وقتي دلتون ميگيره كسيو داريد براش دردو دل كنيد؟

barune paizi

New member
خدا كه اره اما ايا بنده ايي از بندگان خدام نميتونه ارام كننده دلت باشه!

gahi atrafet por az shenavandasto un lahze to guyandeye khubi nisti chon dari ba khodet kalanjar miri va gahi to mikhay guyande bashio az khodet begi vali vaghti b atrafet nega mikoni mibini hich shenavandeye khubi nis unlahzast k hes mikoni soukut BEHTARIN duste

Marc0p0lo

New member
i8n8amwcbpqvhge77adi.gif

e.z.t

New member
:sadsmiley:من که کسیو ندارم باهاش دردو دل کنم
دیگه خیلی بهم فشار بیاد نماز میخونم
یا نهایتش گریه میکنم

mikhak s

New member
بيشتر مواقع سعي ميكنم توي خودم نگه دارمو سكوت كنم،*ولي دوستي دارم كه شنونده و راهنماي خيلي خوبيه:ad54ad:

shahram25

New member
من هم با OMID2010موافقم سكوت........... سكوت................ سكوت..........shahram25موضوع جالبي رو انتخاب كرديد خودتون به فكرتون رسيد يا با كسي مشورت كرديدويا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه دوست خوبم به فكرم رسيد.

waria

New member
کلا اهل درد و دل کردن نیستم...فقط شاید بعضی وقتا مشکلات کوچیک و بگم.همین.

shahram25

New member
واريا تو خودت نگه ميداري؟فك نميكني اگه بكسي بگي يا درد دل كني سبكتر شي؟

roj

New member
کلا اهل درد و دل کردن نیستم...فقط شاید بعضی وقتا مشکلات کوچیک و بگم.همین.

منم راستش نمیتونم بایکی چش تو چش بشم ودردودل کنم.امایه دوست خوب تو دات کام
پیداکردم هرچی رو دلم سنگینی میکرد براش گفتم.حس میکنم یکم سبک شدم.ازش ممنونم

mw.ashel

New member
آقا شهرام من بلاخره نفهمیدم شما از چی خوشت نمیاد:idea_majidonline:
مثل اینکه شما هم معتاد شدیا و صبح و شب تو سایت میپلکی؟بعدش مینویسی مثله خدا تنهایی:ad54ad::4d564ad6:

shahram25

New member
آقا شهرام من بلاخره نفهمیدم شما از چی خوشت نمیاد:idea_majidonline:
مثل اینکه شما هم معتاد شدیا و صبح و شب تو سایت میپلکی؟بعدش مینویسی مثله خدا تنهایی:ad54ad::4d564ad6:
خب تنهايي چه ربطي به پليكيدن تو سايت در شبانه روز داره عزيزم؟تنهام تنهاي تنها

mw.ashel

New member
این ربطشو شما روانشناسا بهتر میدونید:4d564ad6:
چرا تنهایی اولا خدا هست ثانیا ما بچه های سایت اجازه تنهایی رو به هیچ کس نمیدیم چه در شادی و چه در غم:rolleyessmileyanim:

shahram25

New member
این ربطشو شما روانشناسا بهتر میدونید:4d564ad6:
چرا تنهایی اولا خدا هست ثانیا ما بچه های سایت اجازه تنهایی رو به هیچ کس نمیدیم چه در شادی و چه در غم:rolleyessmileyanim:
جدي نميزاريد تنها باشم!چه خوب اونوقت چطور!!

mw.ashel

New member
این روزا هم غم و شادیمون نتایج ارشدمونه و داریم امتحان الهی پس میدیمو منتظر نتایجیم ،خدا ما رو از خانواده هامون شرمنده نکنه

shahram25

New member
این روزا هم غم و شادیمون نتایج ارشدمونه و داریم امتحان الهی پس میدیمو منتظر نتایجیم ،خدا ما رو از خانواده هامون شرمنده نکنه
عزيزم همه چيز كه نتيجه نيست.خدا هيچ كسو انشالله شرمنده نخواهد كرد و شمام انشالله قبوليد انشالله همه قبوليد.
اما قبولم نشديد سال بعد انشالله چون دختريد و وقت داريد مث پسرا نيستين سربازي بريد

..eli

New member
راس میگین..
آدماهایی هستن واسه دردو دل!(به قول mv.ashel وقتی هستن نیستن ویا کلا نیستن)
بعضا به جای گوش دادن به حرفات فقط بلدن نظر بدن..یا خودمونی تر، نسخه ی خودشونو واسه هر کی از راه میرسه میپیچن
اما وقتی حرفات می شن تف بالا سر..
همون خدای حلاجم آرزوست

بالا