برای بعضی درساش دارهاین کتابهای iqb که فرمودید پاسخ تشریحی هم داره؟
سلام
منم میخوام شروع کنم ولی نمیدونم ازکجا وچطور
راهنمایی میخوام
نه.تو از 2e میخونی مینا جان؟؟ ووااای من خیلی تو بیوشیمی تنبلم
اما شنیدم کتابای 2e خوبن
ضروریات بیوشیمی محمدی رو می خواستم بگیرم بعد دیدم اونم خیلی زیاده :sad: حالا شاید از لنینجر شروع کردم به خوندن
سلام به بچه های گل ژنتیک............
من از دیروز شروع کردم کتاب ژنتیک پایه میخونم.:thanks:
آزمونای سنا تا کی وقت داره برا ثبت نام مریم جونمخیلی خوبه الی جون من هم باهات موافقم اگه همه از سر فصلای ازمون بخونیم خیلی خوب میشه سوالامونم میایم از هم میپرسیم
اولین ازمونش ابانه بهتره که تا مهر دیگه ثبتنام کنی فقط 20 تومن تخفیف داشت که متاسفانه وقتش تمام شد عزیزمآزمونای سنا تا کی وقت داره برا ثبت نام مریم جونم
توی این چند روز که نبودم یه عالمه درس خوندممممممممممممممممممممممممممممم
3 فصل لودیش خوندم که کتاب تموم شد دور بعدمو از فردا شروع میکنم 3 درس از 504
بیوشیمی هم نمیدونم چقدر خوندم که بگم دقیقا چند صفحه خوندم
نه عزیزم خدا نکنه شما کند ذهن باشی من توی دوران دانشگاه یه 2 باری خوندم لودیشو واسه همین اگه بخوام خیلی زود زود میرم جلوچطوری 3 فصل لودیش خوندی؟ جون من چجوری؟؟ من خودمو بکشم تو 1 ماه یه فصلشو میخونم ! :smilies-azardl (181نکنه من کند ذهنم![]()
من نمیدونم چرا تا نیت کردم درس بخونم یهو از شمال جنوب شرق غرب هجوم آوردن خونه ما
احساس میکنم گارسون رستوران شدم یا کوزت
:sad:
دعا کنین زود برن این قوم مغول:13:
خانومااا از این مشکلاااا هم دارن دیگه :sadsmiley:
منم که انگار همش کار ریخته سرم
سلام بچه ها .... منم تا چند روز دیگه به جمع شما اضافه میشم . خوشحالم اینجام . با دیدنتون انرژی میگیرم :smilies-azardl (113:thanks:
خیلی خیلی خیلی خوش اومدیسلام بچه ها .... منم تا چند روز دیگه به جمع شما اضافه میشم . خوشحالم اینجام . با دیدنتون انرژی میگیرم :smilies-azardl (113:thanks: