اه کاشکی حذف می شد من یه عالمه حل کردم نمی دونم چرا به جواب نرسیدم
معمولا نمره پایه برای قبولی چنده؟ 160 قبول می شه؟
نمره رو شما چطوری حساب می کنین؟
نمره رو شما چطوری حساب می کنین؟
می شه لطفا بگین از کدوم دانشگاه هستین؟
- - - Updated - - -
جمع درصدهای همه دروس ( البته زبان باید نصف محسوب شه)
پس ضریب چی میشه؟
ببخشید میشه راه حل رو بگی؟البته ببخشید من تو محاسبات اشتباه کردم.گزینه ی 1 درست در میاد.735 تقسیم بر دو در .41 که میشه 896
ببخشید میشه راه حل رو بگی؟
مجموع نیرو ها باید صفر بشه.کامل توضیح بده
1.نیروی عمود بر سطح رو از کجا آوریدن؟
2.اگر منظور از f همون اصطکاکه چرا ضریب ایستایی داده؟
3. اگر منظور از f اصطکاکه که داریم :
75*9.8-2f=0
f=367.5N
1.نیروی عمود بر سطح رو از کجا آوریدن؟
2.اگر منظور از f همون اصطکاکه چرا ضریب ایستایی داده؟
3. اگر منظور از f اصطکاکه که داریم :
75*9.8-2f=0
f=367.5N
منظور از f نیروی عمودی هستش که با اون نیرو میله رو به دیوار فشرده ایم.یعنی دو طرف میله با دیوار اصطکاک داره که هر کدومش برابر نیروی عمودی fدر ضریب اصطکاک هستش.
البته منم سر جلسه اینو نفهمیدم واین سوالو نزدم.
اولا این چ جور سوال طرح کردنه اصلا نگفته نیروی f کجا وارد میشه .من افقی گرفتم به جواب رسیدم جواب من درسته ولی تو گزینه ها نیستمنظور از f نیروی عمودی هستش که با اون نیرو میله رو به دیوار فشرده ایم.یعنی دو طرف میله با دیوار اصطکاک داره که هر کدومش برابر نیروی عمودی fدر ضریب اصطکاک هستش.
منظور از f نیروی عمودی هستش که با اون نیرو میله رو به دیوار فشرده ایم.یعنی دو طرف میله با دیوار اصطکاک داره که هر کدومش برابر نیروی عمودی fدر ضریب اصطکاک هستش.
میشه بگی چطوری میشه همچین نیرویی وارد کرد؟
من میگم اگر میله رو به سمت دیوار فشار بدیم فقط از یک طرف (راست یا چپ )میتونی به سمت دیوار میتونی فشار بدی تو ک نمیتونی همزمان میله رو به دو طرف فشار بدهاینکه صورت سوال گنگه کاملا بدیهی هستش.منم میگم سر آزمون به جواب نرسیدم چون صورت سوال رو نفهمیدم.ولی یه سوال دیدم تو یکی از کتابا که این نیرو رو عمودی گرفته وحل کرده بود.البته اونجا گفته بود میله با چه نیرویی به دیواره ها فشرده شود تا به پایین نلغزد.فکر کنم طراح اونجا دیده سوالو ولی صورت سوال رو نصفه نیمه نوشته.
من میگم اگر میله رو به سمت دیوار فشار بدیم فقط از یک طرف (راست یا چپ )میتونی به سمت دیوار میتونی فشار بدی تو ک نمیتونی همزمان میله رو به دو طرف فشار بده
حرفتون حقه آخ اگه یک سئوال حذف شه چه حالی می ده
خوب کلید اعلام شد اعتراض می کنیم.باز قطعا سوال این شکلی هست اگه بررسی کنیم حتما پیدا میشه.ا نایی که شماها بهشون دسترسی دارین اونا در مورد آزمون چی میگن؟
یدونه هم غنیمته!چه خبر خوبی که شما هم الف زدین
وزن رو باید اصطکاک دو سر میله با دیواره خنثی کنه.یعنی دو در اف در میواس باید برابر وزن میله باشه.که جواب تو گزینه ها نیست.
یدونه هم غنیمته!
کاش بجای 33 همون زبان رو میزدید که این همه تاثیر هم داره
اما بهرحال گذشته،غصه نخورید،امید بخدا:heart:
من فقط شماها رو دارم که می دونم آزمون دادین
تبریز 170 نفر فیزیک پزشکی شرکت کرده بودند سالن ما وسط آزمون نصفش خالی شد
نصفی هم فیزیک وزارت علوم مجاز شده بودند
و من تو رده سنی خودم تنها بودم