مظلوم
New member
دوستان من سال برادرم بود و واقعا یک چند وقتی هست که حال و روز خوبی نداشتیم و درگیر این مراسم بودیم و خیلی عقب موندم
سلام انشاا... که خدا بیامرزاد
6 ماه حیاتی شروع شده با کمک دوستای خوبمون بهترین نتیجه رو میگیریم
دوستان من سال برادرم بود و واقعا یک چند وقتی هست که حال و روز خوبی نداشتیم و درگیر این مراسم بودیم و خیلی عقب موندم
در ضمن خیلی ممنون اقای دیزز
من موندم برای بهداشت چی بخونم.
تا الان پارم رو میخوندم.حالا مگفهمیدم سه جلدی حاتمی رفرنسه.به نظرتون پارک و ول کنم بچسبم به سه جلدی؟
آخه تازه با پارم آشنا شدم نه که بیسم مدیریت بوده تا حالا لای سه جلدی حاتمی رو باز هم نکردم.
چی کار کنم دوستان کلافه شدم.
به نظرم الان وقت برای سه حلدی ندارم
سلام جناب دیسیز...با سلام و ادب
خدمت شما و خانواده محترمتون تسلیت عرض میکنم. از الان 6 ماه وقت دارین. وقت کمی نیست.
درضمن دعاهای خانم Iris خوب می گیره ! بگین براتون دعا کنن. جدی میگم.
برقرار باشید و سبز...
ممنون ایریس جان.فصول مهمه حاتمی کدوماس؟
اگه دوس دارین به گروه ما تو وایبر بپیوندین.اونجا ارتباط راحت تره
سلام جناب دیسیز...
ممنون از لطفی که در حق من دارین ...من همیشه دعاهام جمعی هست واسه همه دوستام البته نمیدونم تا چه حد خدا قبولم داره که دعامو مستجاب کنه...حالا شما بگین کدوم دعام مستجاب شده ؟نکنه قضیه وطن تون اره؟:rolleyessmileyanim::shocked:
thanks a lot:rose:سلام اینم نظر دوستمون آیریس درباره فصول مهم حاتمی
گفتار2-4
: 3-1
4-1
4-7
13-2
14-1
14-2: عونتهای بیمارستانی
: نقش تغذیه درسلامت وبیماری
: ایمنسازی
: اپیدمیولوزی خودکشی
: بخش روان
: تغذیه شیرخواران
: تغذیه در دوران بارداری
: تغذیه باشیرخشک
: تغذیه باشیرمادر
: نوزاد اسیب پذیر
: جمعتت شناسی پزشکی
: رشدونموکودکان
: وضعیت نظام مراقبت بیماریهای واگیر
: مسائل بهداشتی درسوانح وحوادث
در كشور ما در سال هاي 80 و 81 موردي گزارش
نشده و اگر در سال جاري ( 1382 ) موردي گزارش نشود تاييديه جهاني ريشه كني فلج اطفال را دريافت خواهيم
گفتار 5 / سيماي سلامت در جهان و ايران / 108
داشت و علّت تاخير در اين موضوع مربوط به كشور هاي همسايه ايران شامل افغانستان، پاكستان و عراق مي
این تو کتاب حاتمی نوشته شده بود
لطفا یکی از دوستان بفرمایید که بالاخره ما گواهی نامه ریشه کنی فلج اطفال را گرفتیم یا نه ؟
با کسب اجازه از خدمت استاد گرامی....اندازه های پایه در اپیدمیولوژی :
1. تناسب (Proportion) : صورت کسر جزئی از مخرج کسر است : مثل حاصل کسر مردان به کل جمعیت (زنان+مردان) : حاصل کسر عددی بین 0 و 1 است.
2. نسبت (Ratio) : صورت و مخرج کسر ، 2 چیز متفاوتند مثل نسبت مردان به زنان : حاصل کسر عددی بین 0 و +بینهایت است.
3. میزان (Rate) : تغییرات دو اندازه صورت و مخرج کسر را در واحد زمان نشان می دهد. مثل میزان بروز بیماری X در جمعیت و در زمان مشخص.
case finding مورد یابی مترادف early clinical detection است ؟