به نظر من ازمون z درسته:برای ازمون دو نسبت مستقل همیشه از ازمون z استفاده میشه و در صورت نبودن این ازمون از خی دو استفاده میشه.در صورتي كه قصد داشته باشيد ،نسبت افسردكي در بين دو جنس نذكر و مونث را با يك ازمون اماري مقايسه كنيد ،كداميك از ازمون هاي زير مناسبترين است!?
Tمستقل
tوابسته
zهمبسته
zمستقل
بجها فقط لطفا با توضيح!!مرررسي!
به نظر من ازمون z درسته:برای ازمون دو نسبت مستقل همیشه از ازمون z استفاده میشه و در صورت نبودن این ازمون از خی دو استفاده میشه.
جون كفته نسبت از ازمون z،استفاده ميكنيم!?اكر ميكفت دو كروه از ازمونtاستفاده ميكرديم!?
وقتی میانگین دو گروه مستقل رو بخواد هم از ازمون tو هم ازz با توجه به حجم گروه و مشخص بودن یا نبودن انحراف استاندارد میشه استفاده کرد ولی اینجا نسبت رو خواسته که از z وخی دو استفاده میشه البته دوستان هم نظر بدن خوبه
سلام
خانم دکترا. و دکتر آقاها:دی
امیدوارم این نبودنتون حاکی از درس خوندنتون باشه و سالم و سلامت و موفق باشین
اگه کسی اینورا پر میزنه هنوز من دوتا سوال دارم
یکی اینکه من میخام منابع بهداشت سال دیگه رو بگیرم. آسیب شناسی چی بگیرم بنظرتون؟ اوتمرو بخرم؟
بعد دیگه منبع تست آزمون ارشد بهداشت رو چی بگیرم بهتره؟
ممنونم از عزیزانی که لطف میکنن پاسخ میدن
سلام دوستم ،
جواب سوال يك:من اكه جاي شما بودم فقط منابع اصلي مثل رواندرماني و شخصيتو ،باليني و اسيب رو ميخريدم،لزكي و و يه كتاب تست امار ،واسه اسيب تا اونجايي كه من اطلاع دارم كابلان جديد ترجمه فرزين رضاعي تابستون مياد بازار!بقيه رو هم تا دي ماه صبر كن!بهداشت منبع خاصي واسه تست زدن نداره،...!اينم جواب سوال دوم
خیلی ممنونم عزیزم.
بنظرت اوتمر عوض میشه با DSM5?
من جواب سوالاتو بلد نیستم متاسفانه:bunnyearsmiley::riz513:
فدا ، شرطی سازی نهانی رو مطمئن نیستم واسه همین موندم تا پیشکسوتا جواب بدن ولی حسه غریبی بهم میگه یعنی اینکه شرطی سازی انجام بشه ولی تو رفتار نمود نکنه ، شرطی سازی خیالی.كاش يه نفر هم سوال هايي رو كه من برسيدم رو ج ميداد!!!!(((((
سلام
خانم دکترا. و دکتر آقاها:دی
امیدوارم این نبودنتون حاکی از درس خوندنتون باشه و سالم و سلامت و موفق باشین
اگه کسی اینورا پر میزنه هنوز من دوتا سوال دارم
یکی اینکه من میخام منابع بهداشت سال دیگه رو بگیرم. آسیب شناسی چی بگیرم بنظرتون؟ اوتمرو بخرم؟
بعد دیگه منبع تست آزمون ارشد بهداشت رو چی بگیرم بهتره؟
ممنونم از عزیزانی که لطف میکنن پاسخ میدن
فدا ، شرطی سازی نهانی رو مطمئن نیستم واسه همین موندم تا پیشکسوتا جواب بدن ولی حسه غریبی بهم میگه یعنی اینکه شرطی سازی انجام بشه ولی تو رفتار نمود نکنه ، شرطی سازی خیالی.
در مورد درصدا نمیدونم 50 رو از چه منبعی میگی ولی اگه واسه پارسال موثق بوده واسه امسالم هست دیگه ، چون ظرفیتا از پارسال کم شدن