مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

fada19990

New member
من با روانشناسی کودک میونه خوبی ندارم، اطلاعاتمم خیلی کمه، ولی این رو میدونم که افراد عادی معمولا هرزه خواریشون تا نوجوونی طول میکشه ( آدرسش تو کاپلان 3 هست). ولی برای عقب مانده های ذهنی به بزرگسالی ختم میشه...شاید منظورش همین بوده
عه پس ندای درونیم دروغ نمیگه، ولی یه جایی خوندم که تو سیر سلکتیو میوتیسم اضطراب و افسردگی وجود داره.. سوالش خیلی دقیق نیست
نـــــــــه اصلا نگران نباش، با همین اطلاعات خوبی که داری مطمئنا میتونی خوب جواب بدی...من بعضی وقتا به خودم میگم کاش dsm5 رو نخونده بودم، الان همش قاتی میکنم و رو هیچ کدوم تسلط کافی ندارم..امسالم اگه سوال dsm5 بدن شاید یکی دوتاش مستقیم از 5 dsm باشه بقیه رو با همون 4 میتونی جواب بدی.....
حالا مثلا ما وضعمون خیلی خوبه ؟ دوتا سوال دادی هر دوش رو اشتباه جواب دادیم:dadad4::13:
جند روزه سرم شديد درد ميكنه،همينطور جشام!بعضي وقتا ميكم كاش قيدشو بزنم خسته شدم،ميتررررسم نتيجه ازمونم خوووب نشه .......!!!جه روزاي سختي!!!كاش به خووووشي بكذرررره!

bashaw

New member
جند روزه سرم شديد درد ميكنه،همينطور جشام!بعضي وقتا ميكم كاش قيدشو بزنم خسته شدم،ميتررررسم نتيجه ازمونم خوووب نشه .......!!!جه روزاي سختي!!!كاش به خووووشي بكذرررره!

توکلت بر خدا باشه، به قول خودت این حال همه ماس.. امیدوارم که بهترین نتیجه رو بگیری و انشاالله حق هیچکی ضایع نمیشه.... من ازت تعریف نمیکنم که مغرور نشی ولی جزو پیش بینی هامی! به خودم میگم کاش مثل فدا نتیجه بگیرم.... حداقل سال اول قبولم نشدم ولی یه نتیجه آبرومندانه بگیرم..به نظرم خییلی عالی و مصمم و با پشتکار تا اینجا اومدی، این چند روزم خوب ادامه بده که دل همه ما رو شاد کنی... یه نگاه به پشت سرت بنداز به خودت افتخار کن

fada19990

New member

توکلت بر خدا باشه، به قول خودت این حال همه ماس.. امیدوارم که بهترین نتیجه رو بگیری و انشاالله حق هیچکی ضایع نمیشه.... من ازت تعریف نمیکنم که مغرور نشی ولی جزو پیش بینی هامی! به خودم میگم کاش مثل فدا نتیجه بگیرم.... حداقل سال اول قبولم نشدم ولی یه نتیجه آبرومندانه بگیرم..به نظرم خییلی عالی و مصمم و با پشتکار تا اینجا اومدی، این چند روزم خوب ادامه بده که دل همه ما رو شاد کنی... یه نگاه به پشت سرت بنداز به خودت افتخار کن
ايشالا نتيجه واسه همه ي ما خووووب باشه!توكل به خدا

rawy

New member
تو باسختامه جواب رو واسه هرزه خواري زده تا بزركسالي ادانه بيدا ميكنه،واسه اون يكي هم زده افسرذكي!
بجها من يكم حالم كرررفته شد،اخه من dsm4رو خووووندم،اينظور كه شما ميكيد جوابا خيلي بايد فرق كرده باشه!داااااغووووون شدم ررررفت!:(((((((((((((

فدا من به همین دلیل تاکید کردم که تفاوت چشمگیری نداشته
سوالهایی که اینجا می زاری قطعا سوالاتی هست که توشون به مشکل خوردی یا نکته خاصی داشته درسته؟؟؟ بنابراین قرار نیست که تو کنکور به همه سوالات جواب بدی
یه فایل صوتی ای هست شیوه های تست زنی بزار ببینم اگر پیداش کردم اینجا لینکش رو می زارم, سوالات کنکور سه دسته اند آسون , متوسط, سخت, اون متوسطی که تو حیطه ی هوشی متوسط قرار داره حدود هفتاد درصد هست که درصد هفتاد برای هر کدوم از دروس می تونه درصد قابل قبولی باشه, پس قرار نیست که همه چی رو بدونی این از بحث تست زنی
امسال درس آسیب برای همه ما مسئله سازه, وقتی تو منبع گفته آخرین ویرایش تمام :smiliess (2):
خود من نمی دونم برم کاپلان قدیمی رو دوره کنم یا جدیده رو بخونم, برای جدیده که فرصتی نیست, قدیمی رو هم که دست می گیرم همش می گم اگه این نکته عوض شده باشه چی؟؟؟؟
خلاصه امسال اوضاع مثل سالهای گذشته نیست و شرایط برای همه همینطوره

حس من می دونی الان چیه؟ حس می کنم مغزم خالیه و هیچی بلد نیستم, باور کن بدون اغراق می گم, اینجوریم :wacsmiley:
هنوز به تست زدن نرسیدم , همچنان درحال جمع بندی ام, و کلا به تصور قبولیم خندم می گیره :25r30wi:
دیگه بقیه اش رو نمی گم آبروم می ره بعد صد سال :25r30wi:

fada19990

New member
فدا من به همین دلیل تاکید کردم که تفاوت چشمگیری نداشته
سوالهایی که اینجا می زاری قطعا سوالاتی هست که توشون به مشکل خوردی یا نکته خاصی داشته درسته؟؟؟ بنابراین قرار نیست که تو کنکور به همه سوالات جواب بدی
یه فایل صوتی ای هست شیوه های تست زنی بزار ببینم اگر پیداش کردم اینجا لینکش رو می زارم, سوالات کنکور سه دسته اند آسون , متوسط, سخت, اون متوسطی که تو حیطه ی هوشی متوسط قرار داره حدود هفتاد درصد هست که درصد هفتاد برای هر کدوم از دروس می تونه درصد قابل قبولی باشه, پس قرار نیست که همه چی رو بدونی این از بحث تست زنی
امسال درس آسیب برای همه ما مسئله سازه, وقتی تو منبع گفته آخرین ویرایش تمام :smiliess (2):
خود من نمی دونم برم کاپلان قدیمی رو دوره کنم یا جدیده رو بخونم, برای جدیده که فرصتی نیست, قدیمی رو هم که دست می گیرم همش می گم اگه این نکته عوض شده باشه چی؟؟؟؟
خلاصه امسال اوضاع مثل سالهای گذشته نیست و شرایط برای همه همینطوره

حس من می دونی الان چیه؟ حس می کنم مغزم خالیه و هیچی بلد نیستم, باور کن بدون اغراق می گم, اینجوریم :wacsmiley:
هنوز به تست زدن نرسیدم , همچنان درحال جمع بندی ام, و کلا به تصور قبولیم خندم می گیره :25r30wi:
دیگه بقیه اش رو نمی گم آبروم می ره بعد صد سال :25r30wi:
وااااي راوووي جاااان منم اينطوري ام ،احساس ميكنم الزايمر كرفتم،نه ايشالا كه مي رسي!خيلي دوس دارم من و شما و باشوا همكلاسي بشيم!خيلي دوست دارم از نزديك ببينمتون!

marzieh88

New member
:auizz3ffy9vla57584xیه روز نیومدم ها !چقدر پست گذاشتید!!!
ممنون از فدا و راوی و باشاو

rawy

New member
وااااي راوووي جاااان منم اينطوري ام ،احساس ميكنم الزايمر كرفتم،نه ايشالا كه مي رسي!خيلي دوس دارم من و شما و باشوا همكلاسي بشيم!خيلي دوست دارم از نزديك ببينمتون!

وااااااااااای می شهههههههههههه :smilies-azardl (113
من دوباره اشتباه پارسالم رو تکرار کردم و خیلی نگران ضعفم توی آمار هستم, وقت نذاشتم براش, تنها دل خوشیم به اینه که از اونجایی که ید طولایی در کنکور دارم و هرسال رتبه ام بهتر شده, امسالم بهتر بشه :25r30wi:
راستی یادم رفت بگم که تست رو با هدف یادگیری بزن نه سنجش, با خودت فکر کن چه خوب که الان سر کنکور نیستی و فرصت داری که نکته اش رو پیدا کنی

این لینک دانلود شیوه های تست زنی

اینم لینک دانلود فایل ریلکسیشن

آخرین ویرایش:

bashaw

New member
وااااااااااای می شهههههههههههه
من دوباره اشتباه پارسالم رو تکرار کردم و خیلی نگران ضعفم توی آمار هستم, وقت نذاشتم براش, تنها دل خوشیم به اینه که از اونجایی که ید طولایی در کنکور دارم و هرسال رتبه ام بهتر شده, امسالم بهتر بشه
راستی یادم رفت بگم که تست رو با هدف یادگیری بزن نه سنجش, با خودت فکر کن چه خوب که الان سر کنکور نیستی و فرصت داری که نکته اش رو پیدا کنی

ایشالا که بشه...... آرزو بر جوانان عیب نیست..:(40):
ممنون بابت فایل ها راوی......

باشو غریبه ای کوچک
خب بیا دیگه چرا تعلل می کنی :black_eyed:
سلام مرضیه جون خوش اومدی

باشو غریبه ای کوچک؟؟؟؟:65d6a5d6s:
من وسواس دارم ، تعللم بخاطر اینه
سلام دکتر مرضیه خوش اومدی........

rawy

New member

ایشالا که بشه...... آرزو بر جوانان عیب نیست..:(40):
ممنون بابت فایل ها راوی......

باشو غریبه ای کوچک؟؟؟؟:65d6a5d6s:
من وسواس دارم ، تعللم بخاطر اینه
سلام دکتر مرضیه خوش اومدی........

تعلل واسه مرضیه بود که گفت چند روزه نیومدم :whistle:

rawy

New member
همه رفتن درس بخونن, بریییییییییییییییم :1dco2x0p1lilzhfpg1t

bashaw

New member
بله برررریم دیگه،
در مورد فایل ریلکسیشن: تا حالا این نوعش رو ندیده بودم، مراقبه اسلامی هست... خیلی عالیه
منم چندتا فایل دارم اگه بعدا بتونم میزارم براتوون..

rawy

New member
بله برررریم دیگه،
در مورد فایل ریلکسیشن: تا حالا این نوعش رو ندیده بودم، مراقبه اسلامی هست... خیلی عالیه
منم چندتا فایل دارم اگه بعدا بتونم میزارم براتوون..

لطف می کنی
ااااااااا اون بود؟ خودم اونو خیلی دوست دارم ولی برای اینکه تعصب مذهبی و عقیدتی برای کسی از دوستان نداشته باشه می خواستم این رو بزارم, اشتباه شد

fada19990

New member
وااااااااااای می شهههههههههههه :smilies-azardl (113
من دوباره اشتباه پارسالم رو تکرار کردم و خیلی نگران ضعفم توی آمار هستم, وقت نذاشتم براش, تنها دل خوشیم به اینه که از اونجایی که ید طولایی در کنکور دارم و هرسال رتبه ام بهتر شده, امسالم بهتر بشه :25r30wi:

راوووي جااان مرررسي واسه فايل هااا! اصلا امسال انيستسو واسه ماس،يعني كلش ماس ماس!!!
ميكه راستي كسي يادشه بارسال بجها واسه شهرستان ميانكين درصدها و رتبه هاشون جند شد!?يادمه دل ارام زنجان قبول شد!كسي ميدونه ميانكينش جند بود!?

henri

New member
سلام دوستای عزیزم خوبین ؟ دلم براتون ی ذره شده بود نمیدونید چقدر دارم افسوس میخورم ک امسالم نخوندم و ..... فدا جون این مدت خیلی زحمت کشیدن و کلی تست گذاشتند فقط حیف ک من حتی جرات نمیکنم صورت سوالاشو بخونم چون هیچکدومو بلد نیستم اما خوشحالم ک شمادارید با هم تبادل اطلاعات میکنید و کمک همین کاش منم میتونستم از این فرصت استفاده کنم
امیدوارم انجمن امسال بهتر از پارسال قبولی بده هم تو علوم هم تو بهداشت
:smilies-azardl (113

rawy

New member
راوووي جااان مرررسي واسه فايل هااا! اصلا امسال انيستسو واسه ماس،يعني كلش ماس ماس!!!
ميكه راستي كسي يادشه بارسال بجها واسه شهرستان ميانكين درصدها و رتبه هاشون جند شد!?يادمه دل ارام زنجان قبول شد!كسي ميدونه ميانكينش جند بود!?

:25r30wi::thumbsupsmileyanim:

bashaw

New member
سلام دوستای عزیزم خوبین ؟ دلم براتون ی ذره شده بود نمیدونید چقدر دارم افسوس میخورم ک امسالم نخوندم و ..... فدا جون این مدت خیلی زحمت کشیدن و کلی تست گذاشتند فقط حیف ک من حتی جرات نمیکنم صورت سوالاشو بخونم چون هیچکدومو بلد نیستم اما خوشحالم ک شمادارید با هم تبادل اطلاعات میکنید و کمک همین کاش منم میتونستم از این فرصت استفاده کنم
امیدوارم انجمن امسال بهتر از پارسال قبولی بده هم تو علوم هم تو بهداشت
:smilies-azardl (113

سلام هنــــــــری موری، راستـــــــش من خیلی به فکرت میافتادم.. رفتی و دیگه سراغ از انجمن نگرفتی..
ایشالا که هر کجا هستی موفق و سلامت باشی..

bashaw

New member
:25r30wi::thumbsupsmileyanim:

الان مثلا جواب فدا رو دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا میگه درصدهای دل آرام رو داری؟؟
راستش فدا من خودم دنبال درصد بچه های شهرستان بودم، ولی هیچ کدوم حاضر نشدن بگن...:sad:

rawy

New member

الان مثلا جواب فدا رو دادی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بابا میگه درصدهای دل آرام رو داری؟؟
راستش فدا من خودم دنبال درصد بچه های شهرستان بودم، ولی هیچ کدوم حاضر نشدن بگن...:sad:

:25r30wi: خب نمییییییی دوووووووووونم
اون واسه انستیتو بود
درصدهای پارسال به کار امسال نمیاد دنبال حاشیه نباشید, هرسال داستان خودش رو داره ضمن اینکه رقبا هر سال قوی تر می شند

fada19990

New member
افزايش برانكيختكي موجب تحريك بردازش اطلاعات با كدام شيوه ميشود!?
موازي
سري
همزمان
تاخيري

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا