آزمون ورودی دوره دکتری تخصصی ( Ph.D ) سال تحصیلی 93-94

varia

Well-known member
به نظرم هر چیزی یه آفت داره. قانون جذب هم یکی از آفت های روانشناسیه. اگه این قانون رو قبول داری پیشنهاد میکنم نقد دکتر هلاکویی درباره قانون جذب رو گوش کنی.

بنده هم در یه حدی قانون جذب رو قبول دارم:p

در مورد نقد دکتر هلاکویی هم بنظرم در این سایت
آپارات - نظر تیم ثروتمند معقول هست!

pajoohan

New member
دوستان این نمونه کارنامه ای که گذاشتند اینجا نشون میده که مصاحبه خیلی نقش داره ها! جالب بود!

نمره مصاحبه از 150 گرفته 137 این نمره واقعا توی رتبه اش تاثیر بسیار بالایی داشته، البته نوش جونش لابد رزومه خیلی قوی داشته و حقش بوده

TUMS

Well-known member

مصاحبه را بهش عالی دادن !!
خدا کنه اینجور نمره ها به ما هم بدن :tsimuzpzwoap1t9y3o7

ع ل ی رضا

New member
نمره مصاحبه از 150 گرفته 137 این نمره واقعا توی رتبه اش تاثیر بسیار بالایی داشته، البته نوش جونش لابد رزومه خیلی قوی داشته و حقش بوده

خیر..یه ترجمه کتاب با 6 نفر دیگه...نمره ی زبان 67 و معدل 19 ... یه مقاله انگلیسی غیر isi و یه پوستر...دانشجوی ترم آخر...پایانامه هنوز تموم نکرده بوده...اما هرچی سوال ازش پرسیدن توی مصاحبه جواب داده همین...

nono

New member
بچه ها یه سوال دارم که خیلی ذهنمو مشغول کرده تو مقطع دکترا می دونم که دو سال اول رو باید هر روز مثل کارمند بری دانشگاه اما دو سال بعدش که پژوهشه چی اونم مجبوری هر روز بری دانشگاه یا مثل پایان نامه ارشد میشه از راه دور انجام داد؟؟؟

shino

New member
بچه ها یه سوال دارم که خیلی ذهنمو مشغول کرده تو مقطع دکترا می دونم که دو سال اول رو باید هر روز مثل کارمند بری دانشگاه اما دو سال بعدش که پژوهشه چی اونم مجبوری هر روز بری دانشگاه یا مثل پایان نامه ارشد میشه از راه دور انجام داد؟؟؟

الان دوستای من نمیرن اما حقوقم میگیرن- ولی از سال پیش تو دانشکده ما اجبار کردن که همه برن
خدایشش زشته به 600 تومن بگی حقوق

shino

New member
ببخشید اونوقت کجاش زشته؟!!

کجاش نیست؟ به شما ۶۰۰ میدن میگن خوابگاهو شامت با خودت، چون فقط ۶۰۰ میگیری انتظار دارن باهاش طی الارض هم بکنی. درحالیکه انقدر خرج وجود داره که...
تا بحال فکر کردین پول مقاله اول برای دفاع دکترا باید از کجا تامین بشه؟

ع ل ی رضا

New member
کجاش نیست؟ به شما ۶۰۰ میدن میگن خوابگاهو شامت با خودت، چون فقط ۶۰۰ میگیری انتظار دارن باهاش طی الارض هم بکنی. درحالیکه انقدر خرج وجود داره که...
تا بحال فکر کردین پول مقاله اول برای دفاع دکترا باید از کجا تامین بشه؟

تازه حق کارم نداری...اینجا بخای بری پیام نور و آزاد بعد از ظهرها تدریس کنی ساعتی 3 یا 4 تومن بیشتر نمیدن !...چه کاریه خب من با لیسانس آزمایشگام بیش از اینا میتونم در بیارم !

hastie

New member
سلام بچه ها. من تازه واردم راستش منم ژنتیک قبول شدم و رفتم مصاحبه. ولی کتبیم زیاد خوب نبود. اما مصاحبه خیلی خوب بود. میخواستم بدونم امیدی هست؟ کسی نمیدونه کمترین درصد کتبی چند بوده؟ و اینکه به نظر شما اگه بین الملل قبول شیم ارزش داره بریم؟ ممنون

rozeabi

New member
انقد واسه ورود انرژی های منفی به وجودت دعوت نامه نفرست!
به اندازه کافی دیگران انرژی منفی تولید میکنن
:|:|:|:/

سحر جان البته من خیلی خوش بینم. امسال فوقش قبول نشم سال بعد حتما قبولم:thumbsupsmileyanim:. من تو مصاحبه کسانی رو دیدم که می گفتن چند ساله دارن تلاش می کنن و سی وی پر و پیمونی داشتن. شاید امسال اونها بیشتر مستحق قبولی باشند تا من :rolleyessmileyanim:

rozeabi

New member
خیر..یه ترجمه کتاب با 6 نفر دیگه...نمره ی زبان 67 و معدل 19 ... یه مقاله انگلیسی غیر isi و یه پوستر...دانشجوی ترم آخر...پایانامه هنوز تموم نکرده بوده...اما هرچی سوال ازش پرسیدن توی مصاحبه جواب داده همین...

الان باز مارک بدبینی می خورم ولی این آقا یا خانم احتمالا سفارشی بودن. چون حتی اگه اون 45 رو کامل داده باشن بازم نمره ی تدریس و پژوهش رو کامل نمی گرفته که 137 بشه.

rozeabi

New member
سلام بچه ها. من تازه واردم راستش منم ژنتیک قبول شدم و رفتم مصاحبه. ولی کتبیم زیاد خوب نبود. اما مصاحبه خیلی خوب بود. میخواستم بدونم امیدی هست؟ کسی نمیدونه کمترین درصد کتبی چند بوده؟ و اینکه به نظر شما اگه بین الملل قبول شیم ارزش داره بریم؟ ممنون
سلام. کتبی کمترینش 67 و به نقل قولی متفاوت 68 بوده امسال. به نظرم اگه سال اولته و اونقدرم کتبی رو خوب نخوندی عجله نکن. یه سال دیگه هم کنکور بده. بین الملل فرقی با مجانی نداره فقط خرج داره.

بالا