط ) باید در ضریب اون درس ضرب کرد . مثلا درس زیست رو ضرب در دو کرد بعد اعداد به دست اومده رو با هم جمع و در نهایت به مجموع ضرایب تقسیم کرد . در مورد زبان دقیقا مطمین نیستم که این روش صادقه یا نه اما در مورد بقیه دروس مطمینم . امیدوارم همتون به نتیجه دلخواهتون برسید و موفق باشید.

الهام جان نمره شما چند بود؟؟؟این روشی کهگفتین واسه وقتیه که دروس تعداد سوال مشابه و ضریب متفاوت داشته باشن آخه!من این که به بچه ها گفتم رو سرچ کردم تو اینترنت دیدم حالا شایدم درست نباشه!
با این روشی که گفتین که همه درستا ضربدر سه منهای غلطا بعد کلا ضربدر ضریب بعد همش جمع و در آخر مجموع تقسیم بر 14 نمره من میشه 38!!!که فکر کنم یکم غیر منطقیه!

آخرین ویرایش:

226

New member
معاون آموزشی وزارت بهداشت:
اعتراضات بررسی شد/ اشکالی به آزمون دستیاری وارد نیست
» سرویس: دانشگاه و حوزه - آموزشي
کد خبر: 94031207365
سه‌شنبه ۱۲ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۳
d02.jpg
معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره اعتراضات برخی دانشجویان به آزمون دستیاری گفت: تمام اعتراضات در کمیته بررسی شده و تاکنون هیچ اشکالی به آزمون دستیاری وارد نشده است.

به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر باقر لاریجانی در جلسه تقدیر از رتبه‌های برتر آزمون دستیاری سال 94 گفت: واقعیت این است که برای برگزاری این آزمون‌ها وقت زیادی گذاشته می‌شود. البته همه جای دنیا می‌بینید که برای آزمون‌های مهم افرادی که معرفی می‌شوند باید توانمندی‌های زیادی داشته باشند و ما از سال آینده بررسی توانمندی افراد برای شرکت در آزمون‌های مختلف را اجرایی می‌کنیم.

وی افزود: تلاش وسیعی در دبیرخانه و معاونت سنجش وزارت بهداشت انجام شد که آزمون دستیاری با صحت و سلامت بالایی برگزار شود.و شاخص‌های موجود نشان می‌دهد که این آزمون شرایط معقولی داشته که نشانه آن این است که 10 نفر اول آزمون جزو دانشجویان المپیادی، استعداد درخشان و چهره‌های برتر دانشگاهی بوده‌اند.

ali yari

New member
اگر اعتراضایی که کردیم درست بشه حاصل کار من اینه:
بیوشیمی 11 درست 1 غلط میشه 56.1%
نانو 22 درست 1 غلط 72.22%
شیمی 9 درست 2 غلط یک سوال هم که حذف میشه 43.85
زیست 15 درست 1 غلط بازم با حساب همون 88 که میشه 73.3
فیزیو 3 درست 30%
بیوفیزیک 10 درست 3 غلط با حساب سوال 110 البته که میشه 45
زبان 27 درست 8 غلط میشه 60.83
نمره با همون روشی که بهتون گفتم میشه 238.5[/QUOT
اگه اينطور باشه بيوشيميتون ميشه 53.3
شيمي 41.6

infomdmir

New member
زیاد روی تغییرات حساب نکنید پارسال فقط ذوسوال رئ از 7 تا تغییر دادند

tiamooo

New member
دوستان سیستم تخمین رتبه سایت براتون کار میکنه؟
برا من چیزی نمیاره

khorsand

New member
برا منم چیزی نمیاره اتفاقا
شاید باید صبر کنیم تا فعال بشه

khorsand

New member
اگر اعتراضایی که کردیم درست بشه حاصل کار من اینه:
بیوشیمی 11 درست 1 غلط میشه 56.1%
نانو 22 درست 1 غلط 72.22%
شیمی 9 درست 2 غلط یک سوال هم که حذف میشه 43.85
زیست 15 درست 1 غلط بازم با حساب همون 88 که میشه 73.3
فیزیو 3 درست 30%
بیوفیزیک 10 درست 3 غلط با حساب سوال 110 البته که میشه 45
زبان 27 درست 8 غلط میشه 60.83
نمره با همون روشی که بهتون گفتم میشه 238.5[/QUOT
اگه اينطور باشه بيوشيميتون ميشه 53.3
شيمي 41.6

با این حساب که از هرکدوم یه سوال حذف بشه درصدا همونه که نوشتم

ELHAM A.F

New member
الهام جان نمره شما چند بود؟؟؟این روشی کهگفتین واسه وقتیه که دروس تعداد سوال مشابه و ضریب متفاوت داشته باشن آخه!من این که به بچه ها گفتم رو سرچ کردم تو اینترنت دیدم حالا شایدم درست نباشه!
با این روشی که گفتین که همه درستا ضربدر سه منهای غلطا بعد کلا ضربدر ضریب بعد همش جمع و در آخر مجموع تقسیم بر 14 نمره من میشه 38!!!که فکر کنم یکم غیر منطقیه!
نمره خودم رو یادم نیست درصدام رو تقریبا میدونم اگر خواستید . واسه درصد گرفتن که همون تعداد پاسخ درست ضربدر سه منهای غلط ها درسته . الان که شما گفتی نمره ات کم میشه حتما این روش نادرست بوده !اما ضرایب مطمینا تاثیر دارن در نمره کل ، اگر تخمین رتبه شرکت کنی توی همین سایت نمره رو میده بهتون

ELHAM A.F

New member
نمره ها و درصدا هر سال بر حسب میزان سختی کنکور متفاوته ، باید دید بقیه چه کار کردن ، نگران نباشید و به خدا توکل کنید .

f.khabir

New member
ای بابا این تخمین رتبه دیگه کی میخواد راه بیفته؟!!!
عامو جون به سرمون کردن، او از پاسخنامه گذاشتن جلیلی اون از خود وزارت اینم از سایت علوم پزشکی :sad:
:smiliess (12):

Coral333

New member
بچه ها آخرین چاپ کتاب مبانی بیوفیزیک چاپ چندمه؟
تفاوتی هم داره توی چاپ های مختلفش اگه چاپ آخرش نباشه؟

ali yari

New member
دوستان امسال از ما گذشت ديگه،واسه بيولو‍‍‍‍زي منبع خوب جي هست،لوديش چطوره؟؟؟
همچنين واسه بيوفيزيك،لطفا جواب بدين

Coral333

New member
دوستان امسال از ما گذشت ديگه،واسه بيولو‍‍‍‍زي منبع خوب جي هست،لوديش چطوره؟؟؟
همچنين واسه بيوفيزيك،لطفا جواب بدين
لودیش منبع سلولی مولکولیه هااا.
بیولوژی منبعش گایتون هست.

بالا