آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

nasim**

New member

بچه ها یه سوال لطفا کمکم کنین. من یه درسو 100 زدم. سیتورو. تو ارشد درصد 100 نمره اضافی داشت. به نسبت تعداد سوالای اون درس البته. الانم از کسی شنیدین داشته باشه؟؟؟؟

- - - Updated - - -

بچه ها یه سوال لطفا کمکم کنین. من یه درسو 100 زدم. سیتورو. تو ارشد درصد 100 نمره اضافی داشت. به نسبت تعداد سوالای اون درس البته. الانم از کسی شنیدین داشته باشه؟؟؟؟

saharii

New member
آره راس می گی. هر یه سوال بیشتر معادل خوندن یه کتاب بیشتر بود. ولی کلنی گفتم دیگهههه :) یعنی من قبول میشم شهیدبهشتی با اینکه زبانو نتونستم ترجمه کنم آیا؟
مگه زبان و کلن تسلط داشتن تو جلسه چند نمره داره؟
ایشالله قبولی
اونم با این وضعی که امسال واسه دانشجوهای شهید بهشتی رخ داد تو رو نگیرن کی بهتر از تو؟

rozeabi

New member
آره راس می گی. هر یه سوال بیشتر معادل خوندن یه کتاب بیشتر بود. ولی کلنی گفتم دیگهههه :) یعنی من قبول میشم شهیدبهشتی با اینکه زبانو نتونستم ترجمه کنم آیا؟
با توجه به اینکه انتخاب اول خیلی ها تهرانه به نظرم قبول میشی. بعد هم از درصد 75، 22-23 نمره جلویی که زبانت رو جبران می کنه.

saharii

New member
ممنون از روحیه. ولی به قول نسیم خیلی مهمه که از ادم خوششون بیاد. حالا من دیشب تو خواب دیدم مشهد قبول شدم. داشتم از خوشحالی سکته می کردم. می گفتم اتفاقا بهتر شد. اینجا اگه گم بشم میام حرم می مونم ولی تهران اگه گم بشم باید تو خیابون بمونم شب رو. چون هیچ جا رو نمی شناسم :))

امام رضاااا
:(((((((((((((((

saharii

New member
راستی نسیم
نمیدونم چقدر با این انجمن آشنایی داری
ولی دکتر مجتبی که اینجا سابقا فعال بود و ورودی دو سال پیشه و بهزیستی قبول شده درصدشو 68 اینا زده
میگفت با درصدهای بالاتر از من بودن که قبول نشدن
البته رنج درصدهارو تو اون سال نمیدونم، ولی سوالم اینه که مصاحبه اینقدر میتونه موثر باشه؟

rozeabi

New member
- - - Updated - - -

بچه ها یه سوال لطفا کمکم کنین. من یه درسو 100 زدم. سیتورو. تو ارشد درصد 100 نمره اضافی داشت. به نسبت تعداد سوالای اون درس البته. الانم از کسی شنیدین داشته باشه؟؟؟؟[/QUOTE]
اطلاعی ندارم. من شنیدم بعضی ها سرطان رو 100 زدن ولی اینکه سیتو رو 100 زدی جای شگفتی و تحسین داره :whistle:

rozeabi

New member
یعنی همون درصد بدست اومده ضرب در 450؟
شما نمره کتبیت 363 هست؟
تقریبا همون میشه سحرجان. البته چون بعضی از سوالا حذف میشن سر راستش اینه که از همون فرمول تعداد صحیح ضربدر سه منهای غلط حساب کنی. من حساب می کنم تو کتبی رتبه م میشه بین 15 تا 20 اما تو سی وی فکر کنم بین چهل و شش نفر حدود 30 تا 35 بشه رتبه م :(. من اصلا انتظار نداشتم سی وی بچه ها اینقدر قوی باشه. ماشاللا از پنج شش نفری که تو مصاحبه پرسیدم سه تاشون تدریس داشتن :shocked:

TUMS

Well-known member

بچه های ژنتیک ترکوندین ها
من میگم هر سه تا تون قبولین ان شاا...
امسال ژنتیک ما خیلی سخت داده بودن :65d6a5d6s:

rozeabi

New member
من زیر اون لینک ایسنا که در مورد نتایج مرحله اول بود کامنت گذاشتم ولی بعد از چند روز هنوز کامنتی رو نشون نمیده. یعنی تلاشمان نافرجام بوده و همچنان باید در دریای عمیق اضطراب دست و پا بزنیم و ندانیم که آیا خورشید موفقیت سرانجام طلوع خواهد کرد :thanks:یا سیاهی شکست روحمان را خواهد فشرد :ph34r-smiley:. آهههههههههههههه

nono

New member
من زیر اون لینک ایسنا که در مورد نتایج مرحله اول بود کامنت گذاشتم ولی بعد از چند روز هنوز کامنتی رو نشون نمیده. یعنی تلاشمان نافرجام بوده و همچنان باید در دریای عمیق اضطراب دست و پا بزنیم و ندانیم که آیا خورشید موفقیت سرانجام طلوع خواهد کرد :thanks:یا سیاهی شکست روحمان را خواهد فشرد :ph34r-smiley:. آهههههههههههههه

این قسمت مثل نمایشنامه هملت بود:applause:

saharii

New member
یا سیاهی شکست روحمان را خواهد فشرد.خخخخخخخخخخخخخخخ
اینو خوب اومدی=)))))

rozeabi

New member

بچه های ژنتیک ترکوندین ها
من میگم هر سه تا تون قبولین ان شاا...
امسال ژنتیک ما خیلی سخت داده بودن :65d6a5d6s:
مرسی. البته نسیم که قبول میشه. وضعیت سحر رو نمی دونم ایشاللا اون هم قبول میشه. ولی من هرجور حساب می کنم با اختلاف ناچیز ده دوازده رتبه :)دی) از رقبا عقب می مونم اما خب امیدم رو از دست نمی دم :a2d3:
اتفاقا ژنتیک ما هم امسال سخت بود :smiliess (9):

saharii

New member
می نگرم که چگونه سیاهی شکست، روحمان را از کالبد جسم بیرون کشیده و چوون خون آشامی جلفففففف ، جرعه جرعه وجودمان را سر خواهد کشید
آههههههههه
نفرین بر تو ای سیاهی شکست
از من دور شووو
نه نـــه نـــــــــــــه
:(50)::1dco2x0p1lilzhfpg1t

TUMS

Well-known member

عالی بود
یعنی تلاشمان نافرجام بوده و همچنان باید در دریای عمیق اضطراب دست و پا بزنیم و ندانیم که آیا خورشید موفقیت سرانجام طلوع خواهد کرد یا سیاهی شکست روحمان را خواهد فشرد

rozeabi

New member
بابااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا !:riz481: وضع خوب!
خو فکر کنم اینجا فقط من بی در آمدم!!!:sadsmiley:
حالا من نمیدونم دختری یا پسر! ولی ازدواج چه به درد میخوره فعلا؟!:thumbsupsmileyanim:
چه درآمدی آخه؟؟؟ این پیش بینی آینده بود در صورت قبول نشدن در دکترا :))
دخترم که نگران سنم هستم :)))) ازدواج هم نه اینکه حیاتی باشه ولی به هر حال خوبه آدم زودتر سر و سامون بگیره. ما کی میریم سر کار کی تشکیل خونه زندگی می دیم.هعیییی واللا پیر شدیم رفت :riz277:

rozeabi

New member
می نگرم که چگونه سیاهی شکست، روحمان را از کالبد جسم بیرون کشیده و چوون خون آشامی جلفففففف ، جرعه جرعه وجودمان را سر خواهد کشید
آههههههههه
نفرین بر تو ای سیاهی شکست
از من دور شووو
نه نـــه نـــــــــــــه
:(50)::1dco2x0p1lilzhfpg1t
خون آشامی جلف :)))ترکیب بدیعی بود خانم سحر. اینطور پیش بریم می رسیم به غزل پست مدرن :thumbsupsmileyanim:

aaram

New member
ممنون از روحیه. ولی به قول نسیم خیلی مهمه که از ادم خوششون بیاد. حالا من دیشب تو خواب دیدم مشهد قبول شدم. داشتم از خوشحالی سکته می کردم. می گفتم اتفاقا بهتر شد. اینجا اگه گم بشم میام حرم می مونم ولی تهران اگه گم بشم باید تو خیابون بمونم شب رو. چون هیچ جا رو نمی شناسم :))

انشالله هر کجا ک صلاحتونه قبول میشین..

منم دیشب خواب اون لحظه ای ک کدرهگیری رو میزنیم دیدم (وااای ) :j58r36j3gcr4suxymup دیدم نوشته قبول تهران. اما ..... نام و نام خانوداگیش مال من بود اما نام پدر و شماره شناسانامه مال من نبود :-( منم جیغ و گریه ک چرا اشتباهی شده برای من..این دیگه کیه هم اسم من...پس چرا من نیستم :-((
ههه چه خواب مسخره ای بود واقعا... حالا میترسم کد رهگیری بزنم بگه همچین داوطلبی موجود نیست!!!!!

بالا