آزمون ارشد نانوتکنولوژی پزشکی سال 94

infomdmir

New member
من به بعضی جوابهای این کلید سوالات مثل سوال 155 , 156 , 140 توی پاسخنامه بالا شک دارم با مراجعه به دیکشنری می تونید خودتون هم مشاهده بفرمایید که جوابها بیشتر با گزینه های زیر مرتبط هستند:
155-a
156 - b
140-c

f.khabir

New member
سلام من سایت رو چک کردم هنووز پاسخ نامه هارو نزدن...
بچه ها شما کتاب نانو رو از کجا تهیه کردید؟ من حتی از تهرانم نتونستم پیدا کنم.

khorsand

New member
سلام من سایت رو چک کردم هنووز پاسخ نامه هارو نزدن...
بچه ها شما کتاب نانو رو از کجا تهیه کردید؟ من حتی از تهرانم نتونستم پیدا کنم.

سلام پاسخنامه مربوط به جوابای اساتید گروه خلـــیلی به زبانه.توی سایت اونا پیداش میکنید.کتاب نانو رو از دانشگاه آزاد واحد علوم دارویی باید تهیه کنید یا اینکه بگید کتاب یاب ها براتون تهیه کنن به نظرم بعضی سایتا هم دارن

tiamooo

New member
منم بنا به کلیدی که شما گذاشتین 71 درصد زدم زبان رو ولی به سوال 140 شک دارم فک کنم ج درست باشه

Coral333

New member
بچه هاا یا سوالی
اسم دقیق کتاب بیوفیزیک چیه؟
انتشاراتش مگه فردوسی مشهد نیست؟
چرا من نمیتونم این کتاب را پیدا کنم :(

tiamooo

New member
بچه هاا یا سوالی
اسم دقیق کتاب بیوفیزیک چیه؟
انتشاراتش مگه فردوسی مشهد نیست؟
چرا من نمیتونم این کتاب را پیدا کنم :(
مبانی بیو فیزیک نوشته دکتر محمدرضا حسین دخت چاپ پنجم
اتفاقا کتاب همه جا هست خیلی راحت پیدا میشه

infomdmir

New member
تا وقتی که پاسخنامه نهایی نیاد نمیشه با اطمینان گفت ولی درصدهای تقریبی من ( البته اون چیزی که حدس می زنم ) برای بیوشیمی 60- شیمی 15- زیست 70- فیزیو 45-زبان 50- نانو50-بیوفیزیک 45 میشه. البته میگم تا پاسخنامه نیاد نمیشه دقیق گفت
بچه ها شما هم درصدهای تقریبی تون رو که حساب کردید بگید .

آخرین ویرایش:

nrk

New member
منم تو بهترین حالت اینطور درمیاد (حدودی دیگه)(بیوشیمی 60-شیمی45-زیست70-فیزیو30-بیوفیزیک 40-زبان30-نانو رو راستش حوصله نداشتم چک کنم ولی احتمالن 50 یا به هر حال زیر 50 زده باشم)
شماها ماشالله زبانو ترکوندین همه..
من واقعن سر متنا تمرکز کافی نداشتم ولی لغات رو نصفشو درست زدم...گذشت دیگه حالا تا اعلام کلید هم نه...تا اعلام نتیجه باید صبر کرد!

ali yari

New member
من خوب نخونده بودم ولی ب نظرم خیلی راحت بودن سوالای بیوشیمی و بیولوژی

ali yari

New member
بیوشیمی ک خیلی خیلی راحت بود.من نصفه نیمه خونده بودم کمتر از 70 نمیزنم.باور کن اگه میخوندم با این سوالا شاید 100 میزدم

ali yari

New member
زیستش خوب بود نسبتا
ولی من از 20تا 13تا بیوشیمی رو بیشتر نزدم خیلی نگرانم

بیوشیمی ک خیلی خیلی راحت بود.من نصفه نیمه خونده بودم کمتر از 70 نمیزنم.باور کن اگه میخوندم با این سوالا شاید 100 میزدم

khorsand

New member

خوشا ب سعادتتون!من حتی اگه 13تاش درست باشه میشم 65!!بقیه رو هم اصلا مطمئن نیستم فقط نانو میدونم ی سوالم غلطه صددرصد ک اگه بقیه درست باشه میشه 72

Coral333

New member
بچه ها من رشته کارشناسیم فیزیکه و برای سال دیگه میخوام نانو شرکت کنم.
و از اون جایی که هیچ پیش زمینه ای از درسا ندارم و خب کتاب های کنکور به فهم مطالب کمکی نمیکنه؛ میخواستم واسه ی شروع یه دور منابعی که وزارت بهداشت مشخص کرده را بخونم.
مثلا واسه بیوشیمی لنینجر را بخونم.
به نظرتون کاره درستیه؟

226

New member
بچه ها من رشته کارشناسیم فیزیکه و برای سال دیگه میخوام نانو شرکت کنم.
و از اون جایی که هیچ پیش زمینه ای از درسا ندارم و خب کتاب های کنکور به فهم مطالب کمکی نمیکنه؛ میخواستم واسه ی شروع یه دور منابعی که وزارت بهداشت مشخص کرده را بخونم.
مثلا واسه بیوشیمی لنینجر را بخونم.
به نظرتون کاره درستیه؟

کار درستی که هست اما شما باید سلولی مولکولی و فیزیولوژی هم مد نظرتون باشه . این 2 کنار هم با ضریب جمع 3 خیلی سنگینه . خود دانی

بالا