مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

rawy

New member
كداميك از موارد زير در كودكان از مصاديق تعامل فعال است!
نوزاد با مشاهده زن غريبه فرياد ميزند.

كودكي در بدو ورود به مدرسه فكر ميكند قرار است او را امبول بزنند و لذا فرياد مي زند.

كودك بدون اجازه والدين از خانه خارج و به شهربازي ميرود.

كودك با فعالبت بيش از اندازه ديكران را به زحمت مي اندازد

- - - Updated - - -

بجها اكه شما هم ميتونيد تست بزاريد،اينجوري مطالب مرور ميشه،بهترم تو ذهن ميمونه!

4 درسته؟
انقدر که مباحث زیاده هر طرفش رو می گیری می بینی یه طرف مونده :wacsmiley::black_eyed:

fada19990

New member
فدا جان خود آرمانی اتفاقا از مفاهیم آدلر بوده
خود آرمانی هدایت کننده بیانگر تصور فرد از هدف کمال است, که در هر موقعیت برای رسیدن به آن تلاش می کند

به نظرم یک درست باشه, چون مفهوم خود رو فروید و یونگ مطرح کردند و بقیه گسترش دادند
مرسی که وقت می زاری برای گذاشتن تست ها :heart:
عالي بود راوي جااااان!!!ببينيد اينطوري مطالب مرور ميشه و تو ذهن ميمونه !

rawy

New member
خود آرمانی هدایت کننده بیانگر تصور فرد از هدف کمال است, که در هر موقعیت برای رسیدن به آن تلاش می کند

به نظرم یک درست باشه, چون مفهوم خود رو فروید و یونگ مطرح کردند و بقیه گسترش دادند

آها گرفتم نکته اش رو, طبق معمول سوال رو بی دقت خوندم
سبک زندگی شامل : هدف فرد, خودپنداره, احساسهای فرد به دیگران و نگرش به دنیا می شد

Self concept
Self ideal
Picture of the world
Ego ideal

rawy

New member
عالي بود راوي جااااان!!!ببينيد اينطوري مطالب مرور ميشه و تو ذهن ميمونه !

اشتباه گفتم گزینه ای که برای جواب گفتی درست بود, من فکر کردم سوال مفاهیم آدلر هست, بعد دیدم نه موارد سبک زندگی آدلر رو گفته

fada19990

New member
اشتباه گفتم گزینه ای که برای جواب گفتی درست بود, من فکر کردم سوال مفاهیم آدلر هست, بعد دیدم نه موارد سبک زندگی آدلر رو گفته

درسته اشتباه كرديد ولي باعث شديد دو مطلبو كه تو نيمه هوشيارم بودنو هشيار كنم !thank you!!

fada19990

New member

درسته اشتباه كرديد ولي اشتباه شيريني بود، باعث شديد دو مطلبو كه تو نيمه هوشيارم بودنو هشيار كنم !thank you!!

bashaw

New member
سوال يك رو درست كفتيد ،افرررررررين ،سوال دوم رو هم مربوط به ازمون سال 81-82هست!راستش منم بار اولي بود كه هميجين جيزي ميبينم،جوابو زده كزينه ego ideal ،!كفتم بزار تو سايت كه بجها اشنا شن به همجين سوالا

مرسی... سوالای سال هشتاد مال زمانیه که آدلر نوجوون بوده، فک کنم بعدا بزرگ شده نظرش رو تغییر داده،:4d564ad6:
راستش من از هشتاد و شیش به بعد تست ها رو کار کردم..احتمالا سال های قبل از منابع دیگه ای استفاده کردند چون بعضی از سوالا حتی قابل فهم نیستن چه برسه به پاسخگویی..
میدونم سوال ها رو میپرسی که از جوابشون مطمئن بشی واسه همین سوال آخرت رو با شک میگم، خودت از کتاب چک کن جوابش رو چون من عمومی رو برای آزمون نخووندم. فکر کنم گزینه 3 راهبرد باشه..

fada19990

New member
فرايندي كه واحد شناختي در حافظه فعال و بر طبق معقوله ها و قواعد سازمان بندي مي شوند را جه مي نامند!?
حل مساله
استنتاج
راهبرد
نكهداري
زده استنتاج ،سوالش مال كنكور دكتري هستش!!!من فك كنم نكهداري ميشه!ولي اكه كسي نظر ديكه اي داره لطفا بكه!

bashaw

New member

آخه راوی ببین! تو کتاب اشاره نشده که چهار سبک زندگی داریم: 1.ایگوی آرمانی 2. تصویری از جهان و 3. سلف آرمانی و 4... کلا سوال اشتباهه با این سوال آدلر رو تو گور لرزوندن.....

bashaw

New member
من از بحثتون عقبم.... به من توجه نکنید، همزمان سه جا فعالیت دارم......:j58r36j3gcr4suxymup.

rawy

New member
زده استنتاج ،سوالش مال كنكور دكتري هستش!!!من فك كنم نكهداري ميشه!ولي اكه كسي نظر ديكه اي داره لطفا بكه!

استنتاج درسته , چون گفته حافظه فعال, نگهداری می شه واسه حافظه بلند مدت
حالا من دنبال یه گزینه ای مثل قطعه بندی اینا می گشتم ولی استنتاج هم مربوط به حافظه فعال می شه

rawy

New member
آخه راوی ببین! تو کتاب اشاره نشده که چهار سبک زندگی داریم: 1.ایگوی آرمانی 2. تصویری از جهان و 3. سلف آرمانی و 4... کلا سوال اشتباهه با این سوال آدلر رو تو گور لرزوندن.....

چرا تو کتاب نوشته, فیست صفحه 97 رو ببین قسمت سبک زندگی
سبک زندگی = هدف فرد, خودپنداره, احساس های فرد نسبت به دیگران و نگرش فرد نسبت به دنیا

ایگوی آرمانی نداریم, اون نکته انحرافیه به خاطر نزدیک بودن مفهوم سلف و ایگو

طراحان محترم به آدلر کاری نداشته باشیدااااااااااااااا, نظریه اش رو تحریف کنید با من طرفید :tonguesmiley:

- - - Updated - - -

من از بحثتون عقبم.... به من توجه نکنید، همزمان سه جا فعالیت دارم......:j58r36j3gcr4suxymup.

دررررررررررررررس بخوووووووووووووون :mad_majidonline::p7977cujr38iyymsu8:

آخرین ویرایش:

bashaw

New member
چرا تو کتاب نوشته, فیست صفحه 97 رو ببین قسمت سبک زندگی
سبک زندگی = هدف فرد, خودپنداره, احساس های فرد نسبت به دیگران و نگرش فرد نسبت به دنیا

ایگوی آرمانی نداریم, اون نکته انحرافیه به خاطر نزدیک بودن مفهوم سلف و ایگو

طراحان محترم به آدلر کاری نداشته باشیدااااااااااااااا, نظریه اش رو تحریف کنید با من طرفید :tonguesmiley:

دررررررررررررررس بخوووووووووووووون :mad_majidonline::p7977cujr38iyymsu8:

درسته حق با شماست رکتر راوی
ولی من اینطور برداشت کردم که سوال میگه چهار نوع سبک زندگی داریم!و یکی از اینها جزو چهار تا نیست!!!
در حالی که اصل مطلب اینه که سبک زندگی از چهار مورد شکل میگیره که خودت اشاره کردی.
من بازم رو موضع خودم هستم که سوال ایراد داره.............

چشـــــــــم درس میخونم ولی باید دو لقمه نون هم کاسبی کنم.:ahi5slcgm04mi8jqqkl

- - - Updated - - -

fada19990

New member
استنتاج درسته , چون گفته حافظه فعال, نگهداری می شه واسه حافظه بلند مدت
حالا من دنبال یه گزینه ای مثل قطعه بندی اینا می گشتم ولی استنتاج هم مربوط به حافظه فعال می شه

تو هيلكارد جيزي در نورد استنتاج ننوشته،البته دوباره جك ميكنم،اره نكهداري مال حافظه بلند مدته ولي جون هيج كزينه اي برام اشنا نبود منم نكهداري رو انتخاب كردم!:((((((((

rawy

New member
درسته حق با شماست رکتر راوی
ولی من اینطور برداشت کردم که سوال میگه چهار نوع سبک زندگی داریم!و یکی از اینها جزو چهار تا نیست!!!
در حالی که اصل مطلب اینه که سبک زندگی از چهار مورد شکل میگیره که خودت اشاره کردی.
من بازم رو موضع خودم هستم که سوال ایراد داره.............

چشـــــــــم درس میخونم ولی باید دو لقمه نون هم کاسبی کنم.:ahi5slcgm04mi8jqqkl[/B]
- - - Updated - - -

ببین رو کلمه دکتر لغزش کلامی داشتی این یعنی من دکتر بشو نیستم , یا منو به دکتری قبولی نداری ها ها ها ها :New (6): :25r30wi:
کنکور همینه می تونن سوال غلط می دن, جواب غلط می دن, ماییم که باید خودمون رو با اونها وفق بدیم
به شیوه های تست زنی حتما توجه کنید, اینجا دو گزینه نزدیک بهم داده شده که باید استنباط کنیم ایگوی ایده آل نداشتیم
چشمتون سلامت, آخی شماهم دنبال نونی؟؟؟ منم الان به همین دلیل اینجام, آخر همین نون نمی زاره قبول بشم
امیدوارم هم کار هم مطالعه پر برکت باشه براتون :riz304:

bashaw

New member
ببین رو کلمه دکتر لغزش کلامی داشتی این یعنی من دکتر بشو نیستم , یا منو به دکتری قبولی نداری ها ها ها ها :New (6): :25r30wi:
کنکور همینه می تونن سوال غلط می دن, جواب غلط می دن, ماییم که باید خودمون رو با اونها وفق بدیم
به شیوه های تست زنی حتما توجه کنید, اینجا دو گزینه نزدیک بهم داده شده که باید استنباط کنیم ایگوی ایده آل نداشتیم
چشمتون سلامت, آخی شماهم دنبال نونی؟؟؟ منم الان به همین دلیل اینجام, آخر همین نون نمی زاره قبول بشم
امیدوارم هم کار هم مطالعه پر برکت باشه براتون :riz304:

لغزش کلامی نه لغزش نوشتاری... روانکاوا هنوز به این مرحله نرسیدن که لغزش نوشتاری رو تحلبل کنن..از منظر شناختی آهنگ حرف ر در دکتر راوی باعث این خطا شده ولی از منظر خودم اول خواستم بنویسم راوی بعد با خودم فک کردم دیدم دکتر راوی بهتره که در حین اضافه کردن و پاک کردن این خطا به وجود اومد..
خدایا چی میگــــــم، برم به کار و زندگیم برسم.....
چشم بیشتر دقت میکنم...... چندان هم نون نیست بیشتر مرتبط با کار خودمونه، ولی بلاخره مجبورم که باشم، مسئولیته...
ایشالا که برای خودت هم همینطور باشه....... و موفقیت هات رو پشت سر هم همینجا جشن بگیرم...الهی آمین

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا