atefe omrani
New member
ببخشید دونه دونه میپرسم!!! 32 رو چی زدین؟
الف زدم من
الف زدم من
البته آقا یا خانم اسپین ب زدن
سئوال 33 رو نیم ساعت حل کردم تو برگه جواب رو آوردم ب بعد با اعتماد به نفس زدم الف
اون نیم ساعت رو برا زبان می گذاشتم راحت 50-60 درصد زبان می زدم
ظرفیت ویژه به جرم بستگی نداره Q=CT چون اختلاف دما برابر است پس c1=c2
نه 32 رو منم الف زدم.
ظرفیت ویژه به جرم بستگی نداره Q=CT چون اختلاف دما برابر است پس c1=c2
عزیزم اون جوابی ک شما دادین برای ظرفیت گرمایی است نه ظرفیت گرمایی ویزهآخه نوشته از دو جنس متفاوت حالا اگر یکی یک کیلو آهن باشه اون یکی 3 کیلو آلومینیوم بازم فرق نداره؟
آخه نوشته از دو جنس متفاوت حالا اگر یکی یک کیلو آهن باشه اون یکی 3 کیلو آلومینیوم بازم فرق نداره؟
منم تو سوال 7 به جواب نرسیدم.یعنی فکر می کنم گزینه ی صحیح نداره.
ظرفیت گرمایی ویژه
نوشتار اصلی: ظرفیت حرارتی ویژه
ظرفیت گرمایی ویژه مقدار گرمایی است که با واحد جرم کنترلی سیستم مبادله میشود تا دمای آن ۱ درجه سانتیگراد تغییر یابد. ظرفیت گرمایی ویژه یک ماده مقدار انرژی است که یک گرم از آن ماده دریافت میکند تادرجه حرارت آن ماده یک درجه سانتیگراد افزایش یابد. فرمول آن برابر است با:
Q = m c ΔT
که در آن:
Q برابر با انرژی مبادله شده
m برابر با جرم
c ظرفیت گرمایی ویژه جسم
ΔT برابر با اختلاف دما است.[۲
- - - Updated - - -
ظرفیت گرمایی ویژه
ظرفیت گرمایی ویژه مقدار گرمایی است که با واحد جرم کنترلی سیستم مبادله میشود تا دمای آن ۱ درجه سانتیگراد تغییر یابد. ظرفیت گرمایی ویژه یک ماده مقدار انرژی است که یک گرم از آن ماده دریافت میکند تادرجه حرارت آن ماده یک درجه سانتیگراد افزایش یابد. فرمول آن برابر است با:
Q = m c ΔT
که در آن:
m برابر با جرم
c ظرفیت گرمایی ویژه جسم
- - - Updated - - -
ظرفیت گرمایی ویژه
Q = m c ΔT
که در آن:
m برابر با جرم
c ظرفیت گرمایی ویژه جسم
یعنی می شه حذف شه؟
جواباتونو بزارین ببینیم چطور حل کردین البته بی زحمت
وزن رو باید اصطکاک دو سر میله با دیواره خنثی کنه.یعنی دو در اف در میواس باید برابر وزن میله باشه.که جواب تو گزینه ها نیست.
البته ببخشید من تو محاسبات اشتباه کردم.گزینه ی 1 درست در میاد.735 تقسیم بر دو در .41 که میشه 896