مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

marzieh88

New member
:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584xسلام بچه ها
من با ارزیابی هایی که این اواخر کردم تقریبا مطمئنم که قبول نمیشم ولی الان یه معنی بهتر واسه این سختی کشیدنم پیدا کردم :
نمیخوام رینگ بکس کنکور رو خالی بذارم! (آقا هاوش هم خیلی زیبا به این نکته پرداختن)
پستای این چند روزتونم خوندم ،از لطف همگی ممنونم
هستم

معصومه بالاخره بعد از 5-6روز دوری از درس و تاپیک تصمیم نهایی مو گرفتم.
زیاد تنهامون نذار:thumbsupsmileyanim:

masoumeh90

New member
مرسی مرضیه جان از دلگرمی دادنت...عزیزم خیلی عقبم،ایشالله سال بعد جزو برترا میشم،بازم دیر شروع کردم،خیالی نیس...امیدوارم همتون امسال قبول شین،من زیاد درگیر حاشیه شدم

fada19990

New member
مرسی مرضیه جان از دلگرمی دادنت...عزیزم خیلی عقبم،ایشالله سال بعد جزو برترا میشم،بازم دیر شروع کردم،خیالی نیس...امیدوارم همتون امسال قبول شین،من زیاد درگیر حاشیه شدم

به نظر من عقب نكش!من بارسال دانشجو بودم.كلاس زبانم ميرفتم ،از هر كتابي هم جهر و بنج فصل بيشتر نرسيدم بخونم ،با اين حال رتبه ام شد هفتاد!درسته قبول نشدم ولي بهتر از اين بود كه ازمون نميدادم!

- - - Updated - - -

در ديدكاه يادكيري اجتماعي شناختي بندروا جه جيزي ارزش تقويت را براي هر رويداد با عمل تعيين ميكند!?
نياز فرد
بتانسيل رفتاز
موقعيت روانشناختي
انكيزش

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: rawy

fada19990

New member
به نظر من عقب نكش!من بارسال دانشجو بودم.كلاس زبانم ميرفتم ،از هر كتابي هم جهر و بنج فصل بيشتر نرسيدم بخونم ،با اين حال رتبه ام شد هفتاد!درسته قبول نشدم ولي بهتر از اين بود كه ازمون نميدادم!

- - - Updated - - -

در ديدكاه يادكيري اجتماعي شناختي بندروا جه جيزي ارزش تقويت را براي هر رويداد با عمل تعيين ميكند!?
نياز فرد
بتانسيل رفتاز
موقعيت روانشناختي
انكيزش
ممنون ميشم اكه.كسي سوالاي منو جواب بده!

bashaw

New member

- - - Updated - - -

نياز فرد
بتانسيل رفتاز
موقعيت روانشناختي
انكيزش

فدا ماشاالله سوالاتت دهشتناک هستن... تمرکز بالا میخواد... و بعضی وقتا مثل این سوال آدم مجبور میشه روش تحقیق رو بزاره کنار، شخصیت رو باز کنه ببینه قضیه چیه...
به هر حال نکته اصلی اینکه نظریه يادگيري اجتماعي شناختي متعلق به راتر هست نه بندورا!!!!
و حالال سوال: صفحه 403 شخصیت پاراگراف آخر نوشته : چه چیزی ارزش تقویت را برای هر رویدا یا موقعیت با عمل تعیین کند؟ یکی برداشت فرد هست یکی هم نیازهای فرد و مورد آخر پیامد های مورد انتظار برای تقویت آینده هست... با توجه به توضیحات گزینه یک باید درست باشه ینی نیازهای فرد.....دیگه نمیدونم این تست چه سالیه و کدوم مورد رو گزینه صحیح اعلام کرده...
خیلی دوست دارم سوال های دیگت رو هم جواب بدم ولی جز چندتا بیشترشون رو بلد نبودم... این تیپ سوال ها رو گذاشتم که جواب ندم.

fada19990

New member
فدا ماشاالله سوالاتت دهشتناک هستن... تمرکز بالا میخواد... و بعضی وقتا مثل این سوال آدم مجبور میشه روش تحقیق رو بزاره کنار، شخصیت رو باز کنه ببینه قضیه چیه...
به هر حال نکته اصلی اینکه نظریه يادگيري اجتماعي شناختي متعلق به راتر هست نه بندورا!!!!
و حالال سوال: صفحه 403 شخصیت پاراگراف آخر نوشته : چه چیزی ارزش تقویت را برای هر رویدا یا موقعیت با عمل تعیین کند؟ یکی برداشت فرد هست یکی هم نیازهای فرد و مورد آخر پیامد های مورد انتظار برای تقویت آینده هست... با توجه به توضیحات گزینه یک باید درست باشه ینی نیازهای فرد.....دیگه نمیدونم این تست چه سالیه و کدوم مورد رو گزینه صحیح اعلام کرده...
خیلی دوست دارم سوال های دیگت رو هم جواب بدم ولی جز چندتا بیشترشون رو بلد نبودم... این تیپ سوال ها رو گذاشتم که جواب ندم.
دوستم معمولا تو كنكور از اين سوالايي دهشتناك يكي دو تايي ميدون و از اونجايي كه هر سال يه سري سوال تكراري مياد منم جواباشون رو حفظ ميكنم!در مورد اين سوالام بكم كه باسخ نامه كزينه يك رو زده ولي از اونجايي كه خودتون هم اشاره كرديد اين مبحث مربوط به راتر نه بندروا منم واسه همين كيج شدم!شرمنده كه از روش تحقيق هوندن انداختمتون!!!!

fada19990

New member
لطفا هركس ميتونه جواب بده!
براساس نظريه كلبرك يك كودك طبيعي از جه سني تقريبي قادر است الزامات اخلاقي مراجع قدرت همجون والدين يا خدا را درك كند!?
3سالكي . 5سالكي ، هفت سالكي، يازده سالكي

در يادكيري طرحهاي بيجيده ،يادكيري به كذام شيوه انجام ميشود!
شرطي شدن كلاسك، شرطي شدن عامل، بينش، تقليد
جواب اين سوالا رو هم تو باسخ نامه زده به ترتيب كزينه دو و كزينه 3،از اونجايي كه باسخنامه خيلي اشتباه داره خواستم مطمئن شم جوابا درستن يا نه !

bashaw

New member
دوستم معمولا تو كنكور از اين سوالايي دهشتناك يكي دو تايي ميدون و از اونجايي كه هر سال يه سري سوال تكراري مياد منم جواباشون رو حفظ ميكنم!در مورد اين سوالام بكم كه باسخ نامه كزينه يك رو زده ولي از اونجايي كه خودتون هم اشاره كرديد اين مبحث مربوط به راتر نه بندروا منم واسه همين كيج شدم!شرمنده كه از روش تحقيق هوندن انداختمتون!!!!
آره میدونم سوال تکراری میدن، منم بعضی وقتا راهی جز حفظ کردن برام باقی نمی مونه... خواهش میکنم، کاری نکردم..

rawy

New member

- - - Updated - - -

نياز فرد
بتانسيل رفتاز
موقعيت روانشناختي
انكيزش

بچه ها فدا پارسال سال اولش بود رتبه اش از من بهتر شد :applause:
الان قضاوت ها به خاطر استرس دچار سوگیری هست, صلاحیت اینکه خودتون رو بسنجید ندارید
قبول نمی شید دیگه؟ اکی؟ پس با خیال آسوده و بدون دغدغه آزمون بدید, قبول نشدن بهونه خوبی برای کنار کشیدن نیست, قبول نمی شید که نمی شید چه ربطی داره به نیمه کاره رها کردن مسیر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر می خواستید رها کنید چرا شروع کردید؟ وقتتون رو از سر راه آوردید؟ :smiliess (7):

mahsaaaa

New member

- - - Updated - - -

نياز فرد
بتانسيل رفتاز
موقعيت روانشناختي
انكيزش
سلام فدا جون،1 درسته

fada19990

New member
دانشجويي كه جواب منفي از فرد مورد علاقه خود شنيدع بود بيان مرد"منظورم امتحان كردن او بود و اصلا نميخواستمش"او از كداميك از مكانيسم هاي دفاعي استفاده نموده است!?
انكار
واكنش وارانه
دليل تراشي
فلسفه بافي

- - - Updated - - -

كداميك از باسخ هاي زير جزو جعار كروه "شيوه زندكي"ادلر نمي باشد!
Self concept
Self ideal
Picture of the world
Ego ideal

fada19990

New member
افزايش حافظه در كدام اختلال بيشتر ديده ميشود!?
مانيا
هذياني
فوبيا
Ptsd

bashaw

New member
دانشجويي كه جواب منفي از فرد مورد علاقه خود شنيدع بود بيان مرد"منظورم امتحان كردن او بود و اصلا نميخواستمش"او از كداميك از مكانيسم هاي دفاعي استفاده نموده است!?
انكار
واكنش وارانه
دليل تراشي
فلسفه بافي

- - - Updated - - -

كداميك از باسخ هاي زير جزو جعار كروه "شيوه زندكي"ادلر نمي باشد!
Self concept
Self ideal
Picture of the world
Ego ideal

به نظر من سوال اول گزینه 3 باشه....
و سوال دوم: مطمئنی سوال رو درست نوشتی؟ هیچ جا ندیدم این مفاهیم رو به آدلر نسبت بدن.هم شخصیت و هم روان درمانی رو چک کردم چیزی پیدا نکردم در موردش..
اگه زحمت نیست بگو کنکور چه سالیه و جوابشون چی میشه؟ اگرم سوال دوم رو تو کتابی جایی پیدا کردی بگو تا مطالعه کنم..ممنون

fada19990

New member
فرايندي كه واحد شناختي در حافظه فعال و بر طبق معقوله ها و قواعد سازمان بندي مي شوند را جه مي نامند!?
حل مساله
استنتاج
راهبرد
نكهداري

fada19990

New member

به نظر من سوال اول گزینه 3 باشه....
و سوال دوم: مطمئنی سوال رو درست نوشتی؟ هیچ جا ندیدم این مفاهیم رو به آدلر نسبت بدن.هم شخصیت و هم روان درمانی رو چک کردم چیزی پیدا نکردم در موردش..
اگه زحمت نیست بگو کنکور چه سالیه و جوابشون چی میشه؟ اگرم سوال دوم رو تو کتابی جایی پیدا کردی بگو تا مطالعه کنم..ممنون
سوال يك رو درست كفتيد ،افرررررررين ،سوال دوم رو هم مربوط به ازمون سال 81-82هست!راستش منم بار اولي بود كه هميجين جيزي ميبينم،جوابو زده كزينه ego ideal ،!كفتم بزار تو سايت كه بجها اشنا شن به همجين سوالا

fada19990

New member
كداميك از موارد زير در كودكان از مصاديق تعامل فعال است!
نوزاد با مشاهده زن غريبه فرياد ميزند.

كودكي در بدو ورود به مدرسه فكر ميكند قرار است او را امبول بزنند و لذا فرياد مي زند.

كودك بدون اجازه والدين از خانه خارج و به شهربازي ميرود.

كودك با فعالبت بيش از اندازه ديكران را به زحمت مي اندازد

- - - Updated - - -

بجها اكه شما هم ميتونيد تست بزاريد،اينجوري مطالب مرور ميشه،بهترم تو ذهن ميمونه!

rawy

New member
سوال يك رو درست كفتيد ،افرررررررين ،سوال دوم رو هم مربوط به ازمون سال 81-82هست!راستش منم بار اولي بود كه هميجين جيزي ميبينم،جوابو زده كزينه ego ideal ،!كفتم بزار تو سايت كه بجها اشنا شن به همجين سوالا

فدا جان خود آرمانی اتفاقا از مفاهیم آدلر بوده
خود آرمانی هدایت کننده بیانگر تصور فرد از هدف کمال است, که در هر موقعیت برای رسیدن به آن تلاش می کند

به نظرم یک درست باشه, چون مفهوم خود رو فروید و یونگ مطرح کردند و بقیه گسترش دادند
مرسی که وقت می زاری برای گذاشتن تست ها :heart:

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا