یه خاطره از انجمن گفتگو علوم پزشکی بگو...

کرهانی

New member

من میدونم منشا این سوتی ها کجاست

منشا این سوتی ها پیرری پسر جان
پیری:riz277::riz277:
خخخ مرضی
من فکرکردم دلیلش چیزه دیگه ای باشه اجی:rolleyessmileyanim:
اومدن عخشش علی از یه طرف و اون عخشای... سانسور شده اش از یه طرف دیگه...حق داره بچم:tsimuzpzwoap1t9y3o7

AWWA

New member
اهوم اهوم...نوبتیم ک باشه نوبت منه.خاطره ک نمیتونم بگم ولی یکی از سوتیامو میگم.عیده دیگه
من اولین انجمنی ک توش عضو شدم همین جا بود(اگه هم جای دیگه بوده فعالیت نداشتم توش)اول ک تو تاپیکای علمی بودم بعد کم کم اومدم تو قسمت سرگرمی.پستا رو میخوندم و لایک میکردم.بعدِ ی مدت دقت کردم دیدم پایین پستا اسم افرادی ک لایک میکنن و میزنه بعد خیلی ک دقت کردم دیدم یکی اسمش others ه.با خودم گفتم ملت چ نام کاربریایی انتخاب میکنن.میدیدم این طرف همه جا هم هست.:whistle:تو دلم میگفتم چ بیکاره همه پستارو میخونه لایک میکنه.بعد ک خیلی دقت کردم دیدم این عدد کنار اسمش فرق میکنه هردفعه. ی روز باخودم گفتم برم تو پروفشون احتمالا اینا مال ی خانوادن ی اسم انتخاب کردن هرکی ی عدد گذاشته کنارش گم نشن ی وقتبعد ک کلیک کردم رواسمش..... این شکلی شدم------->
22.gif

چه جالب ...من تا حالا روی othersکلیک نکرده بودم:black_eyed:
این خاطره رو آدمینم لایک کرده.....به قول آقا مجتبی مثل اینکه واقعا خاطره قرن شده:applause:

آخرین ویرایش:

AWWA

New member
وااای.اقا این چه وضعشه؟؟من هنوزم ک هنوزه میام انجمن اون پستمو میبینم لایک خورده.ینی آبروم در حد بین الملل رفته:ph34r-smiley:فک کنین امتیاز هم دادن بهم بابتش.دیگه عمق فاجعه رو خودتون ببینین.
بسه.لایک نکنین.عجبا.ادمین رسیدگی کن دیگه.
پ ن:دوستان جدید پی موضوع رو نگیرید.قدیمیا میدونن منظورم چیه
تندیس بلورینمم ندادینا.گفتم ک گفته باشم.بله:dadad4:
بعد پاسخ با نقل قول اینو خوندم ....دیگه دیر شده شرمنده:bunnyearsmiley:

marlik

New member

گاهی بایست سکوت کرد، همه می دانند سکوت همیشه به معنی نداشتن جواب نیست
چون محیط مجازی پتانسیل بالایی را برای سو تعبیر و به دنبال آن سو تفاهم ایجاد می کند
و چه بسا نمی توان آن چرا که دقیقا" مورد نظرمان هست به مخاطب با تایپ بگوییم .

یاد گرفتم که اگرمی خواهم در برابر پست و نوشته ای مطلب انتقادی بنویسم صبر کنم و فردای آن روز این کار راانجام دهم
همین رو میشه در زندگی نیز پیاده کرد الزامی نیست وقتی که عصبانی و دلخوری وجود دارد سریعا" جواب داد یا کاری کرد

یاد گرفتم که اگر کاری رو برای کسی می کنم انتظار جبران نداشته باشم
چون همان گونه که احتمالا" می دانید در این صورت مهر طلب خواهم بود و نه مهربان

یاد گرفتم که اگر دیگران را راهنمایی کنم حال این که به حرف خوب و درست و منطقی من عمل می کنند یا نه خود می دانند دیگر مسئولیت ان که چگونه عمل می کنند با من نیست

این واقعیت رو هم فهمیدم که اگر تمام دنیا بگن ماست سفیده اگر کسی نخواهد قبول کند ، قبول نخواهد کرد ،

مرسی آقا بیوستا بخاطر پست جالب و آموزندتون.منم سعی میکنم ازش واقعا درس بگیرم خیلی خیلی خیلی خوشم اومد از این پست

آخرین ویرایش:

پیچک

New member
شونصد سال پیش ...جوونی کردم...خام بودم رفتم تو پیج یه یارو....

اون طور که به نظر میاد....از اون ایام تا حالا کسی نرفته اونجا....اسم من گردن شکسته اونجا مونده

الان یارو به من پ خ میده که....چرا تو پیجم سرک میکشی

تو رو خدا یکی این بنده خدا رو تفهیم کنه....

sepid71

New member

اون طور که به نظر میاد....از اون ایام تا حالا کسی نرفته اونجا....اسم من گردن شکسته اونجا مونده

خخخخخخخخخخخخخخ کی هست ؟خو بوگبو بریم تفهیمش کنیم ...بلکم اسم تو پاک شه از لیستش

باید درباره شخصیتش تحقیق کرد مقاله خوبی میشه ازش داورد:smiliess (11):

حسان

Well-known member
مدیر احسان چه همه راه ارتباطی داره؟؟؟ بعضی هاشو ک من اصن نمیدونم چیه؟

wmmxivv1u7iwh7rj1ele.png

اینم ازخاطرات انجمنه

حسان

Well-known member
نامه دکتر ام جی به ادمین هم برای رفتنش از انجمن هم یه خاطره بود.. من نتونستم پیداش کنم متنش رو بذارم هر کدوم از دوستان ک پیدا کردن عکسش رو بذارن برای یادگاری...

BBT

New member
نامه دکتر ام جی به ادمین هم برای رفتنش از انجمن هم یه خاطره بود.. من نتونستم پیداش کنم متنش رو بذارم هر کدوم از دوستان ک پیدا کردن عکسش رو بذارن برای یادگاری...

جز خاطرات بد البته ...
و کلا رفتن چنین دوستانی که واقعا جای خالیشون حس میشه تو انجمن جز خاطرات بد هستن ...

( که امیدوارم بیشتر شاهدش نباشیم دیگه )

• Like
واکنش‌ها[ی پسندها]: sepideeee
بالا