نظرات شرکت کنندگان آزمون کارشناسی ارشد فیزیک پزشکی اردیبهشت 94

spin

New member
ظرفیت ویژه به جرم بستگی نداره Q=CT چون اختلاف دما برابر است پس c1=c2

رابطه ای که شما نوشتین در رابطهCظرفیت گرمایی هستش.نه ظرفیت گرمایی ویژه.
(Q=mc(T2_T1 چون تغییر دما یکسان هست.بنا براین ام در سی برابر هست.یعنی دو جسم mcبرابر دارن.
یعنی اگر می گفت ظرفیت گرمایی پاسخ صحیح 2 بود.

آخرین ویرایش:

نیما 70

New member
آخه نوشته از دو جنس متفاوت حالا اگر یکی یک کیلو آهن باشه اون یکی 3 کیلو آلومینیوم بازم فرق نداره؟
عزیزم اون جوابی ک شما دادین برای ظرفیت گرمایی است نه ظرفیت گرمایی ویزه
مثلا اهن و اون یکی الیاژی از دو عنصر ک ظرفیت ویژه الیاژ با اهن برابر باشه
طراح برای گمراهی اینطوری نوشته

spin

New member
صورت سوال با صراحت نوشته دو جنس متفاوت.این یعنی ظرفیت ویژه یکی نیست.ظرفیت ویژه به جنس بستگی داره.

spin

New member
منم تو سوال 7 به جواب نرسیدم.یعنی فکر می کنم گزینه ی صحیح نداره.

آخه نوشته از دو جنس متفاوت حالا اگر یکی یک کیلو آهن باشه اون یکی 3 کیلو آلومینیوم بازم فرق نداره؟

ظرفیت گرمایی ویژه
نوشتار اصلی: ظرفیت حرارتی ویژه
ظرفیت گرمایی ویژه مقدار گرمایی است که با واحد جرم کنترلی سیستم مبادله می‌شود تا دمای آن ۱ درجه سانتیگراد تغییر یابد. ظرفیت گرمایی ویژه یک ماده مقدار انرژی است که یک گرم از آن ماده دریافت می‌کند تادرجه حرارت آن ماده یک درجه سانتیگراد افزایش یابد. فرمول آن برابر است با:

Q = m c ΔT
که در آن:
Q برابر با انرژی مبادله شده
m برابر با جرم
c ظرفیت گرمایی ویژه جسم
ΔT برابر با اختلاف دما است.[۲

آخرین ویرایش:

spin

New member
ظرفیت گرمایی ویژه
ظرفیت گرمایی ویژه مقدار گرمایی است که با واحد جرم کنترلی سیستم مبادله می‌شود تا دمای آن ۱ درجه سانتیگراد تغییر یابد. ظرفیت گرمایی ویژه یک ماده مقدار انرژی است که یک گرم از آن ماده دریافت می‌کند تادرجه حرارت آن ماده یک درجه سانتیگراد افزایش یابد. فرمول آن برابر است با:

Q = m c ΔT
که در آن:
m برابر با جرم
c ظرفیت گرمایی ویژه جسم

- - - Updated - - -

ظرفیت گرمایی ویژه

Q = m c ΔT
که در آن:
m برابر با جرم
c ظرفیت گرمایی ویژه جسم

- - - Updated - - -

ظرفیت گرمایی ویژه

Q = m c ΔT
که در آن:
m برابر با جرم
c ظرفیت گرمایی ویژه جسم

منم با شما موافقم.mcاین دو جسم برابره.یعنی همون گزینه ی الف

نیما 70

New member
وزن رو باید اصطکاک دو سر میله با دیواره خنثی کنه.یعنی دو در اف در میواس باید برابر وزن میله باشه.که جواب تو گزینه ها نیست.

اگه کسی حل کرده بگه چون اسون ترین سوال فیزیک بود در حالی که هرجور حساب کنی جواب تو گزینه ها نیست

spin

New member
البته ببخشید من تو محاسبات اشتباه کردم.گزینه ی 1 درست در میاد.735 تقسیم بر دو در .41 که میشه 896

البته ببخشید من تو محاسبات اشتباه کردم.گزینه ی 1 درست در میاد.735 تقسیم بر دو در .41 که میشه 896

اه کاشکی حذف می شد من یه عالمه حل کردم نمی دونم چرا به جواب نرسیدم
معمولا نمره پایه برای قبولی چنده؟ 160 قبول می شه؟

بالا