مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

PSyChoO

New member
بله من پسرم، یادم نمیاد، خواهش میکنم، شما بزرگتر مایی هر چی هم گفتی..تقصیر منم هست ، اسم خودم تو همه سایتا تکراریه،واسه همین این اسم مجهول الهویه رو میزنم، این تنها اسمیه که فقط واس ماس:riz304::riz304:

حالا باوشه ب چ معنا هست؟

rawy

New member
درود بی کران

خب تقریبا یه ماه دیگه به کنکور مونده و ...

آیا قبول میشم...؟ سوالیه که بیشتر از هروقت دیگه ای و بیشتر از هر چیز دیگه ای ذهن رو به خودش مشغول می کته.

جواب دادن به این سوال خیلی سخته و البته عذاب آوره که یه لحظه بگی آره چراکه نه! و چند دقیقه بعد... با این همه رقیب مگه میشه
راحت ترین راه اینه که قید کنکور و درس و ارشد رو بزنی تا از شر این سوال بی جواب هم راحت بشی! کاری که دوسال پیش خودم هم انجام دادم ولی وقتی که نتیجه ها اومد ... ای وای اگه یه ماه دیگه درس خونده بودم شاید الان قبول شده بودم. ای کاش اون یه ماه رو هم خونده بودم!حس یه آدمی رو داشتم که به خاطر ترس، از جنگیدن فرار کرده. حسی که به مراتب تحملش سخت تر از تحمل سوال قبلیه. شاید اگر هم می خوندم قبول نمی شدم ولی می تونستم سرم رو بالا بگیرم که تمام تلاشم رو کردم ولی نشد.

اما چه کار کنیم با این سوال عذاب آور توی این یه ماه پر استرس؟ بهتره اصلا و ابدا به نتیجه فکر نکنید. مهم نیست قبول بشید یا نه مهم اینه که مثل یک گلادیاتور بجنگید با تمام توان.
حرفایی که زدم رو توی این یه بیت از سعدی خلاصه می کنم.
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
وگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

یا حق:heart:

سلام، حالتون خوبه؟
خیلییییی لطف کردید که تو این شرایط همراهمون بودید، بسیار گذار بود و روحیه بخش
امیدوارم هر جا هستید سلامت و موفق باشید :rose:

marzieh88

New member
:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584xسلام بچه ها
من با ارزیابی هایی که این اواخر کردم تقریبا مطمئنم که قبول نمیشم ولی الان یه معنی بهتر واسه این سختی کشیدنم پیدا کردم :
نمیخوام رینگ بکس کنکور رو خالی بذارم! (آقا هاوش هم خیلی زیبا به این نکته پرداختن)
پستای این چند روزتونم خوندم ،از لطف همگی ممنونم
هستم

marzieh88

New member
:25r30wi:
بله من پسرم، یادم نمیاد، خواهش میکنم، شما بزرگتر مایی هر چی هم گفتی..تقصیر منم هست ، اسم خودم تو همه سایتا تکراریه،واسه همین این اسم مجهول الهویه رو میزنم، این تنها اسمیه که فقط واس ماس:riz304::riz304:
منم تا زمانیکه ایمیلتو دادی خیال میکردم دختری !!!
فکر کنم ازین شکلکای قلب و بغل و اینا زیاد واست گذاشتم

bashaw

New member
:25r30wi:
منم تا زمانیکه ایمیلتو دادی خیال میکردم دختری !!!
فکر کنم ازین شکلکای قلب و بغل و اینا زیاد واست گذاشتم
.........................................................................
عجب :5:

من فکر میکردم کلا بچه ها اوپن مایندن .....:25r30wi::25r30wi:
خوش اومدی به رینگ
دیـــــــــــنگ... fight

crazy 4 u

New member
بچه ها همگی خیلی ماهین......
از همدلی همتون ممنونم.. وقتی این تاپیک میام انگیزه میگیرم....
از قوت قلبی که اقا هاوش دادن بینهایت ممنونم.. و براتون آرزوی بهترینا رو دارم..
از حضور سپیده جون خییییییییییییییییییییییییلی تشکر دارم و از جوابایی که بهمون میده و بابت همه چی ممنونمممم و برات عزیزم بهترینا رو آرزو دارم و من به شخصه هر وقت حضور سپیده جونو با لایک هایی که میده حس میکنم خییییییییلی خوشحال میشم که پابه پا باماست.
بچه ها برا تک تکتون( چون زیادین ممکنه اسماتون یادم بره ) آرزوی بهترینا رو دارم، ان شاالله که خبر قبولی تک تکتونو بشنوم...

- - - Updated - - -

بچه ها همگی خیلی ماهین......
از همدلی همتون ممنونم.. وقتی این تاپیک میام انگیزه میگیرم....
از قوت قلبی که اقا هاوش دادن بینهایت ممنونم.. و براتون آرزوی بهترینا رو دارم..
از حضور سپیده جون خییییییییییییییییییییییییلی تشکر دارم و از جوابایی که بهمون میده و بابت همه چی ممنونمممم و برات عزیزم بهترینا رو آرزو دارم و من به شخصه هر وقت حضور سپیده جونو با لایک هایی که میده حس میکنم خییییییییلی خوشحال میشم که پابه پا باماست.
بچه ها برا تک تکتون( چون زیادین ممکنه اسماتون یادم بره ) آرزوی بهترینا رو دارم، ان شاالله که خبر قبولی تک تکتونو بشنوم...

mahsaaaa

New member
من با ارزیابی هایی که این اواخر کردم تقریبا مطمئنم که قبول نمیشم ولی الان یه معنی بهتر واسه این سختی کشیدنم پیدا کردم :
نمیخوام رینگ بکس کنکور رو خالی بذارم! (آقا هاوش هم خیلی زیبا به این نکته پرداختن)
هستم
سلاااام،آفرین که رینگ بکسو خالی نذاشتی...
به امید پیروزی همه

rawy

New member
هستم

:a2d3::4d564ad6:

fada19990

New member
من با اينكه معني bashawرو نميدووونستم ،ولي از همووووون اول حس ميكردم بسر باشي!!!!!جالبه بارسالم سبيده حووون تا نزديكاي كنكور فك ميكرد اقا هاوش دختررره!!!!!:))))

bashaw

New member
من با اينكه معني bashawرو نميدووونستم ،ولي از همووووون اول حس ميكردم بسر باشي!!!!!جالبه بارسالم سبيده حووون تا نزديكاي كنكور فك ميكرد اقا هاوش دختررره!!!!!:))))

حالا کسی هم از من نپرسید و الا میگفتم... انشاالله به سرنوشت هاوش و سپیده مبتلا بشیم بخاطر این همه شباهت :(40)::auizz3ffy9vla57584x

و اینکـــــه فـــــدا و روای امروز دنبال کارنامه ها بودم پست های پارسال رو خونـــــدم، با تک تک سلولام آرزو کردم که امسال مزد تلاشتون رو بگیرید، واقعا تلاشتون و پشتکارتون جای تحسینه ..آنشاالله که بهترین نتیجه رو بگیرید.

fada19990

New member
حالا کسی هم از من نپرسید و الا میگفتم... انشاالله به سرنوشت هاوش و سپیده مبتلا بشیم بخاطر این همه شباهت :(40)::auizz3ffy9vla57584x

و اینکـــــه فـــــدا و روای امروز دنبال کارنامه ها بودم پست های پارسال رو خونـــــدم، با تک تک سلولام آرزو کردم که امسال مزد تلاشتون رو بگیرید، واقعا تلاشتون و پشتکارتون جای تحسینه ..آنشاالله که بهترین نتیجه رو بگیرید.
ايشالاااااااااا باشوااااااا!!!!ايشالا همكي همكلاسي شيم!

eeeeeeehsan

New member
سلام دوستان
16.gif

این آخرین شانس و احتمالن تلاش برای عوض کردن تاریخ آزمون هاست.
لطفن هرکی هرکاری از دستش بر میاد دریغ نکنه، هرچقدر می تونید تماس بگیرید.

ببینید پارسال ادمین یه همچین تاپیکی رو زدن:
اعتراض براي برگرداندن تاريخ برگزاري آزمون ارشد پزشكي 93 به روال عادي هر سال

با اعتراضی که بچه های پارسالی کردن تاریخ افتاد به 22 و 23 خرداد.
امسال هم همینطور، باید اعتراض کنید تا نتیجه بده، ولی اصلن رو تغییر کردن زمانش حساب باز نکنید و سخت بخونید.

من خودم به شخصه نمی خوام تاریخش عوض بشه چون دیگه حوصله ندارم، هنوز خیلی عقبم ولی میخوام هرچه زودتر تموم شه راحت شم.
ولی از فردا با 4تا خط موبایل و ثابت هی تماس میگیرم باهاشون. شما هم اگه میخواین تاریخ عوض بشه به دوست و آشنا و فامیل و همه اطلاع بدید که فقط و فقط تماس بگیرین با شماره های:
81452052
81452574
81452575
دفتر پورکاظمی 81453309
کارشناس آزمون ارشد خانم اسد برقی 81453243

ریمایندر رو گوشیتون سیو کنید 1 ساعت یه بار زنگ بزنید.

زنگ که میزنید جواب نمیدن ناامید نشین، باز زنگ بزنید.
هرکی تلفن رو برداشت بگین به تاریخ آزمون اعتراض دارین، واسه چی گذاشتینش 1 خرداد!!
28 خرداد اول رمضونه، فوقش 2 روز آزمون سراسری هست و 1 روزش هم استخدامی. اینا بهونشونه چون میخوان آزمون رو سریعتر برگزار کنن برن دنبال خوشی.
22 خرداد هم نشه 20، 19، 18 خرداد هم می تونن بندازن. فقط باید جدی باشین تا بفهمن اعتراضتون جدیه.

یه خواهش دیگه؛
نگین که ولش حالا بچه ها تماس میگیرن، معرفت داشته باشین و همه تماس بگیرین.

فقط جدی باشید، هر روز تماس بگیرید. بچه های ارشد پارسال و امسال و هرسال و اینجا و اونجا هیچکی واستون دل نمی سوزونه جز خودتون، پس جدی باشید.
بین دوستان و پدر و مادر و فامیل و همه اطلاع رسانی کنید که تا اونجایی که راه داره حجم تماس ها افزایش پیدا کنه.

rawy

New member

ممنونم یه عالمه از لطف شما
سال قبل خوشبختانه آمار قبولی بین بچه های انجمن بالاتر بوده امیدوارم امسال هم این اتفاق خوب بیفته, در مورد آزمون بهداشت من اعتقاد دارم که هرچقدر تلاش کنیم همونقدر نتیجه خواهیم گرفت ان شاء الله همه دوستان نتیجه تلاش و دونسته هاشون رو خواهند دید
از تک تک سلولهاتون سپاسگزارم :tonguesmiley: و منتظر خبرهای خوشتون هستم :rose:

fada19990

New member
بجها.سلام،به نظر شما جواب سوالايي 59و 62و 69ازمونسال86-85 جي ميشه!?مرررررسي

taraane

New member
سلام آقایونو خانومای روانشناس...
خسته نباشیدانشاالله همتون قبولید...

fada19990

New member
در كدام يك از موارد زير احتمال بيشتري وجود دارد كه ياكيري بدون مداخله هشياري صورت بذيرد!?

اجتماعي .شناختي. كلاسيك . وسيله اي

تجربي نكرها و رفتاز نكرها در كدام يك از اصول زير با هم اختلاف دارند!?

ذهن كرايي . ازمايشكري .محيط كراييي . ذات كرايييي

كدام يك از موترد ذيل در مورد انجه ازمون هاي رايج هوش ميسنجند ،صادق است!

خلاقيت و نواوري . تفكر همكرا .توانايي بيشرفت فرد بعد از اموزش .تفكر واكرا

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا