تو باسختامه جواب رو واسه هرزه خواري زده تا بزركسالي ادانه بيدا ميكنه،واسه اون يكي هم زده افسرذكي!
بجها من يكم حالم كرررفته شد،اخه من dsm4رو خووووندم،اينظور كه شما ميكيد
جوابا خيلي بايد فرق كرده باشه!داااااغووووون شدم ررررفت!

((((((((((((
فدا من به همین دلیل تاکید کردم که تفاوت چشمگیری نداشته
سوالهایی که اینجا می زاری قطعا سوالاتی هست که توشون به مشکل خوردی یا نکته خاصی داشته درسته؟؟؟ بنابراین قرار نیست که تو کنکور به همه سوالات جواب بدی
یه فایل صوتی ای هست شیوه های تست زنی بزار ببینم اگر پیداش کردم اینجا لینکش رو می زارم, سوالات کنکور سه دسته اند آسون , متوسط, سخت, اون متوسطی که تو حیطه ی هوشی متوسط قرار داره حدود هفتاد درصد هست که درصد هفتاد برای هر کدوم از دروس می تونه درصد قابل قبولی باشه, پس قرار نیست که همه چی رو بدونی این از بحث تست زنی
امسال درس آسیب برای همه ما مسئله سازه, وقتی تو منبع گفته آخرین ویرایش تمام :smiliess (2):
خود من نمی دونم برم کاپلان قدیمی رو دوره کنم یا جدیده رو بخونم, برای جدیده که فرصتی نیست, قدیمی رو هم که دست می گیرم همش می گم اگه این نکته عوض شده باشه چی؟؟؟؟
خلاصه امسال اوضاع مثل سالهای گذشته نیست و شرایط برای همه همینطوره
حس من می دونی الان چیه؟ حس می کنم مغزم خالیه و هیچی بلد نیستم, باور کن بدون اغراق می گم, اینجوریم :wacsmiley:
هنوز به تست زدن نرسیدم , همچنان درحال جمع بندی ام, و کلا به تصور قبولیم خندم می گیره :25r30wi:
دیگه بقیه اش رو نمی گم آبروم می ره بعد صد سال :25r30wi: