مطالعه گروهی ارشد روانشناسی بالینی 94

اولویت شما برای شروع مطالعه کدوم یک از دروس است؟

• مجموع رای دهندگان
    0
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.

پالیز

New member
در صورتي كه قصد داشته باشيد ،نسبت افسردكي در بين دو جنس نذكر و مونث را با يك ازمون اماري مقايسه كنيد ،كداميك از ازمون هاي زير مناسبترين است!?
Tمستقل
tوابسته
zهمبسته
zمستقل

بجها فقط لطفا با توضيح!!مرررسي!
به نظر من ازمون z درسته:برای ازمون دو نسبت مستقل همیشه از ازمون z استفاده میشه و در صورت نبودن این ازمون از خی دو استفاده میشه.

fada19990

New member
به نظر من ازمون z درسته:برای ازمون دو نسبت مستقل همیشه از ازمون z استفاده میشه و در صورت نبودن این ازمون از خی دو استفاده میشه.

جون كفته نسبت از ازمون z،استفاده ميكنيم!?اكر ميكفت دو كروه از ازمونtاستفاده ميكرديم!?

پالیز

New member
جون كفته نسبت از ازمون z،استفاده ميكنيم!?اكر ميكفت دو كروه از ازمونtاستفاده ميكرديم!?

وقتی میانگین دو گروه مستقل رو بخواد هم از ازمون tو هم ازz با توجه به حجم گروه و مشخص بودن یا نبودن انحراف استاندارد میشه استفاده کرد ولی اینجا نسبت رو خواسته که از z وخی دو استفاده میشه البته دوستان هم نظر بدن خوبه

psycho71

New member
سلام به دوستان عزیز هم رشته ای

من از یکی دو روز دیگه میخوام مرور رو شروع کنم. برای مرور هم تو چندتا از درسا از خلاصه های یکی از رتبه های یه رقمی (رتبه 3) سال گذشته استفاده میکنم
الان اومدم یه پیشنهادی رو به بچه ها بدم که اگر مایل باشن حاضرم خلاصه هایی که دارم رو (که به صورت تایپ شده و pdf هستن) در اختیار دوستان بزارم (از طریق ایمیل) در ازای خلاصه های شما
اگر در یکی از این سه تا درس خلاصه دارین :آمار و روش تحقیق ، روانسنجی و اصول بالینی(هر کدومش باشه فرقی نمیکنه) منم در ازاش هر کدوم از خلاصه هایی رو بخواین از دروس:آسیب و رواندرمانی و شخصیت و کالات و رشد و هیلگارد رو در اختیارتون میذارم
بازم بگم که خلاصه ها متعلق به رتبه 3 وزارت بهداشت هست که برام ایمیل کرده
حتی اگه خلاصه هاتون در اون سه تا درس تایپ شده هم نباشه مهم نیس(دست نویس و عکس هم خوبه برام)
منتظر جوابتون هستم اینجا یا تو پی وی بهم خبر بدین فقط زودتررررر

fada19990

New member
بجها با توجه با اينكه ظرفيتا كم شدن،بازم براي قبولي بايد ميانكين درصدها بنجاه باشه،!?يا بيشتر از بنجاه!?لطفا هركس ميدونه ج بده!

fada19990

New member
وقتی میانگین دو گروه مستقل رو بخواد هم از ازمون tو هم ازz با توجه به حجم گروه و مشخص بودن یا نبودن انحراف استاندارد میشه استفاده کرد ولی اینجا نسبت رو خواسته که از z وخی دو استفاده میشه البته دوستان هم نظر بدن خوبه

مررررسي دوووستم.خوووووبم،فك كنم توضيحتون درست باشه! اميدوارم موفق بشي!

vixen

New member
من هيچ خلاصه اي ندارم متاسفانه..نميشه براي من بفرستين؟

PSyChoO

New member
سلام
خانم دکترا. و دکتر آقاها:دی
امیدوارم این نبودنتون حاکی از درس خوندنتون باشه و سالم و سلامت و موفق باشین
اگه کسی اینورا پر میزنه هنوز من دوتا سوال دارم
یکی اینکه من میخام منابع بهداشت سال دیگه رو بگیرم. آسیب شناسی چی بگیرم بنظرتون؟ اوتمرو بخرم؟
بعد دیگه منبع تست آزمون ارشد بهداشت رو چی بگیرم بهتره؟
ممنونم از عزیزانی که لطف میکنن پاسخ میدن

fada19990

New member
سلام
یکی اینکه من میخام منابع بهداشت سال دیگه رو بگیرم. آسیب شناسی چی بگیرم بنظرتون؟ اوتمرو بخرم؟

سلام دوستم ،
جواب سوال يك:من اكه جاي شما بودم فقط منابع اصلي مثل رواندرماني و شخصيتو ،باليني و اسيب رو ميخريدم،لزكي و و يه كتاب تست امار ،واسه اسيب تا اونجايي كه من اطلاع دارم كابلان جديد ترجمه فرزين رضاعي تابستون مياد بازار!بقيه رو هم تا دي ماه صبر كن!بهداشت منبع خاصي واسه تست زدن نداره،...!اينم جواب سوال دوم

PSyChoO

New member
سلام دوستم ،
جواب سوال يك:من اكه جاي شما بودم فقط منابع اصلي مثل رواندرماني و شخصيتو ،باليني و اسيب رو ميخريدم،لزكي و و يه كتاب تست امار ،واسه اسيب تا اونجايي كه من اطلاع دارم كابلان جديد ترجمه فرزين رضاعي تابستون مياد بازار!بقيه رو هم تا دي ماه صبر كن!بهداشت منبع خاصي واسه تست زدن نداره،...!اينم جواب سوال دوم

خیلی ممنونم عزیزم.
بنظرت اوتمر عوض میشه با DSM5?
من جواب سوالاتو بلد نیستم متاسفانه:bunnyearsmiley::riz513:

marzieh88

New member
كاش يه نفر هم سوال هايي رو كه من برسيدم رو ج ميداد!!!!:((((((
فدا ، شرطی سازی نهانی رو مطمئن نیستم واسه همین موندم تا پیشکسوتا جواب بدن ولی حسه غریبی بهم میگه یعنی اینکه شرطی سازی انجام بشه ولی تو رفتار نمود نکنه ، شرطی سازی خیالی.
در مورد درصدا نمیدونم 50 رو از چه منبعی میگی ولی اگه واسه پارسال موثق بوده واسه امسالم هست دیگه ، چون ظرفیتا از پارسال کم شدن

marzieh88

New member
سلام

سلام ، همه ایناییکه فدا جون گفت + کتاب تست روان شناسی بالینی انتشارات فرهنگ ، تست روان شناسی رشد ارسباران ، کتاب 2727نشر جامعه نگر(تست از کاپلانه )
واسه خرید منبع آسیب اصلن عجله نکن

marzieh88

New member
راستی هیلگاردم یه کتاب تست داره ، دست کنکوری های وزارت علوم دیدم ولی متاسفانه نشرش رو نمیدونم

fada19990

New member
فدا ، شرطی سازی نهانی رو مطمئن نیستم واسه همین موندم تا پیشکسوتا جواب بدن ولی حسه غریبی بهم میگه یعنی اینکه شرطی سازی انجام بشه ولی تو رفتار نمود نکنه ، شرطی سازی خیالی.
در مورد درصدا نمیدونم 50 رو از چه منبعی میگی ولی اگه واسه پارسال موثق بوده واسه امسالم هست دیگه ، چون ظرفیتا از پارسال کم شدن

مررررسي!اخه يادمه سال هاي قبل كسي كه ميانكينش 50به بالا ميشد تهرانو مياورد،وليجند وقت بيش شنيدم دوستم كه زاهدان قبول شده ميانكينش52بوده!!!!!!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا