وقتي دلتون ميگيره كسيو داريد براش دردو دل كنيد؟

mw.ashel

New member
عزيزم همه چيز كه نتيجه نيست.خدا هيچ كسو انشالله شرمنده نخواهد كرد و شمام انشالله قبوليد انشالله همه قبوليد.
اما قبولم نشديد سال بعد انشالله چون دختريد و وقت داريد مث پسرا نيستين سربازي بريد

ممنونم انشالله همه قبول شن.در ضمن واسه بعضیا نتيجه همه چيزه و میتونه سرنوشتشون رو عوض کنه:p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::p7977cujr38iyymsu8::

shahram25

New member
راس میگین..
آدماهایی هستن واسه دردو دل!(به قول mv.ashel وقتی هستن نیستن ویا کلا نیستن)
بعضا به جای گوش دادن به حرفات فقط بلدن نظر بدن..یا خودمونی تر، نسخه ی خودشونو واسه هر کی از راه میرسه میپیچن
اما وقتی حرفات می شن تف بالا سر..
همون خدای حلاجم آرزوست
شماها مارو قبول ندارينا

dr m

New member
معتقدم:
وقتی مشکلی دارم درد و دلم رو نباید به کسی بگم جز خدا...
چون اگه اون آدم دوست واقعیه من باشه ناراحت میشه از ناراحتی من و اگر دشمن من باشه خوشحال.....

obstetrician88

New member
با سلام....
من اول خدا....
بعد خيلي وقتا خيلي چيزايي كه به كسي نميتونستم بگم در دفتره خاطاتم مينوشتم...
در رابطه با يه سري مسايل خصوصي كه شد ..به برادر بزرگم ...كه بسيار عالي و بزرگوار هستن......بعضي موقع هم در بعضي مسايل مامان....
يه مدت هم هست يه روانشناس ميشناسم...باهاشون صحبت ميكنم از طيرق اينترنت..و مثل يه برادر بهشون احترام ميگذارم.........از نظر درسي هم حدودا از 28 تير كه با اين سايت آشنا شدم....دوستان عزيزي دارم كه تك تك آن ها را هميشه دعا ميكنم......خيلي دارن بهم كمك ميكنن..
در كل من كم كم دارم خودمو باور ميكنم.....

وگرنه قبلا اينجور نبودم و واقعا ضعيف بودم و بدون اعتماد به نفس...............................

از تمام كساني كه تا بحال به من كمك كرده اند و دردو دلهايم را شنيده اند و كمكم كرده اند خالصانه و صادقانه تشكر ميكنم....اينقدر تعدادشان زياده كه جاي گفتن نيست................
ممنونم از عاطفه كه منو با اين سايت آشنا كرد............
با احترام فراوان

shahram25

New member
معتقدم:
وقتی مشکلی دارم درد و دلم رو نباید به کسی بگم جز خدا...
چون اگه اون آدم دوست واقعیه من باشه ناراحت میشه از ناراحتی من و اگر دشمن من باشه خوشحال.....
اين كه هست.اما خداوند فرموده من مرداني وزناني از جنس شما براي ارامش شما فرستادم اين ايه صريح قرانه

biochem

New member
اول خدا
بعد میرم حرم امام رضا اونجا درددل میکنم
دست آخرم با یکی از دوستام که خیلی باهاش راحتم

najma

New member
من این تابستون خیلی اتفاقای بد برام افتاد . 2 تا دوست صمیمیم رو به یکباره از دست دادم .
و هزار تا اتفاق بد دیگه ....
اولش با خودم فکر میکردم چی کار کنم ، بعد حس میکردم خدا میگه با من حرف بزن صداتو میشنوم ...
بعد من به خدا میگفتم فقط تو میفهمی احساسم رو چون تو خودت این احساس رو خلق کردی ...
من به شخصه این تجربه رو دارم که وقتی با کسی غیر خدا درد و دل میکنم در اولین فرصت اون درد و دل میشه نقطه ضعف و چماق میشه تو سرم ....
کسی پیشم نیست که مثل من فکر کنه . منم فقط به خدا میگم ...

البته قبل از این دو نفر بودن :
یکی مامان بزرگم که سالها پیش از دنیا رفت .
یکی از معلم هام که واقعا آرومم میکرد .

mw.ashel

New member
من ميخواوم يه نفرو داشته باشم اما ندارم چيكار كنم
میگویند با دوستان مروت با دشمنان مدارا

اما مشکل این است که این روزها نمیتوان آنها را از هم تشخیص داد . . .
برو خدا رو شکر کن که نداری

mosaferkocholo

New member
به مامانم میگم بعد میبینم پشت در خواهرم هم شنیده
ولی بعدش کلی پشیمون میشم چون مامانم نگران میشه و به طور آزار دهنده ای مراقبم میشه :image170:

قربونه خدا برم که هیشه میشنوه و آروم میکنه و کمکم میکنه

mosaferkocholo

New member
خدا که جای خود ولی خوب دوست هم نیاز آدمه و این نیاز رو خدا تو دل آدم گذاشته نمیشه منکر شد

من از 2 تا دوست صمیمم ضربه ی بدی خوردم پشت هم و از نوع خیانتش کمرم شکست زی غم خیلی سنگینه خدا نسیبه هیچ کس نکنه برای کسی که اهل کینه و خیانتو بدی نیست سنگین تره خدایش آزارم به اطرافیانم نرسیده حسادت خدا رو شکر ندارم اما بلایی بود که به سرم اومد اما حتما حکمتی بوده خیلی دیدم عوض شد واقعا تنهایی درد بزرگیه ولی بزرگتر از درد نارفیقی نیست
بزرگی میگه به همه عشق بورز اما اعتماد نکن رازت رو پیش خلق نگو .اما نشنیدم بگه درد لت رو نگو خوب آدم نیاز داره
انشا الاه یه خوبش نسیبت میشه من امیدوارم از خداوند بخواه تا مایه ی آرامشت رو نشونت بده من که منتظرم و خواستم

arezoomand

New member
بهترین دوست و همدم تنهاییام خانواده و خصوصا مادرمه .........دوستی بدون ریا و عمیق.خداهم که جای خود داره همیشه هست و من همیشه حضورشو حس میکنم حتی وقتی خیلی دلم بگیره

بالا