PSyChoO
New member
بله من پسرم، یادم نمیاد، خواهش میکنم، شما بزرگتر مایی هر چی هم گفتی..تقصیر منم هست ، اسم خودم تو همه سایتا تکراریه،واسه همین این اسم مجهول الهویه رو میزنم، این تنها اسمیه که فقط واس ماس:riz304::riz304:
حالا باوشه ب چ معنا هست؟
بله من پسرم، یادم نمیاد، خواهش میکنم، شما بزرگتر مایی هر چی هم گفتی..تقصیر منم هست ، اسم خودم تو همه سایتا تکراریه،واسه همین این اسم مجهول الهویه رو میزنم، این تنها اسمیه که فقط واس ماس:riz304::riz304:
حالا باوشه ب چ معنا هست؟
باوشه که نه مژگان.. باشاو...bashaw یه واژه انگلیسیه به معنی نجیب زاده، اصیل، پاشا
درود بی کران
خب تقریبا یه ماه دیگه به کنکور مونده و ...
آیا قبول میشم...؟ سوالیه که بیشتر از هروقت دیگه ای و بیشتر از هر چیز دیگه ای ذهن رو به خودش مشغول می کته.
جواب دادن به این سوال خیلی سخته و البته عذاب آوره که یه لحظه بگی آره چراکه نه! و چند دقیقه بعد... با این همه رقیب مگه میشه
راحت ترین راه اینه که قید کنکور و درس و ارشد رو بزنی تا از شر این سوال بی جواب هم راحت بشی! کاری که دوسال پیش خودم هم انجام دادم ولی وقتی که نتیجه ها اومد ... ای وای اگه یه ماه دیگه درس خونده بودم شاید الان قبول شده بودم. ای کاش اون یه ماه رو هم خونده بودم!حس یه آدمی رو داشتم که به خاطر ترس، از جنگیدن فرار کرده. حسی که به مراتب تحملش سخت تر از تحمل سوال قبلیه. شاید اگر هم می خوندم قبول نمی شدم ولی می تونستم سرم رو بالا بگیرم که تمام تلاشم رو کردم ولی نشد.
اما چه کار کنیم با این سوال عذاب آور توی این یه ماه پر استرس؟ بهتره اصلا و ابدا به نتیجه فکر نکنید. مهم نیست قبول بشید یا نه مهم اینه که مثل یک گلادیاتور بجنگید با تمام توان.
حرفایی که زدم رو توی این یه بیت از سعدی خلاصه می کنم.
به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل
وگر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
یا حق:heart:
منم تا زمانیکه ایمیلتو دادی خیال میکردم دختری !!!بله من پسرم، یادم نمیاد، خواهش میکنم، شما بزرگتر مایی هر چی هم گفتی..تقصیر منم هست ، اسم خودم تو همه سایتا تکراریه،واسه همین این اسم مجهول الهویه رو میزنم، این تنها اسمیه که فقط واس ماس:riz304::riz304:
مرضیههههههههههههههههههه :smiliess (2)::t9y3o740):
.........................................................................:25r30wi:
منم تا زمانیکه ایمیلتو دادی خیال میکردم دختری !!!
فکر کنم ازین شکلکای قلب و بغل و اینا زیاد واست گذاشتم
سلاااام،آفرین که رینگ بکسو خالی نذاشتی...:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584xسلام بچه ها
من با ارزیابی هایی که این اواخر کردم تقریبا مطمئنم که قبول نمیشم ولی الان یه معنی بهتر واسه این سختی کشیدنم پیدا کردم :
نمیخوام رینگ بکس کنکور رو خالی بذارم! (آقا هاوش هم خیلی زیبا به این نکته پرداختن)
پستای این چند روزتونم خوندم ،از لطف همگی ممنونم
هستم
:auizz3ffy9vla57584x:auizz3ffy9vla57584xسلام بچه ها
من با ارزیابی هایی که این اواخر کردم تقریبا مطمئنم که قبول نمیشم ولی الان یه معنی بهتر واسه این سختی کشیدنم پیدا کردم :
نمیخوام رینگ بکس کنکور رو خالی بذارم! (آقا هاوش هم خیلی زیبا به این نکته پرداختن)
پستای این چند روزتونم خوندم ،از لطف همگی ممنونم
هستم
من با اينكه معني bashawرو نميدووونستم ،ولي از همووووون اول حس ميكردم بسر باشي!!!!!جالبه بارسالم سبيده حووون تا نزديكاي كنكور فك ميكرد اقا هاوش دختررره!!!!!)))
ايشالاااااااااا باشوااااااا!!!!ايشالا همكي همكلاسي شيم!حالا کسی هم از من نپرسید و الا میگفتم... انشاالله به سرنوشت هاوش و سپیده مبتلا بشیم بخاطر این همه شباهت40)::auizz3ffy9vla57584x
و اینکـــــه فـــــدا و روای امروز دنبال کارنامه ها بودم پست های پارسال رو خونـــــدم، با تک تک سلولام آرزو کردم که امسال مزد تلاشتون رو بگیرید، واقعا تلاشتون و پشتکارتون جای تحسینه ..آنشاالله که بهترین نتیجه رو بگیرید.
حالا کسی هم از من نپرسید و الا میگفتم... انشاالله به سرنوشت هاوش و سپیده مبتلا بشیم بخاطر این همه شباهت40)::auizz3ffy9vla57584x
و اینکـــــه فـــــدا و روای امروز دنبال کارنامه ها بودم پست های پارسال رو خونـــــدم، با تک تک سلولام آرزو کردم که امسال مزد تلاشتون رو بگیرید، واقعا تلاشتون و پشتکارتون جای تحسینه ..آنشاالله که بهترین نتیجه رو بگیرید.
فدا جان ،سوالای 85 رو ندارم بی زحمت متن این سوالاییو که گفتی بذار.بجها.سلام،به نظر شما جواب سوالايي 59و 62و 69ازمونسال86-85 جي ميشه!?مرررررسي